sexnovell

sex och relationer, sexnovell

Det var tisdag och vi hade bestämt oss för att gå på bio. Det var jag och några vänner som hade bestämt oss för att gå på den senaste i raden av Harry Potter-filmer. Vi samlades utanför Filmstaden nere vid ån. Tillsammans gick vi in och hämtade ut de förbeställa biljetterna innan vi funderade ut något ställe där vi kunde äta. Vi hade två och en halv timme på oss, så vi kunde hitta något lite finare ställe att äta på. Vi bestämde oss för en mysig grekisk restaurang som ligger precis vi övre fallet. Vi gick dit och fick en bordsplacering och satte oss för att äta. Vid bordet bredvid oss satt ett gäng tjejer, som såg ut att vara i ungefär vår ålder. Jag råkade höra att de också skulle på Harry Potter, men funderade inte så mycket på det. Visst lade jag märke till den lite tystare tjejen inne i hörnet, hon hade en speciell naturlig söthet, som inte kändes tillgjord. Mycket av denna söthet kom sig nog av att hon knappt var sminkad, hon hade inte gjort nåt extra för att vara söt.

Vi gick tillbaka till bion och satte oss att vänta och kolla lite på reklamen innan. Det var nästan tomt i salongen, men det var inte så konstigt, filmen hade gått ganska många veckor vid det här laget. Vi hade riktigt bra platser, precis i mitten på sjätte raden, av totalt tio rader. Efter en liten stund kom tjejerna som vi sett på den grekiska restaurangen tidigare. De satte sig precis framför oss och jag hade sådan tur, så att den söta tjej jag lagt märke till tidigare hamnade framför mig. Jag tror att hon märkte att jag råkade titta lite extra på henne, för hon log lite och satte sig snabbt ner. Filmen gick, den var bra, men som med tidigare filmer i serien, så var en del, ganska viktiga, saker borttagna. När den sedan var slut, och vi reste oss upp, vände hon sig mot mig lite snabbt, och gav mig ett leende. Hon var verkligen otroligt söt när hon log. Vi lämnade bion och tog oss hem, men jag kunde inte sluta tänka på henne resten av veckan.

På lördagen var det bestämt att vi skulle gå ut ett stort gäng. Eftersom alla inte var med i studentkåren så struntade vi i alla studentställen och valde istället en av stadens klubbar. Vi kom dit någon timme efter de hade öppnat, köpte något att dricka och satte oss vid ett bord och snackade. Klockan var så pass lite så att det var ganska tomt på folk när vi kom, men så småningom började det ramla in folk. Tjejerna i vårt gäng drog till dansgolvet medan vi killar satt kvar och filosoferade över livet, tjejer, bilar, datorer, alkohol och annat sådan som brukar komma upp när ett gäng killar diskuterar. Efter kanske en halvtimme så kom en av tjejerna som hade varit med på bion tidigare och drog med mig in till dansgolvet. Där frågade hon om den tjej som stod i baren inte var den tjej som jag tyckte var så otroligt söt på bion. Jag tittade lite noggrannare, och visst var det hon. Jag frågade hur min kompis kunde komma ihåg henne, och hon svarade ”Ja, kanske för att du har pratat om henne i stort sett hela veckan”. Jag rodnade som bara den.

Lite senare på kvällen så hade folk i vårt gäng börjat droppa av, någon skulle upp tidigt dagen efter och så vidare, men några av oss var fortfarande kvar. Tjejerna var kvar uppe på dansgolvet, men vi killar hade precis tagit en paus. Jag hade precis köpt nåt och dricka, men det var lång kö i baren, så de andra killarna väntade fortfarande på sin tur. Jag gick och satte mig vid ett tomt bord medan jag väntade, och plötsligt så kom hon. Jag kände så klart igen henne direkt, men blev lite förvånad över att hon kände igen mig. Hon tyckte inte det var konstigt, jag var ju den som flörtade med henne på bion. Hon introducerade sig som Evelina, och vi presenterade oss för varandra. Hon visade sig vara två år yngre än mig, och läste även hon på universitetet, men till språkforskare. När vi hade pratat en stund så kom de andra tillbaks, först killarna som äntligen fått beställa, och sedan tjejerna, som tröttnat på att dansa för stunden. Det blev en stunds allmän introduktion och prat, men sedan fortsatte vi prata.

