Sexnovell

sex och relationer, sexnovell
Wow, det var länge sedan Cleo hade skrattat så mycket. När partyt börjat runda av och väninnorna börjat dra sig hemåt stannade Cleo kvar för att hjälpa till att plocka ihop lite.

- Gud vad gulligt av dig Cleo! Sluddrade hennes överförfriskade vän Anja ut.
- Men det är väl klart att jag hjälper till. Det var ju min idé också att vi skulle ha det här partyt. Svarar Cleo glatt med ett påklistrat leende.

Fast hon hade egentligen velat dela en taxi hem med Karin men men. Anja var hennes bästa vän och hon hade inte så mycket till val.
Homeparty med sexleksaker blev en succé! Att deras vänner inte visste att det skulle säljas sexleksaker och att man skulle få en goodiebag, gjorde det hela ännu bättre.

- Tack för ikväll gumman. Vi bara måste göra om det här, snart! säger Anja och kramar Cleo hårt innan hon ska gå. Cleo har aldrig riktigt varit ett större fan av gulliga smeknamn eller kramar men Anja älskar att kalla alla i sin omgivning för gulliga små smeknamn och ge dem kramar, så hon får helt enkelt stå ut, hon har trots allt gjort det i 13 år så det borde hon egentligen ha vant sig vid.

- Absolut! Klart vi ska ha det här igen. svarar Cleo och gör ett försök att krama tillbaka.

- Åh... Här, som tack för att du hjälpte till. Anja sträcker fram en påse.

- Jaha okej, vad är detta?

- Fick det av hon, homepartytjejen. Jag har redan allt som ligger där i så jag tänkte att du kan ta den.

- Snällt, tack! Hej då, god natt.

- God natt.


Så fort Anja stängt dörren öppnade Cleo påsen och kikade ner i den. Där i låg en dildo i glas, en rosa analplugg med glittrande stenar på, glidmedel i olika smaker, kondomer i olika färger och storlekar, värmande olja för henne och en fördröjningsspray för honom.
Hon plockade upp sakerna en efter en, tittade lite på dem och skrattade högt för sig själv och började gå hemåt.


Cleo gick sakta hemåt, hennes fötter ömmade av pumpsen hon hade på sig. Hon gick och tänkte på hur skönt det ska bli att komma hem, krypa ner i ett varmt bad och bara njuta...kanske prova dildon som låg i påsen. En i glas hade hon aldrig haft, hennes "Rabbit" hade hon tröttnat på.
Mitt i tankarna ringer telefonen. Hon tar upp telefonen och innan hon ser vem det är som ringer vet hon att det är jobbet.

- Hej André! Vad vill du då? svarar Cleo lite småspydigt. Hon vill inte in och jobba nu.

- Tjena Cleo! Nej jag tänkte bara se vad du kan ha för dig en fredagskväll i augusti. Själv sitter jag på station och går igenom rapporter och sånt skitgöra. Men jag blir lite distraherad av tv, sitter nämligen och tittar på Die Hard och...

- Cut the crap! Säg vad du vill istället avbryter Cleo.

- Fine! Jag behöver din hjälp och undrar om du har lust att komma hit? Jag kan hämta dig om du vill.

Nej, inte jobb nu. Hon skulle ju ta ett bad och prova sin nya dildo. Men vill hon vill ju se ambitiös ut också på sin nya avdelning så hon har inte så mycket till val.

- Okej, jag kan väl komma då.

- Tack du är en klippa Cleo, ska jag hämta dig?

- Nej det är lugnt, jag är bara ett kvarter bort från station så jag går.

- Okej, ses snart.

