Header

Sitter just nu och kollar på första säsongen av One Tree Hill, så himla bra. Varför har inte jag sett denna serien tidigare? Jag är alltid efter när det gäller sånt. Jag ser alltid dom senaste filmerna och serierna när alla har slutat prata om dom. Det är så typiskt mig, det är riktigt sällan som jag går på bio för att se en film. Jag föredrar att se de senaste filmerna när alla är över "så jävla bra dom är" - fasen.

Anyway,
idag har jag bestämd mig för att ha kul och bara njuta av stunden. Lokesh och jag ska ha lite kul "grill" hemma oss min kompis Emily och hennes pojkvän Daniel. Det kommer bli en riktigt härlig Valborg kväll, det är jag säker på. Jag är riktigt taggad för kvällen! Förutom det så kommer det inte hända så mycket idag, ska fortsätta att kolla på One Tree Hill och ta det lugnt.


Happy Valborg 🔥
-Shandie H.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns så mycket som jag inte har berättat för er... Var ska jag börja någonstans. Vår teaterperiod har börjat och vi håller just nu på med att sätta upp vår slutproduktion, Lysistrate. Pjäsen handlar om kvinnornas kamp att få alla män att sluta fred och att sluta kriga. Det är en stärk och vacker pjäs med mycket sång och dans.

Det är så himla kul att få vara med i en så himla viktig pjäs och jag hoppas att det kommer så skit bra på premiären den 19 maj. Om ni är intresserade och bor i Malmö/Lund så kom och kolla, det är helt enkelt för bra för att missa!
Mer info om pjäsen och boka biljetter här!

Imorgon är det Valborg och då ska jag och Lokesh ut och grilla med våra underbar vänner. Jag hoppas att det inte regnar, som det alltid gör. Det kommer bli riktigt kul och jag ser väldigt mycket framemot att få träffa alla utanför skolan, vi har det så mycket roligare då.

Nu ska jag plugga lite manus och göra lite läxor.
Hoppas att ni alla får en skön Valborg, va försiktiga!Love & Peace
-Shandie H.


​Plugga, plugga manus!

Likes

Comments

Det känns så himla konstigt att vara tillbaka på bloggen igen. Jag vet att jag inte har skrivit sedan Januari och jag är så hemsk ledsen för det.

Jag slutade att skriva mest för att jag kände att jag inte hade något vettigt att dela med mig av, och för att jag kände att jag inte passade in här riktigt... Det låter helt konstigt, jag vet... Men jag bara kände att om man inte har ett fantastisk och rikt liv så kommer ingen att vilja läsa ens Blog, men jag har nu kommit fram till att det inte alls behöver att vara så.

Alla har ups and downs och jag tror att det är viktigt att veta att en paus från bloggen är inte hela världen, men om jag verkligen vill få en bra blogg måste jag verkligen vilja det till 100%.

Så nu tänkte jag komma tillbaka med nytt energi och med mycket mer att berätta för er.
Jag är säker på att jag kan få upp bloggen igen och komma med på banan, det kommer ta tid och det är tålamod som krävs. Jag känner mig så redo och det kommer bli bra, jag lovar!


Hopps att ni fortfarande vill följa med
-Shandie H.

Likes

Comments

Studiedag och kladdkaka i ungen, kan dagen bli mycket bättre än så här?
Det regnar och blåser ute men det gör inget eftersom att jag tänker stanna hemma idag och plugga till provet som jag har på torsdag.
Jag har haft en skön och avslappnade helg och jag ser framemot veckan som börjar imorgon.

Nu är det dags att rusa annans brinner kakan på!

Have a Happy Monday, Always
-Shandie H.

Likes

Comments


Här tränat som jag vet inte vad idag, det känns så skönt att vara tillbaks i gymmet igen. Jag hoppas att denna motivationen håller i sig nu och att jag inte tappar taget. När jag väll har motivationen så är det så mycket roligare och allt är så mycket lättare. Jag hoppas verkligen att jag når mina mål än dag!
Jag vet ju att det tar tålamod och tid, och om jag vill se snabbare resultat, då är det bara att jobba ännu hårdare. Men jag ska lyckas, no matter how long time it takes!

