Fick ju jobbet oxå som jag sökte borde väl vara glad men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka!

Svinbra bättte lön närmare säkrare... men något är d som svider... vad vet jag inte men har en känsla om vad d kan va.

Har förmodligen åkt på bihåleinflammation underbart tyckt de vart lite mycket feber huvudvärk mm senaste två veckorna. Så imorgon får jag åka till vårdcentralen om jag orkar köa innan jobbet. Har fan inte tid o vara sjuk har ju jobbat hittills så borde kunna fortsätta även om de e apjobbigt. Är svingas ändå att de bara är det :) varit gott nojig att de skulle vara konsekvenser av att jag slutat med medicinerna vilken tur jag har liksom ;)

Nä nu får jag fortsätta att inte göra något haha jobbigt så fort man rör huvudet känns de som ögonen ska ploppa ur... o man ser suddigt.


Wuuuunderbart!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

...underbart!
Borde skaffa en kille som kan spela gitarr o sjunga :P så otroligt mysigt o fascinerande! Skulle få sjunga Hush little baby varje kväll haha

Skämt o sido grabbar är d sista jag vill ha in i mitt liv just nu!

Prata med sjukhuset igår fick bokat tid! Skulle egentligen ringa in i november o boka men känns lite mer akut nu! Som vanligt är d svårt med mina läkare på de olika sjukhusen. Så fick tid först i oktober! Bokat o klart iaf! Vägrar gå till nya läkare. Gick bra sist fick en AT-läkare skulle sätta en injektion i leden missa med 1.5cm satte i skelettet... Ont gör de i vanliga fall behöver la inte ens nämna känslan av att dessutom få den fel!

Vill helst bli av med cellgifterna oxå men antar de kommer säga blankt nej och de är i get ja vågar experimentera med själv så får gilla läget helt enkelt!

Ska be om bättre steroider lite mer aggressiva. Köra d ett tag o hoppas på att de blir förändring.

Kommer snart ett nytt läkemedel ett botemedel mot en av sjukdomarna ska snacka lite om det oxå var några jäkliga biverkningar men man får väga för o nackdelar. Tänk o bli botad o bara behöva dra en spruta i veckan! Hade varit drömmen!

(Bilden lånad)

Likes

Comments