Fan varför sa hon så och tittade ner på sina ömmande fötter och började gå mot jobbet.
För fem år sedan gick hon ut Polishögskolan och för tre månader sedan hade hon börjat på Grova brott, där var hon yngst i gruppen med sina 26 år på nacken. André, hade välkomnat henne med öppna armar men inte daltat med henne allt för mycket, han insåg ganska så snabbt att det inte gick hem.
Björn däremot, gruppchefen, hade inte varit lika välkomnande. Hon har fått höra från André att Björn uttryckt att hon hade för lite erfarenhet för att vara med i gruppen. Men själv tror hon att det har att gör med att hon är kvinna och att hennes pappa är högt uppsatt inom polisen och hennes mamma är chefsåklagare. Men det är inget som stör henne. Hon trivs med sitt jobb och alla andra i gruppen.


Väl framme på station möter hon André i dörren, han ska ut och röka.

- Varför röker du? Du passar inte ens att röka, plus att du luktar väldigt äckligt! retas Cleo.

- Ja ja ja! Du, jag ska tala om för dig att den här ciggen är den andra jag tar idag! Så de så.

Han ser stolt ut, som om hon skulle ha blivit imponerad av det han just sa.

- Då kunde du ju lika bra skitit i att röka någon alls.

- Jag trodde att du skulle vara stolt över mig nu! han låtsas vara besviken men leendet tränger fram, det går inte att hålla emot.

Om det är något Cleo är svag för så är det för Andrés leende. Det är helt perfekt!

- Ska vi gå in, så kan jag hjälpa dig med de du nu behövde ha hjälp med.

- Visst! svarar han och öppnar dörren och gör en gest med armen som visar att hon ska gå in.


I hissen upp synar André Cleo försiktigt upp och ner. Hennes kläder är inte något hon i vanliga fall har på sig på jobbet. En mörkblå fodralklänning med en djup urringning och som slutar strax ovanför knäna, tillsammans med sina svarta pumps. Hennes mörkblondablonda hår var lockat för kvällen med tjejerna, lockarna hade fallit en aning under kvällens gång men hon tyckte att det nästan såg lite snyggare ut så. Hon mer smink än vanligt, lätt sotade ögon i svart och rosa rosa läppar.
André å andra sidan hade sin vanliga lite rufsiga fotbollsfrisyr, som Cleo kallade den för, en blå jeansskjorta med ett par beiga chinos och ett par vita sneakers. Hon gillade den stilen på honom, den passade bra, fast han såg ut som en fotbollsspelare.

När dem klev ur hissen kunde Cleo inte undgå att André tittade extra mycket på henne.

- Är det något? frågade hon

- Nej, skulle det vara något?

- Du...tittar. sa hon lite försiktigt.

- Ja du är fint klädd. Tänkte om jag har förstört din kväll.

- Nej då, den var redan slut. Jag var på väg hem för att ta ett bad när du ringde.

- Ha ha ha. Då gjorde det ju inget att du fick komma in och jobba lite. svarade André med ett hånflin.

- Häng dig! Cleo blinkade med ena ögat mot honom. Hon hämtade en stol och satte sig brevid honom.


Dem började diskutera hur dagen hade sett ut, alla detaljer osv. allt de där tråkiga pappersgörat var inte Cleos grej. Hon hade däremot ett väldigt bra minne och kunde göra sina rapporter i efterhand, fast det inte uppskattades särskilt mycket.

Timmarna rullade på och dem började bli lite trötta båda två. Dem hade suttit och småtjafsat dem mesta tiden men Cleo såg hur André till och från kikade ner i hennes urringning, så kom hon på påsen! Undra om han hade sett innehållet, eller visste vad märket på påsen stod för.

- Kaffe?

- Eh...ja tack! svarade hon hastigt efter att ha blivit avbruten i sina tankar.

Undra om han vet vad det är? Han tittar underligt på henne, eller är det för kläderna hon har på sig? Eller är det något annat? Dem har alltid små flörtat med varandra sen hon började.
När han kom tillbaka la han en hand på hennes axel så hon ryckte till.

- Oj! Det var inte meningen att skrämma dig.
André sträckte fram muggen till henne.

- Förlåt. Jag hörde inte att du kom.
Hon tog en stor klunk av kaffet.

- Det är varmt! utbrister André

- Mmm aj!

- Hur gick de?

