Hallå!
Jag är inte döpt, lite fakta. Jag vet inte riktigt varför men jag tror att mina föräldrar ville ge mig det valet när jag var stor nog att välja själv.
Något som jag uppskattar, i och med att det kommer med "medlemskap" i svenska kyrkan. Nu har jag i alla fall valt att konfirmera mig:) och då döps jag i samma veva. I måndags var första dagen av mitt tre veckor långa läger. Jag skulle inte säga att jag känner någon förutom en som jag lärde känna för några somrar sen men som jag inte träffat den dess. Vissa känner jag dock igen från de åren när jag seglade på somrarna, de flesta bor i Stockholm och jag har gemensamma vänner med några:). Det ska bli kul att lära känna alla lite bättre, vilket jag hoppas på då vi faktiskt ska spendera en vecka tillsammans på en ö utan mycket annan befolkning(://) På eftermiddagen spelade jag minigolf med mina kusiner, det gick dock inte lika bra som det var mysigt😬
Sov gott, det hoppas jag själv göra

xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå!
Det känns som ett långt uppehåll, heh typ tre dagar. I alla fall i fredags så var vi ju då i huset vid kusten och så gjorde vi en liten utflykt för att kolla på lite grejer runtomkring där våra vänner bor.
Vi badade i havet, om jag ens kan kalla det det när jag är van vid att bada på västra kusten😛
På lördag kväll åkte vi ner till Östergötland för ett pit stop och så skulle jag packa ihop typ allt jag har packat för sommaren. Sen på söndag kväll tog jag och min bror tåget till Skåne och blev hämtade av farmor och farfar. Ett kort inlägg för lite sammanfattad update. Några bilder från bilresan och av himmelen där uppe som aldrig blev mörkare och färglösare än så!!
Cheerio

xoxo

Likes

Comments

Hejhej!
Där jag är har vi haft fint väder i typ två dagar, tis-ons, det första skapliga på säkert en vecka. På dagarna tog vi vara på solen och gjorde inget mer än att värva sol med bad. Jag och min kusin och min bror fick i uppgift att laga mat till alla igår kväll, vi är fortfarande ungefär 20 pers. Efter det vid typ sju bestämde vi oss för att åka till stranden för det skulle va lite afterbeach feeling. Det är världens mysigaste strand och när man är där kan man lätt låta sig luras och tro att man är utomlands! Vi var några få som badade och jag kan säga er, att det ångrade vi. Trots den varmt färgade solnedgången så fick vi huttra rejält där vi satt efter badet:)) Det var dock värt kylan för stämningen och jag vet att jag hade ångrat mig annars.
Idag tog vi en road-trip då vi alla var bjudna till några vänner i skärgården ett par dagar, det är ett paradis. Samtidigt helvete, då det aldrig blir mörkt här. Önska mig lycka till att sova.

xoxo

Likes

Comments

Hejhej:))
Jag skulle utan tveka utse mig till den värsta vännen som finns, den sämst uppkopplade och minst engagerade. På sommaren. Jag stänger av allt och jag är knappt nåbar. Till mina nära vänner som läser så ber jag djupt om ursäkt, jag försöker höra av mig så fort jag ser att någon har misslyckats att nå mig:) Hemskt och tyvärr, sant.
Jag saknar alla like crazy såklart! Som man gör, jag längtar ihjäl mig ofta. Trots det så är det nåt som stängs av och jag bara släpper allt. Huruvida det är till det bättre eller sämre vet jag inte.
Det jag vill komma till är att jag är väldigt dålig på att ta bilder utöver det. Något som jag hoppas ska ändras nu i alla fall. Därför har jag inte en enda bild från midsommar, och inget som finns kvar duger att fota. Jag tänkte i alla fall berätta lite om den ofantliga tillställningen som alltid varit midsommar för mig.
Vi firar varenda år hos Mormor och Morfar.
Morfar ordentlig som han är ser till att det blir just så varje år. Han är för övrigt den mest aktiva nästan 80-åringen jag vet. Han har alltid ett nytt projekt eller bygger på något helt otroligt. Gården har blivit till hans skötebarn sen han pensionerade sig. Varje år börjar folk trilla in på torsdagskvällen (vi brukar va ca 60, vänner och familj) då står där två gigantiska grytor med chili redo och kvällen börjar medan uteplatserna sakta fylls och stämningen stiger. På fredag är då själva midsommarafton och allt går i ett hela dagen. Tills det är dags för det anordnade discot, vilket de vuxna vägrar att sluta kalla det. Vissa av de mest ordningsamma föräldrar jag vet dansar så att alla åskådande barn tappar ögonen. I år sa jag godnatt i säkert 40 minuter innan jag kunde slita mig från gapskratten och de hoppande föräldrarna, haha!
På lördagen är det chill stämning och ingen kommer upp till frukosten före 10. De som gör de är de med småbarn. Under sen eftermiddag öses mängder av skaldjur ner i en grotesk panna och ett jättelass av Paella serveras.
De flesta lämnar på söndagen om inte tidigare och det är i stort sett hur midsommarhelgen ser ut för mig. Jag älskar det hela och inget har hittills fått mig att ha andra planer:)) nu känner jag att jag måste avrunda, ha det bra.

xoxo

Likes

Comments

Nu är det och har varit sommarlov i ungefär två veckor. Något som jag nästan motvilligt, erkänner.
Två veckor är ingen speciellt lång tid men att bara nämna faktumet att sommarlovet har en konkret början och ett slut är oerhört svårt.
Så fort som möjligt lämnar jag Stockholm med iver när skolan slutar, jag praktiskt taget flyttar iväg. Först bär det iväg mot älskade Mormor & Morfar i Östergötland. Vi firar alltid midsommar här (jag lär göra ett enskilt inlägg om midsommar...) och alla min mammas syskon varav två bor i Tyskland är alltid här under ett par veckor med respektive och barn, skitmysigt!! Efter några veckor är det Skåne som gäller, i stort sett tills vi åker nån annanstans eller när allt börjar igen. Det är min sommar allmänhet.
Bloggen kan väl vara ett av många startade projekt som inte klarar sig så länge men över sommarn ska den väl ändå få överleva, så då kommer det gå att läsa om livet i detalj.
Godnatt för min del!

xoxo

Likes

Comments

Välkomna!
Ni kan stoppa i tankarna där ni undrar vem jag tror att jag är. Jag vill bara dela med mig av allt mellan åsikter om senaste trenden till livsfilosofier, mestadels ett utlopp för min egen skull, så svälj de spydiga kommentarerna:))
Happy reading

Likes

Comments