Strax efter midnatt kom hennes kompisar och sa att de skulle åka hem, och om hon skulle följa med. Jag tyckte det var lite tråkigt, vi hade ett jättetrevligt samtal. Men mina farhågor blev inte sanna, för hon frågade mig var jag bodde, och när jag svarade så berättade hon att hon bodde i samma område, och att vi kunde göra sällskap sedan. Jag hade såklart ingenting mot det, så hon stannade. Vi skojade lite om att vi bodde i samma område, men aldrig sett varandra där, men å andra sidan bor det närmare 5000 studenter i området, så det var inte så konstigt. Vi stannade tills klubben stängde, och efter det tog vi oss ner till MAX för lite fyllekäk. Nu var visserligen ingen av oss speciellt fulla, men nästan alla var nog lite onyktra. Sedan gick vi till bussen, det var ganska många i gänget som skulle med samma buss, eftersom den följer studentstråket. När bussen kom till vår hållplats var det jag, Evelina och ett par till som skulle av där, för det visade sig att hon bodde två hus från mig, så det var samma håll. De andra två skulle åt andra hållet så vi sa adjö, och gick åt var sitt håll.

Vi kom fram till hennes hus först, eftersom det ligger före mitt från hållplatsen räknat. Vi stod utanför en lång stund och pratade, och plötsligt frågade hon om jag ville följa med in, eftersom hon frös, men gärna ville fortsätta prata. Jag tvekade lite, klockan var ju ändå mycket, men till slut lät jag mig övertalas av henne. Hennes lägenhet var ganska tomt på saker, hon berättade att hon precis flyttat in, och eftersom hennes föräldrar bor i stan så tog hon bara dit saker när hon insåg att hon behövde dem. Vi satte oss på hennes säng och fortsatte snacka, bland annat om filmen som vi hade vart på en halv vecka tidigare. Efter det erkände jag att jag hade tänkt på henne en del under den tid som gått, och undrat vem hon var, men också att jag nu hade fått många svar, och att jag tyckte om svaren jag fått. Det märktes att hon blev väldigt glad. Efter någon timme så insåg jag att jag borde gå hem, men hon sa att jag gärna fick stanna. Jag frågade om hon inte tyckte det gick för fort fram, men hon sa att det inte kändes så. Vi gjorde i ordning oss för natten, jag tog av mig så jag bara hade kalsonger, och fick låna en tandborste. Medan jag var på toaletten så bytte hon om till pyjamas.

Vi kröp ner i hennes 140-säng och jag undrade vad man behöver så bred säng till. Hon svarade bara att det är skönt. Ganska snart släckte vi lamporna för att kunna sova, men jag var alldeles för överrumplad av händelserna för att vara trött, så jag låg och tittade i taket. När jag låg där och tittade så hörde jag att hon viskade mitt namn, och undrade om jag var vaken. Jag svarade att jag var det, men jag trodde att hon hade somnat. Det hade hon inte, för hon kände som jag, alldeles för mycket pirr i magen. Jag tände sänglampan igen, och vi bara låg där och såg på varandra. Plötsligt sa hon åt mig att hålla om henne, och jag gjorde det. Hon berättade hur otroligt mysigt det var att krypa in i någons famn och bara vara. Jag sa, att du får stanna i min famn så länge du bara vill. Rätt som det var så kände jag hennes läppar mot mina och då villa jag inte hålla mot längre, utan jag kysste tillbaks så mycket som jag bara kunde.

