sexnovell ( Otrogen,var går gränsen?)

Otrohet, sex och relationer, sexnovell

Jag är åter på hotellet efter dagens kundbesök. Klockan är tjugo minuter i sex. Det blir flera timmar att ta sig igenom innan det är dags att sova. På en anslagstavla ser jag att det blir dans på hotellet senare under kvällen. Därför bestämmer jag mig för att äta middag, vila en stund och gå och dansa några timmar.


Efter en dusch lägger jag mig och vilar. Någon timme senare känner jag mig pigg och utvilad. Men det är för tidigt att gå ner till dansen. Jag sätter mig vid teven och bläddrar över kanalerna. Hittar en kanal där jag kan ta in film. Där hittar jag en porrfilm som verkar intressant. Det är unga flickor och välutrustade män. Jag blir upphetsad av filmen och snart kliar det i underlivet. Jaktinstinkten stiger i mig. Snart känner jag att det är dags att gå till dansen.

Jag tar på mig kläderna och stoppar vigselringen i fickan. Den vanliga proceduren när jag är på jakt.

Trots den tidiga timmen har det kommit många danssugna. Jag sätter mig vid bardisken. Medan jag tar en överblick beställer jag in en drink. Det kommer in två flickor som hälsar på bartendern. Tydligen är de stamgäster. Jag gissar att de kan vara några år över tjugo. De får varsin drink och sätter sig vid ett litet bord. Det dröjer inte länge förrän bägge är uppe på dansgolvet. De har definitivt väckt både mitt och andras intresse. Speciellt den ena med ljust hår, en pigg blick och ett par fylliga läppar, som ger mersmak.

Jag får ett par danser med henne. Hon är mjuk och följsam och vi kommer riktigt nära varann. Vi dansar kind mot kind och min hand på hennes rygg smyger sig nedåt. När vi tror att vi inte är iakttagna smyger sig handen när till hennes skinkor. Jag trycker mitt stånd mot hennes mage. Hon tycks inte ha något emot det. Jag börjar känna att Liv, som hon heter, skall bli kvällens ragg.

Men jag dansar också med andra kvinnor. En som jag tror är i trettioårsåldern gör också intryck på mig. Vi hade ett tätt samarbete på dansgolvet. Hon heter Gerd. Även hon ger mig en pirrande känsla i underlivet. Hon bär ingen vigselring men en vit rand på ena fingret säger mig att där brukar det sitta något.

När jag efter några timmar dansar med Gerd ser jag hur Liv och en något äldre man försvinner in i hissen. Jag reagerar tydligen så att Gerd märker det. Hon lägger sin hand på min kind, ser mig i ögonen och säger:
- Synd på en så rar ärta.
- Vad menar du med det?
- Ja, nu får du ju inte fortsätta att smeka hennes rumpa.
- Men här har jag ju en som är minst lika fin.
Med de orden lägger jag bägge händerna på hennes rumpa och trycker henne mot mig. Jag vet inte vad reaktionen kommer att bli. Men hon böjer sig bakåt och med ett leende ser hon mig i ögonen. Sedan får jag en blöt kyss på munnen. Vi fortsätter med ännu en dans på gränsen till det anständiga.

Vi står fortfarande med armarna om varann när jag frågar:
- Har du lust att ta en drink uppe på mitt rum?
- Ja en drink, men hur det blir med lusten får vi väl se.
Med de orden kommer hon så nära att hon kan trycka till med sitt underliv mot mig. De som står runt om ser förmodligen mitt stånd. Men jag bryr mig inte. Jag fattar hennes arm och vi går mot hissen.

Väl uppe på rummet kramar jag henne och vi möts i en kyss som inte är av det torrare slaget. Sedan bryter vi och jag serverar en drink. Jag sätter mig i rummets enda fåtölj med henne i mitt knä. Vi pratar och småhånglar medan vi tömmer ännu ett par drinkar. När vi sedan äter varandras tungor smyger jag in en hand mellan hennes lår. Hon särar på benen så att jag kommer ända upp till underlivet. Jag kramar venusberget och låter pekfingret gå in mellan hennes blygdläppar. Hon lyfter på rumpan så att hon får in handen och kramar min ståndare. Vi sitter så och hetsar upp oss mer och mer.

