Header

seriöst så börja jag as garva när jag såg den här reklamen på tv:n inatt.. inte sett den förut, typiskt mig också med katthumor. ska jobba hela veckan, har jobbat inatt så nu ska jag hem bara och sussa.. kommit i obalans med gymmet också men så fort jag ordnat upp med saker ska jag ta tag i det. jaja, slutet är ju det bästa!

Likes

Comments

kändes som vilken dag som helst. har vart hos min fru, ätit julmat och nu är jag hemma och ska snart krypa ner i sängen. ännu en jul över, inget storslaget och jag är nöjd.

ni borde se morran och tobias, sök på youtube för er som inte redan sett det haha så jävla klockrena!!

puss och kram på er alla!! 😃

Likes

Comments

jag vet inte hur många som redan sett denna dokumentär, jag såg den igår och gillade verkligen snubben och hans sätt att förklara och hela hans historia. ta din tid och kolla på den. just do it. peace n love

Likes

Comments

haha, ja jag är inte dö. men har aldrig något kult att berätta då det börjar bli vinter ute, man knegar, sover, äter och skiter. och resten av tiden så umgås man med vänner/familj. men just idag har jag gått till gymmet, och körde kondis ba för visste ej va jag skulle göra riktigt. är vrååål hungrig, inte ätit ännu , klant.

men det jag ska satsa på är att jag ska komma iväg till det där jävla gymmet, nu är det fan inte några mer ursäkter, less på mig själv hehe! och rökning och träning går ju inte hand i hand så det måste man också lägga av med.

men en dag, då jävlar, då ska ni få se! jag ska ta mig dit 😀 vet att det är värt det.

jag ska kämpa på, om det är nåt ni vill, fan buss på det, finns inget som kan stoppa en, bara dig själv. puss och gull 😘

Likes

Comments

morsning korsning! är på g hem efter nattens pass som gick bra.

egentligen ville jag bara säga att jag blivit bjuden på fest idag, och jag är lika excited som en liten fjortis! ska bli så jävla kul 😃 har inte hinkat sen gud vet när och det passar suveränt en fredag.

jag är på topp just nu, men iaf hoppas alla får en skön och trevlig helg, puss och gull!

Likes

Comments

när man tänker på att just denna minut dör en människa och just denna minut föds ett barn, är inte det sjukt? att varje minut händer någonting i världen, något hemskt eller vackert.. det är en jävligt djup grej när man tänker efter, men det är ju fakta alla redan vet.

för min del har jag vart rätt less och trött på mycket saker runt omkring dom två sista dagarna och vart ångestfylld så jag ej kunnat sova på ett bra tag. men jag vet också att när det är såhär så kommer jag kunna skratta helhjärtat vilken dag som helst. och släppa allt som håller en tillbaka och allting som varit, låt det ha varit.

annars så är allting som vanligt, jag vaknar, skiter, äter och lallar runt som vilken tråkig vardag som helst. har inte fått så många pass den här månaden så jag känner mig rätt rastlös, och lönen efter de ska vi inte prata om.

men just nu har den gnagande ångesten dämpats lite, har umgåtts med familj och pratat med mina vänner som stöttar, så glad att dom är där för mig, tack.

nu har jag landat i knutby, så ska parkera arslet i jossis säng och mysa med henne, en sjukt skön människa som man intr behöver krysta ut ord för att känna att man umgås på "rätt sätt".

det var i vilket fall skönt att skriva av sig, see you when I see you.

Likes

Comments

nu är jag inne på min 4:de natt i sträck, jag tror jag ska avlida snart för jag är så trött. annars har jag små shoppat lite, måste till stan och köpa hårfärg och ögonbrynsfärg också.. annars så händer inget speciellt just nu i livet, work hard play hard, typ.

gick iaf till krogen här i knutby innan jobbet och åt mat med jossi och sen tog vi efterätt, ibland ska man få unna sig lite 👌

hoppas alla har det fint så skriver jag igen någon dag haha, bye bye ☺

Likes

Comments