sexnovell (gay)

sex och relationer, sexnovell, gay

Ruffen på segelbåten är trång och varm. Någon gång mitt i natten trasslade jag mig ur den svettiga sovsäcken och la mig ovanpå. Nu irriterar solen genom den lilla runda gluggen och jag vaknar långsamt. Jonas sover fortfarande i kojen bredvid, till och med nerkrupen i sovsäcken med allt nedanför bröstvårtorna. 

Jag sätter mig upp, måste huka mig lite för att inte slå skallen i taket. Jag är naken och penisen morronsvajig. Några måsar skränar utanför när jag öppnar dörren och kliver upp i sittbrunnen. Den friska luften överrumplar och jag tar några djupa andetag. Solen glittrar i den lilla vikens krusiga vattenyta och förutom måsarnas oljud är det lugnt och stilla. 

Jag sträcker på mig. Kroppen möts av morgonsolens ljumma smekningar – finns det nått skönare sätt att börja dagen på egentligen? Jag glider ner på aktertoften, särar på benen och tar tag om kuken. Det pirrar så gott när jag rör vid den och det krävs inte så många drag för att den ska resa sig ordentligt. 

En lång härlig morronrunk utomhus, det är sällan tillfälle ges till det så det gäller att ta tillvara varje chans. Jag är förstås väldigt medveten om att jag inte är ensam, Jonas kan dyka upp när som helst, men det hindrar mig inte att fortsätta med de lustfyllda smekningarna. Med högerhandens varsamma rörelser bygger jag upp kåtheten. Nu glimmar försatsen i ollonspringan, kukhuvudet smörjs och det smaskar ljudligt när förhudens dans blir allt intensivare. Jag flämtar av upphetsning, lutar mig bakåt mot den hårda plastsargen med blicken rätt upp i den klarblå himlen. Jag kommer allt närmare utlösning men lyckas hejda mig. Det är en konst att befinna sig precis på den magiska gränsen till orgasm, att förlänga njutningen så mycket det går och här ute i den varma sommarmorgonen känns det som jag vill dra ut på det i evigheter. Lägger mig på den punkt när det bara är ett enda litet drag kvar till sprut – och så lyckas jag besinna mig. Släpper den ryckande kuken i precis rätt ögonblick, väntar en liten stund medan dom springfärdiga spermierna kommenderas tillbaka till startblocken igen och fortsätter sedan. Gång på gång gör jag så på men till slut är det förstås omöjligt att hålla tillbaka längre – det finns en gräns även för långrunkare.
Nu kommer jag!!!

Samtidigt kommer Jonas. Kommer upp ur ruffen, alltså. Han tittar yrvaket på mig i samma stund som fördämningen brister och jag skickar iväg den ena trumpetstöten med sperma efter den andra. Efter en kort luftfärd landar såsen på min kropp.
Våra blickar möts, förstående blickar. Vilken man onanerar inte? Jonas och jag känner varandra väl så pinsamt är det inte heller, snarare känns det befriande att göra det helt öppet. Jonas kliver upp i sittbrunnen. Han har ett par blå-rödrandiga kalsonger på sig men dom kan förstås inte dölja morronsvullnaden.

-Skönt! säger han.
-Bästa sättet att börja dan på, säger jag med ett leende. 

Jonas drar ner kalsongerna. Lemmen floppar fram och han ruskar lite i den.

-Dags för morrondoppet! säger han, kliver upp på däcket och tar ett stort skutt rätt ut i luften så den halvstyva kuken daskar till mot magen.

Plask! Det stänker upp på mig och båten gungar till. Jag reser mig försiktigt, gnider in sperman över den varma huden och tar mig upp på däck. Jonas har simmat bort en bit från båten och tittar förväntansfullt på mig.

-Hoppa i då! hetsar han.
-Kallt? undrar jag.
-Skitkallt! svarar han. Säkert inte mer än femton grader.
Han skrattar och fortsätter:
-Skojade bara, närmare tjugo tror jag. Helt okey.

