VAD ÄR ORGASMKONTROLL?

tips, sexleksaker, onani, sextips, orgasm, bdsm

Hej 😉 Jag tänkte göra detta inlägget om just vad orgasmkontroll är för er som undrar och som jag märkt att ni är några som är intresserad av BDSM och vill utforska och testa på det. Så det här inlägget är just för er. Jag personligen gillar orgasmkontroll.


Så alltså vad är då orgasmkontroll? Hur gör man? Hur kontrollerar man någons orgasm? Jo det ska jag berätta för er och lära er.

Vad är orgasmkontroll? Jo det är när du kontrollerar någons orgasm, du kan även kontrollera din egen orgasm och orgasmkontroll kan man göra på olika sätt. Det gör man oftast om man är dominant och gillar att bestämma

Kan ta lite av hur jag brukar göra. Jag slutar och retas lite när personen är på väg att komma och ignorerar. Jag slutar under sex eller onani eller bestämmer att personen/personerna inte får komma på tex några dagar.
Har du ett förhållande på distans kan du bestämma när ni skriver med varandra eller ringer varandra och dominera då och säga till att "du får inte komma på 3 dagar" och du kan även låta dig själv inte få komma på några dagar.

Du kan använda sexleksaker och teasa lite, genom tex med en sexleksak med fjärrkontroll.
En sexleksaker är alltid bra att använda då det blir lite mer lidande och jobbigare för personen/personerna eller för dig själv och då den/dom ber om att få komma. Va inte nöjd med hur dom ber om de, det ska vara bättre och när du tycker det är tillräckligt bra då kan du ge personen/personerna orgasm. Ännu värre om du vill vara lite elak kan du bara bestämma dig för att sova och då blir det jobbigt och lidande för den/dom. Du kan sätta på en kukbur eller sätta på ett kyskhetsbälte och på de sättet kontrollerar du orgasmen också.

Som sagt det finns flera metoder och du bestämmer hur du vill utöva orgasmkontroll.


Nu har jag lärt er det och berättat det.

Här är lite ni kan använda.


Puss puss ❤😉

Gillar

Kommentarer