André sträcker fram handen och rör med tummen på hennes rosa läppar och lutar sig framåt. Cleo fryser till. Vad gör han? Tusen tankar hinner gå igenom hennes huvud. Hon funderar på om hon ska vända huvudet åt ett annat håll men det går inte. Han kysser henne försiktigt. Cleo kan inte låta bli att besvara kyssen lite hårdare men kommer på sig själv och kommer ur sitt förfrysta tillstånd och rycker bort huvudet.

- Eh...ja... är allt hon hinner säga innan han tar sina händer och lägger dem mot hennes kinder och kysser henne igen, den här gången djupare.

Cleo börjar dra sina fingrar genom hans hår, rycker lite i det. Han slutar kyssa henne.
Börjar ha ner alla papper som ligger på bordet på golvet. Sen tar han sina händer runt hennes midja och lyfter upp henne på bordet. Smeker henne längs benen och upp över brösten. Kysser henne längs halsen och ner i urringningen.

Cleo känner hur våt hon är, vad händer?! Visst André ser bra ut, mycket bra ut men dem är ju kollegor.

- Ska vi verkligen? viskar Cleo.

- Schh! André lägger ett finger över hennes mun och fortsätter sitt smekande. Nu har hans händer börjat hitta till hennes trosor. André känner hur våt hon är och kan inte låta bli att retas lite genom att dra försiktigt, försiktigt med fingrarna utanpå hennes trosor.

- Mmm... stönar Cleo och griper ett hårdare tag om Andrés hår.

Han går ner på knä framför henne och börjar dra av henne trosorna. André kysser insidan av hennes lår. Nu börjar det rinna ur Cleo, så kåt är hon!

André ser vad som händer och tittar upp på Cleo med sitt perfekta leende. Hon blir generad. André lägger en hand på hennes mage och säger åt henne att lägga sig ner på bordet.
När hon har lagt sig börjar han att slicka sakta på hennes klitoris. Hon stönar tyst. Det är så skönt! Han drar tungan sakta åt alla håll, går längre ner och slickar hårdare. Han för in ett finger i hennes våta fitta.

- Mer! utbrister Cleo

- Schh...

André börjar slicka mer intensivt och för sitt finger in och ut. Cleo stönar allt högre, hon är nära nu. Han slutar med sin behandling. Ställer sig upp på fötterna igen och drar upp Cleo så att hon sitter igen.

- Min tur. säger André med en sexig hes röst.

Cleo börjar knäppa upp hans skjorta, hon drar med handen ner över hans bröst och mage. Tittar noggrant på hans muskler. Hon fortsätter ner med sina händer till byxorna och börjar knäppa upp dem. Hon ser en tydlig bula innan för och blir mer och mer nyfiken. Hon drar ner byxorna, kalsongerna åker också av snabbt.
Han är perfekt. Helt klart. Hon börjar försiktigt att runka hans kuk.
André drar ner henne från bordet. Tittar henne i ögonen och tittar ner på sin kuk.
Hon förstår vad han menar. Hon ställer sig på knä framför honom, tar in hela kuken i munnen direkt och börjar suga samtidigt som hon för ena handen upp och ner längs skaftet.
Hon rör tungan runt ollonet, kysser och suger. Kramar försiktigt pungen med den lediga handen.

- Du är så bra på det där. viskar André och samlar hennes långa hår i en hästsvans.
Han börjar trycka hennes huvud mot sin kuk och juckar lite lätt mot henne. Han stönar högt. Han drar upp henne i håret.

När Cleo kommit upp på fötter igen lyfter André upp henne på bordet och viskar i hennes öra.

- Jag såg vad du hade i påsen.

Cleo slutar andas i några sekunder.

- Är det något jag får använda där? frågar han och ler.

Cleo ser på honom med stora ögon och nickar. Undra vad han ska använda?
Han tar fram fördröjningssprayen och sprayar på sin kuk.

- Så vi hålla på ett tag. säger han och sneglar mot henne. Jag tror vi börjar med den här säger han och drar upp glasdildon. Så får sprayen verka lite under tiden.