Jag hoppar i. Det isar till när kroppen kommer ner under ytan, men snart känns det behagligt och vi simmar runt en stund i det glittrande vattnet. Vi tar oss upp på land via en klippa en bit bort och sätter oss för att soltorka. Jonas kuk är avkyld nu och hänger slak med blänkande vattendroppar i den friserade buskens blonda hår. Plötsligt faller han ner på rygg, särar på benen och fångar sin lem. Nu är det hans tur att göra det skönt för sig. Det är en underbar syn, den nakne mannen som ligger avspänd i solen och med smekande rörelser arbetar upp sig till full erektion. Det går rätt fort, så har han ett praktfullt stånd som nog mäter närmare 20 centimeter. Det går en uppeggande ilning genom kroppen, jag får sån lust att hjälpa till och det är som om Jonas kan läsa mina tankar, han tittar på mig med ett leende och reser upp kuken i en gest som signalerar ”varsågod!”

Jag går inte rakt på sak, jag börjar med en stillsam smekning längs hans lår. Rör handen över den ljumma småfjuniga huden, nerifrån och upp, fortsätter i en svepande rörelse över den platta hårlösa magen och via navelgropen ner mot skrevet. Jonas håller fortfarande upp sitt stånd men när mina fingrar sluter sig kring skaftet släpper han taget och låter mig fortsätta. Den är stenhård och het, pulserande. Samtidigt är skinnet mjukt och jag för det upp och ner i små nätta rörelser som framkallar lustfyllda stönanden. Jonas gillar det, helt klart.

Vilken idyll! Ensamma på en liten skärgårdsö en varm julimorgon. Nakna och kåta och min seglarkompis som överlåtit åt mig att sköta hans morgonsyssla. Jag blottar hans ollon helt, juckar lätt med skinnet mot ollonkanten och snart börjar han sava. Det rinner ordentligt ur skåran och jag smetar ut oljan så förhuden glider lätt när jag fortsätter runkandet.

Det rycker i min kuk, konstigt vore annars, och Jonas är där med en hand som smeker upp mig till resning igen. Att runka hans hårda påle är underbart men jag vill mera, jag vill smaka på den i munnen. Jag kommer ner över honom med ansiktet, släpper kuken så den ligger ner mot magen och så låter jag tungspetsen röra sig nerifrån den slätrakade pungen upp över skaftet. Tungan åker samma väg tillbaka och nu nafsar jag lite busigt i pungkulorna innan jag söker mig uppåt igen. Jonas kvider lyckligt och när jag penetrerar det glansiga ollonet frustar han ljudligt. Jag skulle säkert kunna kittla honom till utlösning nu men jag tar tag i kuken igen, böjer den uppåt och låter den glida in mellan mina läppar.

Det var alltför länge sedan jag sög en kuk senast så känslan av Jonas krämiga lem i munnen är överväldigande. Jag sluter läpparna om den och suger i långa tag, för min den så djupt det går och smakar hungrigt på ollonet. Saliv och försats blandas och rinner ur mungiporna. Jag suger, suger, suger…, kan inte få nog av den kåtångande ballen. Jonas stönar allt hetsigare, han skruvar på kroppen och plötsligt spänner han den och jag förstår att han närmar sig nu. Ett okontrollerat frustande kommer ur hans mun, ett ljud som sveper iväg över den varma stenhällen vi ligger på och så kommer han.

Jonas kommer, men inte upp ur ruffen med förvånad blick. Nej han kommer i en vulkanartad orgasm, en explosion som tömmer honom på sperma rätt in i mitt gap. Kaskad efter kaskad av varm sperma lämnar honom och fyller mig. Jag slickar och sväljer, vill inte förlora någon droppe av hans säd.

Jag lämnar kuken, glider upp längs honom och ger hans mun en snabb, spermaberikad kyss. Jonas betraktar mig med simmig blick och skrattar. Sen hasar vi oss ner i vattnet igen och efter en stunds avkylning är det dags för frukost. Den äter vi förstås nakna.

-Andra frukost för mig, skojar jag och tar en tugga av smörgåsen. Har ju redan fått en omgång sperma!

När det så småningom blir dags att lätta på förtöjningen och segla vidare är vi fortfarande helt utan kläder. Vinden räcker knappt för att hålla styrfart men vi har ingen brådska. Vi sitter på varsin sida om rorkulten och smeker våra solvarma kukar och njuter för fullt.


<

Gillar

Kommentarer