När vi kyssts en stund så kände jag hur upphetsningen kom och jag provade att föra in en hand innanför hennes pyjamaströja längs ryggen. Först var jag väldigt nervös, men hon bara log lite. Sedan började hon kyssa mig på halsen och jag kände upphetsningen stiga. Jag drog med mina naglar löst länge hennes rygg, och kände hur hela hennes kropp rös till. Jag drog mig isär lite från henne så att vi bara kunde ligga och titta på varandra en liten stund, och även lite för att retas, det skulle inte gå hur lätt som helst. Hon försökte dra sig intill mig igen och jag frågade lite lurigt va hon hade i åtanke, men hon bara sade ”Tyst och kom hit”. När man får så klara order så har man oftast inget annat val än att lyda, så jag gjorde som hon sade. På nåt sätt kom vi i sittande ställning där hon satt i mitt knä med benen runt min midja. Vi fortsatte kyssas samtidigt som mina händer letade sig längre och längre in innanför hennes tröja. Hon påstod att det kanske var lättare om jag tog av henne tröjan, och jag var inte särskilt sen på att göra det. Hon hade en väldigt vacker överkropp, midjan fanns där utan att för den del fara väldigt smal och brösten var ganska stora men ändå vackert toppiga. Hon hade ganska breda höfter, det hade jag sett tidigare, och jag tycker det är otroligt sexigt så det var bara ytterligare en positiv sak.

Jag lät mina händer smeka över hennes överkropp och letade mig sakta upp mot brösten. När jag lät fingertopparna smeka över hennes bröstvårtor så drog hon lite efter andan. Vi fortsatte kyssas och bara känna våra kroppar mot varandra. Till slut lät jag mina kyssar gå ner över hennes hals, och det märktes att hon gillade det. Hennes andhämtning blev häftigare och hon höll om mig hårdare. Jag kände mig mer och mer upphetsad av hennes reaktion, och det gick inte längre att dölja, men det verkade som om hon inte hade något mot det. Jag kysste hennes hals tills hon började bli riktigt upphetsad, vilket hördes på henne, innan jag lät min tunga glida ner mot hennes bröst. När jag satte den mot hennes ena bröstvårta så slutade hon nästan andas, och jag kunde inte låta bli att le. Det här var underbart. Jag använde min tunga och mina läppar och kysste hennes bröstvårta, och det märktes att hennes bröst var en otroligt erogen zon. Hon andades häftigt i stötar och det märktes i hela hennes kropp hur skönt hon tyckte det var.

Samtidigt så kände jag hennes hand på min mage, hur den gled ner mot min kalsonglinning. Jag flyttade lite närmare så att hon skulle nå bättre, och hennes fingrar gled in innanför mina kalsonger. Jag rös till när hon började smeka mig. Jag fortsatte kyssa henne som förut och lät min hand glida mer mot hennes byxlinning. Men innan jag hann göra något mer så krånglade hon sig loss från mig. Först trodde jag att hon tyckte att det hade gått för långt, för hon försvann in i badrummet, men efter några sekunder kom hon ut igen, spritt naken. Gud va hon var sexig. Hon kröp upp på sängen och puttade ner mig på rygg. ”Nu ska du få, av med kalsongerna” sade hon innan hon böjde sig fram för att ge mig en kyss. Jag gjorde som hon sade. Hon började kyssa mig över halsen och bröstet samtidigt som hon tog tag i mitt kön med ena handen och började massera. Jag slöt ögonen och bara njöt. Eftersom jag blundade såg jag inte vad hon gjorde, så plötsligt kände jag hennes tunga mot toppen av mitt ollon, och hon började suga mig. Jag kunde inte låta bli att stöna till, för det här var hon uppenbarligen rätt bra på. Jag kände hur spänningen började byggas upp i min kropp, och jag närmade mig min orgasm, och det märkte hon, för att strax innan jag skulle komma slutade hon. 

