Hej! Eftersom att det nästan är två år sen jag bloggade så tänkte jag att det skulle passa fint med ett life update inlägg.

För nästan två år sen hade jag precis slutat andra året på gymnasiet och sommarlovet hade precis börjat, under den sommaren träffade jag min nuvarande pojkvän.
Nu två år senare har jag två jobb och bor ihop med min pojkvän och har det bra.
Under denna tid har jag gått på min studentbal, tagit studenten blivit utbildad massör, börjat mitt allra första jobb och även slutat på de jobbet, pluggat olika kurser och en massa annat men det kommer i ett annat inlägg inom kort.

Nu lite om mig - Jacqueline heter jag och är 19 år blir 20 i oktober. Jag jobbar som timvikarie på ett boende för funktionshindrade och mitt andra jobba är på bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo även där inom funktionshinder. Att jobba inom detta område är väldigt roligt då man får så mycket tacksamhet & kärlek tillbaka.

Detta var lite info om mig och vad som hänt under tiden jag varit borta, mer detaljerat om det kommer i ett separat inlägg.
Har ni frågor är det bara att slänga i väg en kommentar så ska jag svara så gott jag kan :)

Ha det så bra! J ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Everyday

Hej på er! Hoppas ni mår bra och har det kanon 😇😇 Det va ju ett väldigt bra tag sedan jag var inne här på bloggen och skrev något, men tänkte att det skulle vara kul att börja blogga igen då jag faktiskt saknat det.

Men kort och gott det jag ville säga med detta inlägget va att jag är tillbaka på bloggen och är super taggad på att köra igång. 😊 Hoppas ni är lika taggade som jag är för nu kör vi!!

Puss J ❤


Likes

Comments

Familj är något som alltid kommer finnas i vått och torrt, några få Personer som alltid ställer upp oavsett vad.

Min familj är mitt allt, mitt liv och anledningen till att jag vill vara kvar på denna jord,
Familje kärlek är något som aldrig kommer dö

Älskar er alla ❤️

Likes

Comments

Det här med att hålla tal eller prata inför en folkmassa överlag är något jag verkligen hatar. Jag får sån riktigt panik så fort någon nämner att jag skall göra det Usch!

Idag så hade vi svenska och den lektionen skulle vi hålla tal på, och eftersom att jag verkligen hatar det så var jag så sjukt nervös och det blev inte direkt bättre av att det ändå var ett ganska känsligt ämne eller ja känsligt och känsligt.
Mitt tal handlade nämligen om min älskade stora syster

Läs talet Här


Likes

Comments

Ja idag va de tänkt att det skulle vara mammas möhippa men tyvärr blev det inställt då mamma blev magsjuk igår.😰

Men gänget samlades och åt frukost och hade mammas ansikte på en pinne, så hon va med på ett hörn.

Väldigt mysigt med mamma på Skype och nu är man så jävla mätt att man spricker, känns som på julafton när man ätit och känner att man inte behöver äta på ett år 😅

Likes

Comments