sexnovell

sex och relationer, sexnovell

Jag hade lovat att klippa gräset hemma hos min klasskompis, själv var han inte hemma utan låg på stranden, 
kanske inte konstigt eftersom det var en härlig sommardag med blå himmel. Själv gillade jag inte att ligga där och steka. Det var hans mamma Ulrika som öppnade dörren den där eftermiddagen. Hon var ensam hemma och blev inte minst sagt nöjd med att få hjälp. 

Ulrika visade mig till garaget där gräsklipparen fanns och lät mig själv dra fram den och starta upp den. 

Hon hällde upp en kanna vatten åt mig medan hon själv gled ner i deras härliga inbjudande pool. Ja där kanske man skulle kunna tänka sig att slänga sig ner. Jag klippte gräset och ägnade mig inte någon tanke åt henne där borta. Kan erkänna att jag spanat på henne någon gång, hon var väldigt vacker, kvinnlig tillskillnad mot tjejerna i 
på skolan. Mindes en julfest en gång då hon var med som hjälpmamma. Hennes blonda vackra lockar som hängde som en vacker ram runt det perfekta ansiktet med de havsblå ögonen, de röda läpparna, hennes långa röda klänning och de svarta nylonstrumporna.

Men nu var det sommar och hettan trängde in i pannan.

Jag blev färdig med gräset och visste inte riktigt om jag skulle våga mig fram till henne där borta i poolen, jag började mixtra lite med gräsklipparen. Ända till hon ropade om jag var färdig. Jag kunde inte ljuga. Som en osynlig kraft drogs jag bort mot den blå och tillsynes svalkande poolen. Det var som en hägring då hon klev upp från trappan.

De gula lätt genomskinliga bikinitrosorna satt som klistrade runt hennes fasta, runda och inbjudna skinkor. Hon plockade upp en badrock och svepte in sig i den med ryggen mot mig. På en utav solstolarna låg en torr bikini som hon plockade upp. Hon lyckades att lirka av den blöta bikini under badrocken. Jag ville inte verka påträngande men var noga med att kisa bort mot henne där på kanten. Den torra bikinitoppen slängde hon tillbaka ner över ryggstödet. Nästan retfullt sakta gled hon i de blå tangatrosorna. Tanken på att hon för ett kort ögonblick var spritt språngande naken där under fick mig nästan att tappa andan.

- Jaha hur mycket tar du för en sådan här service, frågade hon med ett vacker leende.

Hennes blick åkte ner över mina shorts där jag inte kunde dölja mitt tillstånd, det var bara löjligt att hålla för handen, men gud jag ville försvinna ner i ett hål i marken. Det här var jobbigt. Vad skulle hon tycka.

Ulrika tog ett steg fram, hon verkade generad. Men samtidigt hade hon något busigt i blicken. 

Våra ögon mötte varandra under ett par sekunder som närmast verkade som en evighet. Hon öppnade upp sin badrock och släppte den till marken. 

- Tycker du min kropp är fin ?

Jag kunde bara höra mig själv stamma fram något gurgel.

Hennes hand började flippra över mina shorts, hon släppte mig inte med blicken då hon körde ner den, den var kall men ljuvlig, kände hur den greppade min allt mer svällande kuk. Hon runkade den sakta.

Ulrika släppte min kuk och bad mig att dra ner byxorna, jag lydde hennes order samtidigt som hon tog av sig sin bikini.

Det var som en blixt från klar himmel då hon blottade sin nakna kropp för mina sårbara ögon. Vågade knappt andas med rädsla för att vakna upp denna ljuva dröm. Kunde höra mina egna hjärtslag som jobbade allt fortare då jag intensivt präntade in synen av hennes uppnosiga bröst och den blonda tofsen mellan hennes fasta lår.

- Det dröjer nog länge innan de kommer hem, sade hon och närmade sig ytterligare.

Hon slog sina armar omkring mig och jag var fortfarande osäker på om det var dröm eller fantasi.

- Ulrika, vi kanske inte ska.., du vill"¦ sedan blir jag avbruten.

Hon begravde sina mjuka men bestämda ögon i mig.

- Jag vill ha dig nu, viskade hon tätt i mitt ena öra och släppte sedan greppet om mig.

Hon lade sig ner på altangolvet där hon spred ut sin nakna kropp framför mig. Hjärtat var nästan på väg att hoppa ut ur bröstkorgen på mig. Hon öppnade sig skamlöst inför min hungriga blick och verkade brinna av samma begär, samma förbjudna begär som funnits inom mig hela förmiddagen.

Jag lade mig ner bredvid henne, visste inte riktigt vart jag skulle börja. Sakta började mina fingrar följa konturerna av hennes kurviga kropp. Varje beröring fick hennes bröst att bölja. Hon slöt ögonen.

Några ord behövdes inte mellan oss. Jag kysste hennes nästipp för att sedan fortsätta ner över den mjuka halsen och axlarna. Slickade över hennes hårda knotor från nyckelbenen. 

