Alla måste käka på Fallomi! Ligger på Ringvägen vid Skanstull. Falafel och halllomirulle MUMMA

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Provfilmade för Tarzan 2 när jag var i Thailand sist. Hoppas innerligt att jag kommer få rollen. Vill flytta till Hollywood känner jag. 

Likes

Comments

Igår stod jag på en även inför ca 200 pers på Fryshusdagen och snackade om Backasysterskapet. Sedan höll jag i en Backaövning för alla. Herregud vad jag har varit nervös inför detta. Så skönt att det är över. Jag gillar att prata inför folk och har absolut inga problem med det om jag bara ska snacka skit liksom. Men när jag ska leverera viktiga saker så blir jag nervös som fan. Det bästa som hjälper mig att klara av det är att erkänna att jag är nervös och tvinga alla ge mig en peppapplåd eller något sånt haha.


Glömde säga en del viktiga saker hehe. Men det gick hyffsat bra ändå. Var ju första gången ever jag höll i något sådant. Får inte glömma det. Att man faktiskt är en nybörjare va. Så cred till moi!

Har ni sett någon så brunare hand som jag har på bilden här förresten? Haha så sjukt genomskinlig! Denna selfie knäppte jag innan jag var utomlands nu över nyår.

Likes

Comments

Det var verkligen så skönt att va hemma i helgen. Att hänga mycket med familjen och älsklingsizza, mysa med Emmelie och Wiggo. Köra loppisrunda och badmintonmatch. Äta plankstek och tjockpannkaka. Älskar kontraster. Och han vad glad jag är att jag har det så bra och så mycket fina människor runtomkring mig.

Likes

Comments

Igår innan jag drog hem till Stöck så hann jag mysa med Emblan och Wiggo. Även älsklingsizza kom och hängde. Asså Wiggo är SÅ FIN. Gullunge!!

Likes

Comments

Åt plankstek igår med bästa familjen. Så jävla underbart att va hemma. Exakt det jag behövde. mysa och hänga med nära och kära. Bäst är dom.

Likes

Comments

Mr Grey, härliga brudar och bubbel. Hade dock inte råd med middag ute. Men fick nötter av bartendern. Gulle. Så såg min alla hjärtans dag ut. Jättemys. Dock tyckte jag inte filmen var så bra. Sättermann var också med. Men har anställt henne nu som min personliga fotograf. Så hon kommer inte vara med på så mycket bilder nu framöver.

Likes

Comments

Instagram@shakiramallan