När jag känner att vi måste fortsätta viskar jag:
- Vi flyttar till sängen.
Medan vi flyttar oss får vi av varann kläderna. När vi är nakna puttar hon ner mig på rygg i sängen. Hon kommer över mig i sextionioställning. Jag ser hennes renrakade fitta. Med ett kraftigt grepp om hennes skinkor pressar jag henne mot mig. Jag låter tungan vandra över blygdläpparna och formar min egna läppar till en liten trut över hennes lilla tapp. Hon vandrar med sin tunga över min kuk. Den sträva tungan och den varma andedräkten ger en så skön känsla att jag känner det i hela kroppen. När hon tar in kuken i munnen måste jag för ett kort ögonblick bara njuta och känna.
Men det tänder också ett behov av att vara aktiv. Jag rullar ihop tungan och försöker komma långt in i slidan. Sedan får tungan vandra från de yttre läpparna till de inre. På nytt koncentrerar jag mig på hennes lilla tapp. Den växer i min mun är snart som en liten minikuk. Vi fortsätter att med slick och sug bearbeta varann. Hennes andedräkt mot mitt underliv blir hetare och hetare och den sträva tungan och de mjölkande läpparna hetsar allt mer och mer. Det hetsar mig till ett allt intensivare arbete med tunga och mun.

Hela hennes kropp darrar och hon pressar sig mot mig. Med låren klämmer hon fast mitt huvud. Samtidigt som jag måste kippa efter luft vill jag ge henne full njutning. Hon skakar så hårt i hela kroppen att jag måste hålla henne kvar med ett kraftig grepp om hennes skinkor. Jag slickar och suger över hela hennes fitta. Hon spottar ut kuken, lägger huvudet på mitt lår och flåsar. Jag fortsätter att bearbeta hennes fitta. Orgasmen skakar henne. Jag håller henne på topp tills hon tappar all kraft och bara sjunker ihop.

Hon ligger stilla och bara andas tungt. Mina händer far smekande över hennes rygg, rumpa och lår. Jag slickar försiktigt över fittan, upp över venusberget och in i de svettiga ljumskvecken. Som ett bi suger jag nektarn från blomman.

Hon vaknar till liv och tar på nytt kuken i munnen, går med tungan ner över skaftet och suger på pungkulorna. När hon på nytt tar in kuken i munnen och suger klarar jag inte mer. Jag skakar som av frossa. Smärtan går genom ryggraden och ut genom pung och kuk. Jag skjuter satsen in i hennes mun. Utan att svälja tömmer hon mig helt. Sedan hoppar hon ner från sängen och springer ut till toaletten. Jag hör hur hon spottar ut sperman och sedan sköljer munnen.

Med ett leende kommer hon tillbaka och lägger sig vid min sida. Hon möter mina läppar med en kyss. Sedan ser hon mig i ögonen och säger:
- Jag får inte ha din sperma kvar i kroppen för då har jag
varit otrogen.
- Jag förstår, svarar jag lätt konfunderad.
Vi ligger kvar och viskar och kelar. Jag låter ett finger gå in i henne. Då reagerar hon med små juckande rörelser. Samtidigt tar hon ett grepp om min kuk som återigen börjar resa sig. Stämningen tätnar på nytt och hon frågar:
- Har du en kondom?
- Ja, svarar jag med en nick.
- Då får du komma in i mig för då är jag inte otrogen.

Jag går upp och sätter på kondomen. Efter en kort stunds kelande är jag inne i henne. Vi ligger i missionärsställning och det dröjer inte länge förrän vi är i full aktion. Jag stöter med kraftiga juck och hon möter. Snart rinner svetten om oss och upphetsningen ökar. Det smågår för henne hela tiden. Efter den förra tömningen dröjer det längre för mig.
Men när jag så småningom kommer trycker jag mig in med all kraft. Det tänder henne och hon svarar. Darrande ligger vi tätt hopslingrade en lång stund.

Vi gör ett gemensamt toalettbesök och duschar hastigt av oss. Sedan lägger vi oss och vilar. Det dröjer inte länge förrän vi bägge somnar.

Efter några timmar vaknar jag av att hon ligger och trycker sitt underliv mot mitt lår. Jag känner hettan från hennes kropp. Det är allt som behövs för att jag skall få stånd på nytt. Jag vänder mig mot henne, fattar om hennes rumpa och trycker henne mot mig. Våra läppar möts och vi äter varann.
Upphetsningen stiger och jag rullar över henne på rygg. Hon särar på benen så att jag kommer emellan. Jag för ner en hand, sticker in ett par fingrar i fittan. Med en hand fattar hon om kuken. Jag öppnar henne och hon sätter kuken på plats. På nytt är jag inne i henne. Men denna gång utan kondom.

