Tiden är kommen och det är vinter...! Fint med snön kanske vissa tycker men många mår sämre och vintern tär på vårt humör☹️ Man känner sig inte lika fin, mornarna är stressiga, måste hitta något fint att ha på sig som ändå håller en varm och man (jag) ger upp ett tag här i december/januari. Så hur motverkar vi den här känslan av att inte känna sig lika fin som man gör på sommaren?


Huden
Många har torr och narig hud såhär års på grund av den kalla luften. Gör något åt saken! Hitta en bra olja/lotion som tas upp lätt av huden och använd den regelbundet för att din hud ska hålla sitt fräscha utseende. Alla behöver en bra moisturizer och en olja som många gillar är kokosolja då den är lätt att hantera och inte särskilt tung. Du kommer att känna dig betydligt finare när huden känns len och mjuk!


Naglar
This part of the body sometimes get neglected, men vad de höjer ditt appearance! Har du fula, inbitna naglar eller spruckna nagelband och ojämn form så är det lätt att uppfattas som non-caring när det kommer till ditt utseende i överlag. Fixa det! Naglarna blir ofta torra på vintern och precis som din kropp behöver en olja/lotion behöver dina naglar moisture.
Nagelbandsolja funkar jättebra då den mjuknar upp nagelbanden och lossar banden från nageln så att den kan växa fritt och få en fin form.
Måla dina naglar! Du kan köra en klarröd färg för att göra en helsvart outfit even better eller ha en fin nuderosa färg som går till allt.
Nagelvård är underskattat men kan ofta leda till att man ser bättre ut som helhet så give your nails the attention they deserve💅🏼💅🏽💅🏾

Hud och naglar kanske inte alltid är prio 1 men de gör så mycket i överlag så glöm de inte. Veckans Vackra kommer ikväll så puss på er tills dess
// ​S

Likes

Comments

Kvinnor finns i olika former, och är alla vackra på sitt sätt! This needs to be embraced! Jag kommer därför att ha en Veckans Vackra då jag tar fram en kvinna varje vecka som jag tycker förtjänar some appreciation:) Veckans Vackra this week är den otroligt fina Justine Skye. Hon är en 21-årig sångerska som kanske inte är jättekänd men ni har säkert sett henne på Kylie Jenners MyStory då de är bra vänner! Jättevacker tjej och blir därför denna veckas VV!

Likes

Comments

Hej allihopa! Det här blir då mitt första inlägg och måste säga att jag är väldigt väldigt glaaad:) Har varit enormt intresserad av skönhet ett tag nu och lärt mig mycket nytt när det kommer till smink, hudvård, hårvård, trender mm så jag tänkte att varför inte dela med sig av det jag lär mig? På denna blogg kommer det finnas mycket, för skönhet i sig är mycket, det är liksom inte en sak. Inte för mig iallafall. So that's it for me right now, hoppas att ni gillar min blogg!
// 

Likes

Comments