Så lätt skulle jag uppenbarligen inte få komma, så nu var det min tur. Jag vände henne på rygg, och kröp lite neråt. Men hon hade ju retats med mig innan, så nu skulle jag minsann retas med henne. Jag började kyssa henne på insidan av vaderna, alldeles längst ner. Sakta flyttade jag mina läppar uppåt medan jag kysste henne, förbi knäet och över låret. Jag hoppades att hon trodde att jag skulle röra mig mot hennes underliv, men jag lurades återigen och kysste henne upp över hennes ljumskar. Jag rörde mig i en halvcirkel runt hennes underliv och ler lite lätt över det andra låret. Men jag strax därefter så började jag slicka henne och hon var väldigt våt av upphetsningen. Jag både hörde och kände hur hon njöt av min behandling. Jag tittade upp mot hennes ansikte samtidigt som jag fortsatte, och hennes blick mötte min. Det syntes verkligen hur skönt hon tyckte att det var, och hon lyckades till och med få fram ett leende mot mig innan hennes kropp vred sig igen av njutningen. Jag märkte hur hennes kropp började förbereda sig för orgasmen, men jag tänkte minsann vara lika busig som hon. Jag tänkte fortsätta till hon var precis på tröskeln, och sedan sluta, precis som hon hade gjort. Det gick dock inte riktigt som jag hade tänkt, för hon hade en lägre tröskel, och helt plötsligt så bara kom hon. Hennes muskler krampade av njutning och fick henne nästan att sätta sig upp. Det märktes att det var en ordentlig orgasm, hon hade nästan svårt att andas. Jag fortsatte till det började klinga av, och när det var över kröp jag upp och lade mig bredvid henne.

Vi låg där och bara såg på varandra och lät våra fingertoppar snudda vid varandras ansikten. Eftersom vi båda var trötta så bestämde vi oss för att ta en liten paus och hämta upp oss. Men rätt som det var så lyckades vi båda nog somna, mer eller mindre i varandras famn, ty nästa morgon vaknade jag av att hon låg kvar i min famn. Hon hade vänt sig under natten så att vi låg sked med varandra. Hennes kurvor passade precis in i mina, och jag bara njöt. Jag kom och tänka på dagen innan och kände direkt hur upphetsningen började komma tillbaks. Jag försökte tänka på nåt annat, för jag ville inte att hon skulle vakna och märka av min kåthet. Jag blev nog lite nervös men på nåt sätt fick jag tankarna på andra saker, och försökte istället komma på vad man kunde göra en sådan söndag. Ljuset som sipprade in genom gardinen skvallrade om att det var soligt ute. När jag legat och funderat en stund märkte jag att hon började vakna, och strax därefter frågade jag lite tyst om hon var vaken. Det kom ett litet sömndrucket och otydligt svar och strax därefter frågade hon om jag redan var vaken. Jag svarade att jag varit vaken en stund, men inte hade hjärta att väcka henne, och att det var så mysigt så att jag inte ens velat röra mig.

Jag märkte att min upphetsning åter kom när hon började röra sig lite och hennes kropp gneds mot min, men jag försökte ignorera det. Dock så upptäckte hon det ganska snabbt och skrattade till. Hon tog min hand som låg runt hennes midja, och förde den ner mot underlivet. Jag upptäckte att hon också var upphetsad igen, och det ökade min egen upphetsning ännu mer. Jag kände hennes hand runt mitt kön och hur hon sakta förde det mot sig. Hon stönade till när jag gled in i henne, och jag gjorde detsamma. Jag kände hur jag rörde mig i henne, och alla andra tankar bara flög ut i rymden. Efter ett tag så bad hon med glida ut ur henne och sedan lägga mig på rygg. Jag gjorde det, och sedan sjönk hon ner över mig och omslöt mig igen. Det var så skönt så jag knappt visste ut eller in, och det syntes på hennes rörelser, och i hennes ansikte, att det var lika skönt för henne. Vi fortsatte så en stund, och bara njöt av känslan när två kroppar förenas. Efter en stund kände jag att min orgasm började närma mig, och då tog jag henne och vände på oss så att jag låg ovanför henne. Hon öppnade sig så att jag skulle komma åt, och sedan fortsatte vi. Jag stötte allt hårdare och snabbare för nu närmade det sig. Jag märkte att hon också närmade sig, men inte lika snabbt som jag, så jag försökte hålla mig tillbaka lite. Det gick nu inte så bra, utan plötsligt kom jag. Men som om min utlösning hade vridit om en nyckel i henne, kom hon också, och då fick hon sin orgasm.