Med gemensamma krafter arbetar vi oss upp mot en ny topp. Återigen rinner svetten om oss. Läppar, tungor och tänder kämpar. Med ett plaskande ljud möts våra magar. Hennes bröst trycker mot mitt. Med händerna om hennes skinkor kör jag i botten. Ilningarna kommer genom ryggraden, genom pungen och ut i kuken. Med darrande röst ropar jag:
- Jag kommer!
- Ja, spruta, fyll mig, fyll mig!
Den ljuva smärtan känns i hela kroppen när jag sprutar min säd in i henne. Denna gång utan kondom. Det känns både psykiskt och fysiskt. Hon tar emot med ett lätt gnyende.
Sedan faller vi ihop och somnar.

Nästa gång vi vaknar är det tidig morgon. Hon duschar innan hon tar på sig kläderna. Innan hon åker skall hon hämta sina saker inne på sitt rum. Jag ligger naken utsträckt på sängen. Hon sätter sig på sängkanten, ser på mig och säger:
- Tack skall du ha för en underbar natt. Eller är det kanske
den här lille pojken jag skall tacka
När hon säger det böjer hon sig ner, tar kuken i munnen och avslutar med en puss. Det är allt som behövs för att den skall resa sig. Då trutar hon med munnen och säger:
- Titta den vill igen. Synd att vi inte har tid.
Jag för in en hand under hennes kjol och klämmer om venusberget. Sedan tar jag tag om trosan, drar den neråt och säger:
- Jag vill också pussa.
Jag lyckas få in huvudet mellan hennes ben och låter tungan svepa över hennes blygdläppar. Hon står helt stilla och låter mig hållas. Det behövs inte många slick förrän fukten tränger fram.

Med ett språng kommer jag upp ur sängen, lyfter upp hennes kjol och böjer henne framåt över sängen. Hon följer villigt med samtidigt som hon fnittrande säger:
- Vad tar du dig till.
- Bara ett litet lätt avsked.
Hon sträcker fram en hand och hjälper kuken in mellan blygdläpparna. Som hon står med benen kniper hon hårt om
mitt stånd. Det är trångt men hon tar emot med både väta och värme. Efter bara någon minut går det för mig och hon är med. På nytt har jag fyllt henne med min säd. När jag drar mig ur droppar det. Hon tar en servett, lägger för och drar upp trosan. Sedan säger hon:
- Jag hinner inte tvätta mig igen, men det kan vara skönt
med ett litet minne.

När hon har rättat till klädseln frågar jag om vi inte skall träffas igen. Hon är helt med och tycker att vi skall
försöka snart. Jag får bara hennes jobbtelefon då hon inte vill blanda in sina hemtelefoner. Hon får också numret till min jobbtelefon. Så skiljs våra vägar för ett tag. Men jag känner att det kommer inte att dröja länge förrän vi ses.

Jag blir kvar på hotellet ännu en natt. Även denna kväll är det dans på hotellet När jag sitter i baren kommer Liv och hennes väninna. Saven stiger och jag känner för ännu en glad kväll. Som förra kvällen dansar jag med Liv. Hon har ingenting emot att jag trycker mitt stånd mot hennes mage och att mina händer vandrar över hennes skinkor. Jag vill inte att någon annan skall komma före mig. Därför frågar jag rätt tidigt om hon inte vill följa med på en drink. Då svarar hon:
- Men det kostar
- Kostar, svarar jag och ser ut som ett frågetecken.
- Ja, smakar det så kostar det svarar hon.
När hon ser min förvirring fortsätter hon:
- Men som du ser trevlig ut kan du få en hel natt för halva
priset. Det blir 2000.
- Jag brukar inte betala för sällskapet.
- Då får du försöka någon annanstans.
Sedan lämnar hon mig.

Strax efteråt ser jag henne försvinna mot hissen med en äldre man. Då går jag upp till rummet. Jag spelar upp en porrfilm. Med filmen och Livs bild på näthinnan börjar jag hjälpa mig själv. Men snart glider tanken in på den gångna natten med Gerd. Då dröjer det inte länge förrän jag prickar teveskärmen med en salva.

(källa: http://www.sexnovell.se/

Gillar

Kommentarer