Sexede historier

Halløj derude!


Jeg tænkte, at en lille live-update var på sin plads. Fordi i går var både håndværkeren og jeg super trætte. Faktisk sov han da jeg kom hjem fra arbejde, og jeg faldt ret hurtigt i søvn også. Det resulterede i en lynhurtig aftensmad, efterfulgt af en aften i vandret stilling på sofaen foran flimmerkassen. Ret typisk os, specielt på hverdage. Der var absolut ingen tegn på, at vi skulle noget andet end at sige godnat når vi ramte sengen.


Men men men ... vi snakker altid inden vi skal sove, og det er virkelig noget jeg ikke vil undvære. Men den her snak gjorde bare et eller andet. Vi endte med at snakke om alt fra sommersko til hvilke pornokategorier vi primært ser. Desuden fortalte håndværkeren, at han havde bestilt en lille sexy-overraskelse hjem. Han har simpelthen ikke glemt dengang jeg nævnte, at jeg gerne ville have et buttplug tilføjet til vores, efter min mening, lidt tamme samling af sexlegetøj. Men snakken om denne gjorde, at vi vidst begge endte med at finde et gemt energidepot, og derfor endte det jo ud i en gang virkelig lækker sex alligevel. Og så sover man jo virkelig godt bagefter, ikke? 😏


Det han har bestilt er det her jewel buttplug fra sexnetto.dk.

Find det her http://www.sexnetto.dk/analplug-heart-metal-small-8949.html

Jeg regner med, at der kommer en anmeldelse af hvordan det er, når pakken gerne skulle komme i dag eller i morgen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Sexede historier

Hej sexede mennesker i det danske land.


Vi bringer igen sous chefen op, fordi ham er der flere historier om. I dag får i historien om, hvordan han knaldede både mig og hans eks på én aften, og hun blev gravid.

Det var i slut november eller starten af december måned.

Sous chefen og mig havde haft en hyggeaften på sofaen - hyggeaften er i det her tilfælde ikke slik og film, tvært imod. Det var pilleri og hed sex på sofaen mellem puder og tæpper. Efter vi var færdige tog jeg relativt hurtigt hjem, da jeg skulle tidligt op. Vi var begyndt at blive småkærester, og vores forhold var gået fra bollevennestatus til hvad der kunne være nærmere kærester. Han sagde det også selv. Men det var jo så løgn, fordi ved siden af mig så han også sin eks. Vi kalder hende kosten. Kosten havde altid haft noget imod, at sous chefen og jeg sås. Specielt fordi der var 6,5 års forskel, og så var hun vidst en smule jaloux.


Men sous chefen havde vidst bildt hende ind, at vi ikke længere sås, så derfor ville hun gerne hygge rundt med ham. Han tog simpelthen hjem til hende, ligeså snart jeg tog hjem. Jeg vidste ingenting, så sous chefen og jeg fortsatte med at ses. Omkring nytår lå vi en aften og efter-sex-snakkede, og han havde lovet at være hjemme ved sine forældre tidligt om morgenen, så derfor blev han ikke og sov. Næste morgen vågnede jeg til en vanvittigt hidsig besked fra kosten.

Noget ala:

''HØR HER! du holder dig bare helt væk fra min kæreste, er du med? Er du godt klar over, at du er ved at ødelægge vores forhold, specielt nu hvor vi skal være forældre''


Jeg blev helt paf. Han havde simpelthen gjort kosten gravid ved siden af han så mig. Spørg lige om jeg var mega hidsig? Jeg skrev direkte til sous chefen, og han svarede at det ikke kunne passe, så meget pænt fik han et screenshot af hendes besked, og måtte derfor gå til bekendelse. Hvad der kunne være blevet til et kæresteforhold var omgående SLUT! Jeg var rasende, og han undskyldte helt vildt. Men nej, han skulle ud af mit liv.

At det dog ikke heeelt blev sådan, kan I læse nærmere om en anden dag.

Likes

Comments

Sexede historier

​Hej sexede mand- og kvindfolk derude. 