Sakta lät jag hennes hårda bröstvårtor turas om att rulla runt mellan mina fuktiga läppar medan jag smekte med mina fingrar igenom hennes mjuka blonda hår.

Hon skrattade till och rörde sig otåligt med hela kroppen då jag vispade runt med tungan i hennes djupa navel. 

Min upptäcksfärd fortsatte då jag kysste hennes pulserande och nyrakade venusberg. Hennes andhämtning blev tyngre och den mjuka kroppen rörde sig allt otåligare. Hennes armar slingrade sig ivrigt över min rygg och upp över nacken, nästan slet mig i håret och tryckte upp underlivet.

Då jag kom till hennes fuktiga sköte med min varma och spetsiga tunga blev hon nästan som ett djur. Hon stönade högt och vred sig av upphetsning då min tunga jobbade över hennes ljuva springa och den rosa rosenknoppen. Jag fick allt svårare att slicka henne då hon tryckte ner mitt huvud mot hennes savande grotta, ungefär som om hon ville ha in hela mig där nere. Hon hennes hörbara njutning blev nästan för mycket för mig och jag kunde inte hålla mig längre. 

Jag drog henne till mig med en kraft som gjorde henne mjuk och nästan viljelös. Det var som om hennes gnistrande ögon bad mig att göra vad jag ville med henne.

Trängde mig in i hennes blöta och härliga inre, tryckte mig ända in till djupet, hon var rymlig varm och skön.

Hennes saftiga kön sände heta ilningar upp igenom hela min ryggrad, jag slöt ögonen medan jag sakta pumpade in och ut"¦..

Hon flämtade högt och svettades över hela kroppen medan hon viskade obscena men för stunden väldigt heta ord i mitt öra. Hon slängde sig av och an under mig som en skadeskjuten och vildsint katt. Hennes röda naglar rev mig härligt och upphetsande över baken och upp över ryggen. Hon kved fram en massa lösa ord"¦

I ena stunden ville hon själv bestämma takten genom att greppa tag om min rumpa med sina mjuka men bestämda händer och i nästa sekund drog hon bara upp låren och lät mig stöta in i henne med hela min styva och hårda längd.

- Hårdare, jag vill att du knullar mig hårdare med din unga kropp, stönade hon fram.

Våra blanka och våta kön stötte mot varandra allt intensivare. De krävde allt mer av varandra.

Små eggande plaskljud hördes varje gång jag körde in min dunkade kuk i hennes kramande grotta. Jag hävde mig upp på raka armar för att kunna se när de båda möttes.

Jag kunde inte fatta att det var sant, ville spara den bilden i mitt djupaste minne. Hon var som en dröm, en fantastisk kvinna som kunde sin sak. Något lika underbart och skönt hade jag aldrig upplevt med en jämngammal tjej. Ingen hade givit mig samma njutning. De hårda och perfekt tajmade motjucken och de heta kyssarna över min bröstkorg samt de varma och yviga händerna som smekte runt min kåta kropp var enorma och gudomliga. De skickade mig en god bit upp mot den sjunde himlen. 

Hon rullade runt, pressade ner mig på rygg och satte sig grensle över mig.

Hon sänkte sig sakta ner och styrde in min kladdiga i stake i hennes ivrigt väntande öppning. Hon red mig långsamt och retfullt. Hon lät mig se varenda detalj av de krampaktiga blygdläpparna som kramade min kuk som om de aldrig smakat på något liknande. De var som om de aldrig ville släppa taget.

Våra kroppar badade i erotisk svett och hon smekte mig över den svagt fjuniga bröstkorgen med sina spetsiga naglar. Hennes bröst guppade härligt upp och ner framför mitt ansikte i takt med att hon red mig allt snabbare.

Jag smekte de båda godsakerna med darriga händer, kände att jag började närma mig det oundvikliga, försökte styra henne med ett kraftigt tag om hennes hala höft. Men Ulrika var en kvinna som inte lät sig styras. Det var hon som höll i taktpinnen men då hon upptäckte att jag inte hade långt kvar drog hon sig tillbaka.

Hon satte sig istället grensle över mitt ansikte.

- Jag vill att du slickar mig igen, din tunga var minst lika skön som kuken, befallde hon.

Hennes safter rann ut över hela mitt redan våta och rödblommiga ansikte. Jag jobbade med tungan över hennes kittlare och slurpade i mig det av hennes förbjudna begär som rann av henne. Hon smakade underbart.

Hon ställde sig på alla fyra och lät mig tränga in i det sköna hålet från baksidan.

Jag tog ett fast grepp om hennes höfter och pumpade hela hennes mogna och krävande kropp med mina unga lustar. Solen brände över hela kroppen, jag stönade till och drog mig ur, min kaskad slängdes ut över hennes härliga skinkor.

Vi föll ihop i en liten hög tillsammans och hon kysste mig på pannan.


<

 

Gillar