Tips på saker man kan göra i dessa tider

sex och relationer, tips, kärlek

Hej! Med tanke på dessa tider och att man nu ska vara försiktig. Många har ju själv karantän och håller sig hemma. Tänkte att ge er tips på saker att göra där hemma, tillsammans med din partner, om ni inte har så mycket att komma på att göra.

Nu kan ni ju passa på att göra mer saker tillsammans, som ni kanske inte hinner med annars att göra.
Tex : Date nights hemma. Fler myskvällar, med spa om ni gillar det, ta ett bad i badkaret om ni har någon och göra det lite romantiskt med ljus och rosenblad, bubbel  ( alkohol eller alkoholfri) jordgubbar och choklad och någon film och mysa i soffan, med snacks och cuddle. Laga någon fin middag och baka något. Passa att ha mer kvalitets tid med varandra. Beställa hem mat tex. Har ni en brasa kan ni mysa framför den och kanske låta det leda till samlag framför brasan. Göra något som gör din partner glad.  Ta handom varandra. Har ni något spel som tex är ett sex spel eller annat spel som är förknippat med kärlek. Ta på er något sexigt och utforska eller pröva något nytt med sex, som ni kanske velat göra länge. Göra saker ni annars utanför sexet, ni velat göra länge. Planera saker att göra när denna tid är över. Använd fantastin och gör något av det. Gör saker som båda blir glada av, gör något litet extra för varandra, ta vara tiden och gör det ni inte hunnit med och göra med varandra, kommer er kärlek till varandra stärkas. Skriv tex lappar med kärleks förklaringar.

Mycket man kan göra om man använder sin fantasi och gör det ni inte gjort innan tillsammans. blir det inte tråkigt nu i dessa tider om man har själv karantän.

Sprid kärlek

Gillar