Header

God kväll!
Hoppas ni haft en bra midsommar. Själv har jag & Marcus grillat med Camillas familj. Trevligt. Spela lite kasta pil med & jag vann en gång! Nu är vi hemma & jag fick akuta magsmärtor! Som kramp igen. Hemskt vad rädd jag blev & ont som fasen. Fick ont i magen efter maten men fasen vad ont det gjorde nu! Hoppas det går över snart... :'(

Likes

Comments

Usch idag är ingen bra dag. Börjar jobba kl 17 men mår bara så illa. Känner mig helt slut. Ligger hemma på soffan & degar. Hoppas jag piggnar till & blir bättre. Vill inte att det ska bli värre nu. Bara jag står ut idag så är jag ju ledig ett par dagar sen...!

Likes

Comments

Nu är jag lite gladare! Fick ett samtal förut där jag fick veta att jag får börja provjobba på BR-leksaker i slutet av månaden! Så himla kul- detta var verkligen ett jobb jag ville ha! Så himla nöjd! Nu hoppas jag bara jag kommer trivas lika bra som jag tror jag kommer göra- ser så mycket fram emot att få börja där! Butiksjobb som är så kul & dessutom få jobba med barn samtidigt- kan det bli en bättre kombo? Så spännande! Hoppas de blir nöjda med mig med!

Likes

Comments

Fy fan vad ledsen, besviken & irriterad jag är nu! Skulle ner till viken för samtal med restaurangen inför bröllopet men när jag ska kliva på så ser jag att mitt betalkort är borta?! Det har Marcus! Fan!!! Jahopp- då får Marcus sköta mötet själv då... Fy fan bara lust att lägga mig & tjuta typ! Hur kan jag nu visualisera mig hur det kommer se ut?? Jag kommer inte veta vad de har för passande vaser & skålar- inte hur borden ska vara placerade samt hur bordsplaceringen då blir! Har jag sagt att jag är besviken?! Aa en aning! Nu kommer vi ju behöva åka ner en annan dag på ytterligare ett möte- det som skulle bli helt klart med allt detta idag! Så arg jag är! Hoppas Marcus är duktig på att förklara & visa...jag som ville vara med...!!!

Likes

Comments

Fick hem mitt nya zumbaspel till Wii idag! Så jävla kul! Har zumbat ca en timme idag & hade inte maten vart klar hade jag kört mer. Rekommenderar starkt detta spel- kul & man blir redigt svettig! Love it! ❤️
Likes

Comments

Gårdagen bjöd på massa skoj! Träffa Madde & vi åkte till sörping för att kolla dollarstore & käka på Vi & Ni. Trevligt & massa roligt prat- hon är en sån underbar människa med härlig personlighet!
Sedan följde hon med & kolla på vår lägenhet & sen hem till henne för att fortsätta kvällen med tarot, prat & jordgubbar 💕 Klockan var nästan midnatt när jag var hemma igen & attans vad jag var trött!

På tal om trött så hade jag värsta mardrömmen! Drömde om att jag Marcus & våra djur höll på att dö av tornados! Sjukt läskigt & undrar vart jag fått det ifrån?! Jag var helt förstörd när jag vaknade imorse!

Ja,ja. Idag träffa vi Mimmi en sväng för att åka till Ingelsta. Sedan vaccinerat Chloé så hon kan bo på hunddagis på bröllopet. Avslutade kvällen med fika hos Elin- vilken dag!

Nu har vi precis kollat lite nya möbler vi vill ha...hoppas det kan bli dags att köpa snart...! Vill ha ny matgrupp & sovrumsmöbler..! Gärna en soffa med men det får vänta ännu längre....& ett soffbord...åh vad jag önska vi var rika! Men man får vara lycklig ändå- nu är vi ju åtminstone inte fattiga längre i alla fall...!
Likes

Comments

Funderar på om jag ska färga lite mörkare brun igen inför bröllopet eller om jag ska låta det vara. Vad tycker ni? 


Likes

Comments

Härliga start på morgonen- inte ofta man vaknar & det första man vill göra är att träna?! Det tog jag tillvara på! Så upp & så blev det hemmaträning; 1 timmes zumba (wii) + lite mage. Nu är jag nyduschad & fräsch & ska käka lite frulle. Underbar start på dagen! Önska fler dagar kunde börja som denna!

Likes

Comments

Juste! Glömde skriva att min underbart fina header hår på bloggen är inte någon mindre än lillasyster Anchiliqe som fixat åt mig. Visst är hon duktig?! Sjukt- 14 år & är så himla duktig...!

Likes

Comments