Nu sitter jag här i soffan och dricker lite härlig, varmt grönt lemon te och äter ett äpple, samtidigt som jag tänker på vad jag ska göra resten av denna söndag. Har ingen aning, men jag kanske inte behöver göra så mycket jämt och ständigt.

I natt ska jag ut och jobba med sambon ser inte framemot att dela ut tidningar i minus grader. Med det är faktiskt lite kul att dela ut tidningar när man väll har börjat, speciellt när man är tillsammans med sin andra hälften.


Ha En Underbar Söndag!
-Shandie H.


Likes

Comments

Den här låten är en av mina favoriter just nu. Även om jag inte tycker så mycket om Nicki Minaj, så blev jag ändå positivt överraskad av denna vackra låt. Texten är helt underbar och rörande.
Och Skylar Grey... hennes röst är magisk, har inte hört henne sjunga så här förut (eller så är det för att jag inte lyssnar på hennes låtar).

Det va bara det jag ville dela med mig av idag, hoppas att alla har en trevlig fredag kväll 😊


Lyssna & Njut!
(även om ni har hört den förut)
-Shande H.


Likes

Comments


Jag gillar inte snö, har aldrig gjort det. Mest kanske för att min mamma jämt har gått runt och klagat och gnällt på snön.
Men idag så vaknade jag av att allt var vitt utanför mitt fönster, solen sken för första gången på jätte länge. Och jag blev så himla glad och pirrig inombords.
Åh, det var så vackert!
Jag blev så glad, den första snön hade kommit och nästan på julafton.

 Idag är dagen jag faktiskt har börjat gilla snö och jag har tagit lite bilder, som jag vill dela med mig av.
Blev så himla nöjd med alla bilderna!


Let it snow, let it snow, let it snow!
-Shandie H.


Likes

Comments

Jag har inte haft någon inspiration att skriva på jätte länge. Jag känner om jag inte har något positivt att skriva om, varför ska jag då ens skriva? För vem vill läsa om negativitet och klagande?

 Jag vet att bloggen går dåligt och att jag inte har skrivit på länge. Men jag har under tiden, undrat och funderat på vem som egentligen orkar läsa om mitt liv och mina problem, som jag borde lösa istället för att klaga och skriva om dem. Det finns ju så många människor som har det värre än jag, och som inte skriver om det på någon blogg, som inte har någon att parta med eller har någon som lyssnar.
Alla hemlösa som nu under jul den kalla vintern, inte har något hem, familj eller mat de skriver inte om deras liv på någon blogg. Men inte går de runt och klagar för det, nej när de får chansen förändra så ger de den till någon anna, för de vet hur svårt det är. De är själv där. Jag känner lite att jag och många andra kan lära oss mycket av dem, de hemlös och deras generösa sätt att dela med sig även om det inte äger någonting. Vi tar så mycket för givet som andra inte har och som andra skulle gör allt i värden för att ha, och vara tacksam varje dag för att ha. Bara en sån liten sag som att vara snäll och hjälpsam har vi helt glömt, helt kastat bort.

Jag vet det låter så himla negativt och som om att jag bara klagar. Nej, jag klagar inte, jag tycker. Det är vad jag gör. För jag är trött på att vi har glömt vad det handlar om. Vi har glömt det positiva, kärleken, vänligheten, hjälpsamheten och varandra.
Jag är trött på att gå runt och klaga och vara så himla negativ, vart kommer jag med det? Ingen kommer någonstans med negativitet, sura miner och hat. Jag känner att det är dags för en förändring i mitt liv och att det är slut med allt det negativa, jag ska börja fokusera på det positiva istället and make the best of it everyday!


& I am starting with me, today
-Shandie H.


Likes

Comments