Tips

sex och relationer, kärlek, romantik


<

Har du funderat på att bli en riktig romantiker som kan sprida romantik till din älskade på bästa sätt? Här får du romantiska tips i romantikens djungel, så att du kan förföra, förgylla och utveckla din relation till din älskade på bästa sätt – för visst är kärlek och romantik något som är guld värd? 

Med kärleksfulla, romantiska tips kan du vara Mr Right eller Mrs Right som är den som kan ge komplimanger vid rätt tillfällen, vara en romantisk underhållare och sjunga en romantisk sång när ni vill ha romantiska upplevelser tillsammans på tu man hand, antingen på hemmaplan eller på en romantisk weekend fylld med kärlek.

Romantik varje dag

Det gäller att vårda romantiken varje dag, för det är ingen självklarhet att din älskade finns kvar i morgon – för det gäller att rå om och vårda kärleken varje dag och visa uppskattning att ni har en älskvärd och sund relation till och med varandra! För även om romantik innebär kärleksfullt sex, så finns det många sätt att visa sin kärlek till sin älskade partner varje dag – med små, enkla medel kan du visa att du vågar och har kraften att älska och konsten att visa detta till din partner.

 

Små, enkla medel

Oftast är det omtanken som värmer och uppskattningen att ni har varandra i vardagen som avgör om romantik och kärlek finns där mellan er – för även om det finns myter som att "kvinnor vill ha smycken" och "män ska ha stora, snygga bilar", så är det oftast kramen som vapen som kan vara det avgörande om ni har en framgångsrik relation eller inte som fungerar i längden. Varför inte köpa mobiltelefon och skicka små, gulliga god morgon sms till din älskade som en kärleksförklaring? Våga vara en romantiker i vardagen som både du och din partner vill att du ska vara.

Låt romantiken flöda i det förgyllda rummet 
och låt er kärlek finnas där i vardagen med värme och glädje.

 

 

 

Gillar