Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vakna vid 8, gjorde kaffe o medans jag gjorde min kaffe satt jag mig framför spegeln o snabbt fixade mig. Sedan drack jag kaffe tog det lugnt bara o gick till stan mot skatteverket för att fixa person bevis! Varför? Jo, det är för att inatt åker jag o familjen upp till Norge o fixar pass för snart ska vi resa till mitt hemland!! Filippinerna!. Ser verkligen fram emot!

Nu sitter jag på espresso house iallafall o fikar med me, myself, and I hahah, roligt. Behövde ta ut mig själv på en date innan jag rör mig hem känner jag. Sen vid 16.30 kommer Dilan hem till mig sen ska vi laga asiatiska vårullar tillsammans, men innan det så ska vi förbi Ica först o handla lite saker som vi behöver till maten! Kommer va as kul! Sen ska vi nog dra hem till honom med maten o käka där! Strax innan 23:30 kör han mig till min lägenhet så jag kan hämta lite kläder o viktiga saker som jag behöver ta med mig till Norge o sedan går vi vidare hem till min mamma som bor precis på andra sidan vägen!
Looking forward!

Kram’S

Likes

Comments

Hur fina?! Dessa är vad jag handlade i Göteborg för 2 dagar sen. Glömde helt att uppdatera mig om det dagen efter jag varit i Göteborg för hade mycket att göra o nu har jag äntligen hittat håltid för det!

Iallafall som ni ser på bilden ovanpå det är allt jag köpte! Hur fina?!

Likes

Comments

Enkel Fika blev igår, hann inte riktigt uppdatera mig om igår dagen.
Träffade Annie tillsammans med hennes kontaktperson på en fika hemma hos mig runt 15.00. Gjorde egentligen inte så mycket förutom att vi tog det lugnt o prata om allt möjligt. Dilan kom direkt efter hon åkte hem till sig o vi bara tog det lugnt o prata om allt, sedan lagade vi mat som han skulle ta med sig till jobbet. Spaghetti o köttfärs blev! Haha honoms favorit mat.
Igår blev ändå en rätt så lugn dag, o även upplevde många positiva känslor!

Iallafall vakna precis för Dilan väckte mig innan han skulle dra till jobbet o har nu svårt att somna om.

Likes

Comments

Tog tåget till Göteborg runt 15:00. Träffade en tjejkompis som hämtade upp mig på centralstationen i Göteborg. Sedan åkte vi hem till henne o tog det lugnt bara. Drack lite vin och prata ikapp om allting. Hann dock inte ta massa bilder förutom dessa två för vi var så inne i vår intressanta konversation som gick från ”hur går livet” till ”minns du när du va på toaletten osv” haha. Kom nyss hem från Göteborg iallafall, känner mig väldigt trött så ska nog hoppa in o ta en snabb dusch. Känner mig väldigt otålig att ta på mig min sköna nattkläning haha men en dusch går före, det är viktigt.

Glömde skriva över att vi var o shoppat lite också, men uppdaterar mer om det imorgon. Så glöm inte checka min blogg då🤫

Kram S

Likes

Comments

Vakna runt 9. Mitt hjärta ringde o frågade då om han kunde komma över o såklart sa jag ja. Trodde dock att han skulle spendera två nätter hemma hos Nico men han har tydligen saknat mig så mycket att han var tvungen att komma idag ändå, åh min gullis.

Anyway, åt en väldigt sen frukost men Grahams gröt blev det iallafall. Älskling åt gröncurry som jag gjorde igårkväll, så det blev alltså lunch för honom men frukost för mig hehe. Snart ska jag fixa mig för idag blir det Göteborg och ha det skoj med vännerna. Däremot ska mitt hjärta iväg med sina vänner nån annanstans så vi skiljer åt vägar senare. O jag känner att det var liksom ett tag sen jag åkte ner till Göteborg och vart med mina fina sötisar så det kan bli rätt så skoj att träffa dom o prata om allt möjligt från himmel och jord! Uppdaterar mer om det senare

Kram S

Likes

Comments

Började dagen med bara positiva vibes i kroppen kändes det som. Känner mig så stolt och ansvarsfull för jag har gjort det jag ska. Kom i tid på min möte för tredje gången och även lämnat prover. Vem fan är som mig?! Det går framåt nu så jag får ge mig en klapp på axeln.
Nånstans under dagen kom de en negativ känsla hos mig, besvikelse. Tjafsat lite med Dilan om små grejer som jag upplevde gjorde mig besviken. Slängde massa fula och taskiga ord på honom, så han stack för han kände att det blev för mycket att ta. Låtsades att jag inte brydde mig alls, det är ju det jag är bra på! men innerst i ville jag bara att han ska stanna. Trodde faktiskt att han inte alls tänkte på att komma tillbaka resten av kvällen, låt tanken nu att fixa bråket efter alla dåliga o taskiska ord jag har sagt till honom men tvärtom. Han knackade 2 timmar senare utanför min lägenhet med jordnötter och en marabou choklad i handen o sa förlåt. Hur söt?!

Nu ligger jag iallafall i min sköna säng och bara lyssnar på Chris Browns låtar, o äter lite av varje fredagsmysen jag fick från Dilan. Däremot är han på studio med Nico och Reggie och grejar med musik. Han kommer nog spendera två nätter där borta, så kommer inte kunna träffa min baby förs söndag men vad gör det? Det känns länge men egentligen är det inget,  längtar dock!

Likes

Comments