Header

New episodes on Netflix . Every tuseday . ♥


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Episode 11 av sesong 2 kommer den 6.juni på netflix. ♥

Hva gleder du deg mest til. ♥


Likes

Comments

Isabelle er født midtbarn og eneste datter til Maryse og Robert Lightwood . Isabelle er søster av tre brødre: den eldste, Alec , den yngste, Max , og er som en søster til Jace Wayland , som ble tatt inn av familien da de var ung. Isabelle trent opp i New York Institute , siden han trente side om side med sine eldre brødre og smidde et nært forhold til dem.

En kveld klarte Jace å spore en formeskiftende demones aktivitet til Pandemonium Club . Isabelle decided to go in disguise, with an all-white outfit and a platinum blonde wig. Isabelle bestemte seg for å gå i forkledning, med en all-hvit antrekk og en platinblond parykk. En gang inne, distraherte Isabelle de andre demonene mens Jace konfronterte den som var å peddle dagligdagsk blod. Hun klarte å holde dem opptatt til kampen slått ut.

Da Jace tok Clary Fray til instituttet, var Isabelle med henne da sistnevnte våknet opp. Isabelle even lent her some clothes after Clary's had to be burned. Isabelle lånte til og med noen klær etter at Clary måtte brennes. Senere ble hennes verdslige venn Simon Lewis også velkommen til instituttet, og Isabelle frivillig til å ta vare på ham og tilberedt ham frokost. Hun orienterte ham også om Shadow World og farene Valentine Morgenstern og Circle utgjorde for dem alle.


Utenfor Silent City , Isabelle, frivillig igjen for å bli hos Simon, flørte med Simon og var alene med ham ved sin varebil da hun hørte lyder. She left to investigate, and Simon was gone when she returned. Hun dro for å undersøke, og Simon var borte da hun kom tilbake. Hun fortalte de andre, og da alle sprang tilbake til vanen, avslørte to vampyrer seg å være Simons bortførere, forhandlinger om Mortal Cup .


. For å bidra til Simons redning kontaktte Isabelle Seelie Meliorn , med hvem hun opprettholdt et seksuelt forhold med - en forbindelse hun ofte brukte til sin fordel for å samle intel. I dette tilfellet visste Isabelle at Meliorn også sov med vampyren Camille Belcourt, og at han kanskje sniker seg inn i Hotel Dumort å gjøre det. After getting the information she needed, she immediately told Alec and Jace. Etter å ha fått den informasjonen hun trengte, fortalte hun umiddelbart Alec og Jace.


Hun og Alec tjente som distraksjon, gikk inn i inngangen hun lærte fra Meliorn, mens Jace og Clary gikk til en mer direkte rute i håp om å finne Simon tidligere. Hun og Alec klarte å holde vampyrene opptatt og slå de fleste av dem i kamp, og de til slutt regrouperte med Jace og Clary. Sammen fant de alle Simon med Rafael . Raphael fortsatte å hjelpe gruppen unnslippe.


Likes

Comments

Clarissa "Clary" Adele Fairchild , også kjent som Clary Fray , er Shadowhunter- datteren til Jocelyn Fray og den beryktede Valentine Morgenstern . I årevis levde Clary et verdslig liv med Jocelyn, til hennes far og hennes bror Jonathan kom tilbake til en ny verden og kastet livet sitt ubalanse da Clary fant seg selv på en reise med sine Shadowhunters for å stoppe dem . Som følge av hennes fars eksperimenter har Clary mer engelsblod enn andre Shadowhunters, og gjennom denne muligheten til å huske kraftige, gamle runer som ikke er skrevet i Grey Book .

Clarissa Adele Morgenstern ble født til Valentine og Jocelyn Morgenstern 23. august 1991, omtrent et år etter sin eldre bror Jonathan . Jocelyn ga henne mellomnavnet "Adele" for å hedre sin egen mor . Jocelyn hadde vendt mot farenes idealer måneder før hun fant ut. I løpet av tiden etter Jonatsons fødsel, led Jocelyn depresjon på grunn av hennes merkelige følelser av avvisning mot ham. I håp om å hjelpe Jocelyn ga Valentine hemmelighet sine doser av engelen Ithuriel blod, i håp om å "kurere" hennes depresjon, uvitende om at hun var gravid med Clary, og gjorde derfor datteren til et "utilsiktet" eksperiment.


Jace og Clary. ♥

Likes

Comments

TV-serien følger Clary Fray (Katherine McNamara), som tror hun er en helt vanlig atten år gammel jente, men som får det motbevist når hun får vite at hun egentlig er en født skyggejeger (halvt engel med spesielle krefter). Verden hennes blir snudd opp-ned når moren blir kidnappet, og kampen mot den onde Valentine blir plutselig personlig på opptil flere måter. Hun opplever også sin første kjærlighet når hun møter den kjekke og modige, men selvgode og arrogante skyggejegeren Jace (Dominic Sherwood).

Kan se serien på netflix. ♥

Likes

Comments