sexnovell (lesbiskt)

sex och relationer, sexnovell, lesbiskt

Jag och Nancy hade nog aldrig kommit så bra överens, trots att vi hade gått i samma klass så många år. Men förra helgen på Saras fest hade vi pratat mer på bara en kväll än vad vi hade gjort sammanlagt på tre hela år. Vi hade bestämt att hon skulle komma över på fredagen och hjälpa mig med att plugga matte. Dock var min avsikt annat en att bara plugga matte. Jag visste precis vad jag ville göra med henne. Hur hon alltid bär höga klackar och pratar med en uppkäftig ton är någonting som bara triggar mig. Triggar mig till att ta över henne och göra det mina behov vill. 

Klockan slog sex och snart skulle Nancy vara här. Jag tog på mig en röd tight klänning som framhävde mina kurvor på bästa möjliga sett. Trosor och bh hoppade jag över. 

Det plingade på dörren och jag sprang ned. Nancy var klädd i ett par tighta jeans och en rosa tubtopp, hon såg utan överdrift otrolig ut! 

Nancy steg in i mitt vardagsrum, jag sa att hon kunde behålla klackarna på. Jag ville ta vara på den vackra synen av hennes lilla fasta rumpa. 

Vi slog oss ned och efter cirka en timmes räkning av matte bestämde jag mig för att försöka få igång det hela. Jag närmade mig henne tills vi stod så nära att jag kunde känna hennes varma söta andedräkt. Jag sträckte på mig och viskade i hennes öra: du har ingen aning om alla snuskiga saker jag vill göra med dig. Och så kysste jag hennes örsnibb. Det var omöjligt att missa en rysning som for igenom hennes kropp. Hon tittade på mig och log. Jag tog hennes hand och ledde in henne till sovrummet. 

Väl inne i sovrummet knuffade jag ned Nancy på sängen och bad henne blunda och ta av sig sina kläder. Nancy följde min order och började klä av sig. När Nancy log naken och blundade på sängen tog jag fram repen. Jag knöt fast både fötterna och båda handlederna. 

Jag kunde se hur hennes kön blänkte av vätska och herre min Gud vad inbjudande det såg ut. Jag följde Nancys exempel och klädde av mig. Jag satte mig på sängen och doppade mitt ansikte i hennes våta kön. Jag slickade och slickade. Jag älskade denna smak. Jag slickade likt detta var mitt första mål på veckor. Jag sög på henne klitta och inte tog det lång tid innan hon började skaka. Hon skrek av njutning och nu vart det ännu våtare där nere. 

Jag log och sa: nu är det min tur att njuta. Jag lade mig över henne och kysste hennes bröst. Slickade hennes kropp från topp till tå tills jag kom upp till ansiktet. Jag kysste passionerat hennes mun. Hon smakade så bra. Jag gick och hämtade en av mina favorit dildos. Jag tryckte först upp den i mitt våta kön och lät den tillfredsställa mig för någon sekund. Sedan stoppade jag upp den vibrerande dildon i Nancys våta kön. Långt långt upp. 

Jag särade mina ben och satte mig på Nancys ansikte. SLICKA MIG! Skrek jag. Jag gnuggade min våta Slida mot hennes ansikte. Denna känsla måste nog vara den bästa som finns. Jag gned och juckade mot hennes söta lilla ansikte. Jag lyfte mig för någon sekund för att ge henne luft. 

Sedan satte jag mig på ett av hennes gigantiska bröst och började jucka. Nog kunde tjejer tuttknulla med. Jag juckade i en snabb tackt och snart kom jag. Men det fick Nancys ansikte ta. Jag satte mig på henne igen och gnuggade för allt jag hade tills jag kom i en av mina klassiska fontän orgasmer. Hon svalde alltihop och nu var jag nöjd. Men inte tog kvällen slut här. 

Jag hade en extremt snygg tjej med gigantiska pattar i mitt våld. Hon och jag skulle ha kul hela natten.


<

Gillar