Nar allt hade klingat av för oss båda låg vi bara och flämtade en lång stund för att hämta andan. Till slut tyckte jag att det var dags att gå och duscha. Hon höll med och gick för att hämta handdukar. Jag var lite dåsig och trögtänkt, så jag låg och väntade. Till slut hördes ett ”Kommer du snart” från badrummet och jag fick bråttom. När jag såg henne stå där, naken, framför mig var det som om mina knän vek sig. Hon var så otroligt perfekt, hennes ögon, leendet, alltihopa. Jag kunde inte annat än att bara hålla om henne. Tillsammans gick vi in i duschen och hjälpte varandra med tvål och schampo. När vi var klara med det så dukade hon fram frukost åt oss, bröd, yoghurt och juice. Jag frågade om jag skulle göra lite te åt oss och det tyckte hon var en bra idé. Hon visade var teet fanns. Jag fixade det medan hon satt och väntade, och hennes ögon lämnade mig knappt. Jag rodnade nog lite, samtidigt som jag tyckte att det var underbart. Efter vi åt vår frukost så funderade vi på vad vi skulle göra. Ett besök på ungdomsmottagningen trodde hon skulle vara ganska smart, eftersom vi nu på morgonen helt glömt kondomen som hon tagit fram natten innan. Jag insåg att det var en väldigt bra idé, men kunde inte låta bli att börja skratta, för det lät så roligt. Först såg hon ut som ett frågetecken, men sen började hon också skratta.

Precis då ringde min bästa vän och frågade vad jag gjorde, och om jag var bakis från dagen innan. Jag svarade att jag precis ätit frukost och funderade på vad jag skulle göra. Bakis var jag inte i alla fall. Det visade sig att hon och pojkvännen skulle bada och frågade om jag ville följa med. Hon tyckte att ”den andra tjejen som var med på MAX och som du pratat om hela veckan” också kunde följa med om jag kunde få tag i henne. Jag svarade att jag hade fått telefonnumret och att jag skulle fråga, och ringa tillbaka strax med svar. Jag gick tillbaka till köket och frågade Evelina, och hon tyckte det var en bra idé. Så jag ringde tillbaks till min vän och sade att vi båda hängde på. En halvtimme senare när de kom för att hämta mig, så frågade jag dem om de visste när ungdomsmottagningen hade öppet. Min vän började svara men kom av sig när hon började inse varför jag frågade. Hon gav oss båda en väldigt menande blick som resulterade i att både jag och Evelina började gapskratta. Efter en liten suck och ett ganska stort leende från min vän, så bestämdes det att vi skulle till ungdomsmottagningen först.

Vi gav oss dit, och fick vänta ungefär tjugo minuter innan vi fick komma in. Där fick vi det vi behövde och sedan gav vi oss mot badet. På vägen dit, i bilen frågade min bästa vän om vi var ett par nu, och vi tittade lite snabbt på varandra och svarade JA i kör. Vi stannade där flera timmar, och någonstans mitt i kom flera av dem som varit med på krogen kvällen innan och anslöt sig. När de kände igen Evelina från kvällen innan så presenterade jag henne som min nya flickvän, och det lyste om henne när jag sa det. Det lyste troligen ganska mycket om mig också. När vi kände att vi hade badat färdigt tyckte mina kära vänner att det skulle firas att jag äntligen hade hittat en flickvän, så det bestämde att vi skulle gå och äta på samma grekiska restaurang som vi ätit på en knapp vecka tidigare, det ställe där jag först fick syn på Evelina. De ringde och bokade bord, och bestämde att det här skulle bli en fin middag. Vi hade inget och välja på så när vi kom hem så fick vi glatt ta på oss något snyggt och propert innan vi gav oss ner till restaurangen. Alla väntade redan på oss där, och hurrade lite för oss innan vi gick in. Vi slog oss ner och fick vår mat, och sen satt vi och pratade resten av kvällen. Vad jag och Evelina gjorde när vi kom hem lämnar jag åt fantasin. Men jag hade aldrig tidigare varit lyckligare än vad jag var då, och jag blir bara lyckligare för varje dag som går.

Gillar