Lad os lige spole tiden tilbage til dengang jeg startede med alt det her sexhalløj. Jeg var hele 17 år gammel, faktisk var det godt og vel en måned eller halvanden før min fødselsdag. Jeg havde mødt den her fyr - vi kalder ham Sous chefen. For det var det han var, sous chef i et byggemarked. Han var omkring 6,5 år ældre end mig - og det hele virkede meget spændende. På det her tidspunkt, havde jeg lavet absolut intet seksuelt udover at kysse en fyr - modsat mine veninder der havde det med at få hyggefinger i hjørnet, på de barer vi ellers fik sneget os ind på. 

Jeg følte mig umådeligt meget bagud. sous chefen boede tværs på den anden side af gaden, hvor jeg boede med min familie. Min mor og bror vidste godt hvem han var, og jeg havde pænt hilst på ham på parkeringspladsen. 

Han virkede super spændende, fordi han var ældre og kørte på motorcykel. Hvilket var meget vildt for en pige på 17 som mig, der vel efterhånden var begyndt at opfatte sig selv som the lonely catlady. 


Men en dag fik jeg besked anmodning var sous chefen på Facebook, han skrev noget så charmerende som 'Hej, har jeg ikke mødt dig før?'. Like wow, jo du har. Dumt spørgsmål. Jeg svarede, og vi begyndte at skrive frem og tilbage. Egentligt var der absolut ingenting i det fra min side, jeg tænkte nok mest af alt, at hun var en creep. 

Vi endte med at lave aftale, hvor jeg skulle hjem til ham. Jeg var overraskende nervøs. Vi endte på hans sofa, hvor det ene ord slugte det andet, og pludselig lå vi og snavede som en blender. Super charmerende - eller ikke. Han prøvede ihærdigt at snige sin hånd ned i mine bukser, hvilket jeg absolut ikke ville have. Jeg havde menstruation, og det skulle han IKKE have fingrene i. Men min hånd endte nede i hans bukser, og ALDRIG havde jeg nogensinde hverken set eller mærket en stiv pik. Det virkede virkelig lækkert, og det var lige der jeg indså, at vi måtte bare ses igen, når mit lort en dag var gået væk. 


Vi aftalte at mødes igen, og det passede med, at min menstruation var forsvundet til den tid. Og denne dag skete det samme som sidst. Dog kom hans store mandehånd ned i mine ungpige H&M trusser, og før jeg vidste af det, havde ingen af os hverken bukser, undertøj eller nogen anden for undertrævl på. Pludselig lå vi ikke længere på hans sofa. Den nye location hed: hans seng - KÆMPE WOOOPWOOOP herfra! Jeg følte mig så voksen lige der. 

Udenvidere kom han pludselig ned mellem mine ben. Jeg fik den der finger som jeg havde set alle mine veninder få, alt for sent på natten i de skumle hjørner af diskotekerne. Pludselig var der sørme også en tunge og wupti wupti, så var jeg som en swimmingpool dernede. Han lagde sig op ovenpå mig og begyndte at trænge ind i mig. På hovede var 100 andre steder - lugter jeg? smager jeg grimt? hvad tænker han mon? 

Han trængte op i mig, og mine 1000 tanker blev erstattet af SMEEEEEEERTE! Av for fanden altså. Sous chefen spurgte om jeg var okay, og jeg nikkede. Mine negle borede sig ind i hans ryg, og jeg stønnede faktisk overraskende højt da hans pik kom helt op i mig. Det var pludselig virkelig lækkert, og jeg skulle aldrig mere være the lonely one. 


Vi havde sex, og fuuuuck det var i hvert fald ikke sidste gang det skete. 

Likes

Comments

Jamen halløj alle de damer og herrer. 


Her er det nyeste skud på blogstammen. Jeg er hermed selvudnævnt blogger (wuhu!). Bloggen her er mit anonyme frirum til alle de alle de sexy stories, der kommer ud af min mand (håndværkeren) og jegs parforhold. I får både gamle og nye historier. Formegentligt også en masse anden sexsnak - basically fordi jeg ELSKER at snakke om sex, og fordi hovedparten af mine veninder synes det af og til bliver liiiidt for kinky. 

I får også historier fra før håndværkeren og jeg mødtes, der er dog kun et lille antal, men de skal da også med! 

Lad os da lige lave en karakteristik af mig: 

Alder: i starten af 20'erne

Interesser: sex, nørderi og andet gøgl. 

Status: kærester med Danmarks dejligste håndværker. 


Indtil vi ses igen, må I have en sexyass time! 


CHAU! 

Likes

Comments