Han ger dildon till Cleo.

- Jag vill se när du gör det.

Cleo ler och för in den kalla glasdildon i sin fitta och börjar föra den in och ut. Hon tittar André i ögonen. Hon ökar farten lite, sätter upp ena foten mot stolsryggen så att han kan se bättre. Cleo lutar sig bakåt och ser upp i taket.

André börjar rota i påsen. Cleo tittar upp för att se vad han ska ta här näst.

- Titta inte, det ska var en överraskning. säger André till Cleo som lutar sig tillbaka igen.

Han tar upp glidmedel med passionssmak och analpluggen. Cleo ligger perfekt på bordet och blottar sina öppningar. Han tar en klick med glidmedel på fingret och går fram till henne och börjar smeka hennes anal.
Cleo rycker till. Det var många år sedan någon var där. Hon sätter sig upp och öppnar munnen för att säga något. Men André lugnar henne.

- Jag är försiktig. Han tar bort dildon och börjar försiktigt att trycka in sitt finger i hennes öppning. Slappna av bara.

Cleo lägger sig ner på bordet och försöker slappna av. André har nu hela sitt finger i hennes rosa öppning. Han ställer sig ner på knä och börjar slicka hennes fitta. Hårt och intensivt. För sitt finger in och ut ur hennes anal.


Han drar ut fingret, tar analpluggen och dränker den i glidmedel. För den mot hennes öppning. Trycker försiktigt. Det går trögt. Cleo gnyr lite av smärta.
Han släpper lite på trycket. Smeker hennes fitta, slickar lite och ökar på trycket igen. Nu går det lättare, och snart är den inne.

- Vi låter den sitta ett tag. viskar han till Cleo.
Han tar sin kuk och för in den i hennes fitta. Lutar sig över henne, kysser henne djupt. Han börjar röra sig försiktigt in och ut.

- Hårdare! utbrister Cleo plötsligt

André drar sig istället ur henne, drar upp henne från bordet och vänder henne om. Han tar tag i hennes armar och drar dem bakåt samtidigt som han trycker ner henne på bordet.
Han släpper ena handen för att för in kuken i hennes våta fitta igen och börjar knulla henne hårt. Cleo skriker högt av njutning.
Han håller i båda hennes handleder med en hand och börjar dra lite försiktigt i analpluggen.

- Åh! Ja, fortsätt.

- Du gillar att bli knullad hårt va? Gillar du att bli tagen hårt i röven också?

- Mmm

André börjar dra ut pluggen ur hennes fina runda rumpa.

- Vänta lite. viskar Cleo och tar sig ur Andrés grepp.
Hon häller ut allt som finns kvar i påsen och plockar upp den värmande oljan och tar några doppar på sitt finger och smetar ut det på sin klitoris.

André har börjat ta glidmedel på kuken. Han tittar upp på henne.

- Du är så sexig Cleo i den där klänningen och dem där höga klackskorna. säger han samtidigt som har runkar sin kuk lätt. Kom och lägg dig här.

Cleo lägger sig på mage på bordet igen med fötterna i golvet. André för in sin kuk i hennes fitta igen. Han drar upp klänningen så att hennes rumpa blottas. Han smeker den samtidigt som han knullar henne sakta.

- Mer! Jag vill ha mer. Cleo är så kåt, av allt, av André sin egen kollega, av att dem knullar på konferensbordet på jobbet -i polishuset!

- Någon som inte har tålamod. säger André retsamt och börjar dra lite i analpluggen. Han drar ur pluggen. Känner med fingrarna hur hennes hål töjts.
Han blir hårdare.

- Mer!

- Schh...

André drar sig ur henne och har på mer glidmedel på sin kuk. Han börjar föra kuken mot hennes öppning. Trycker sig försiktigt in i henne.

- Försiktigt. Cleo lägger en hand på hans mage för att sakta ner honom lite. André tar tag i handen. Lutar sig över hennes rygg och placerar handen på bordet igen. Kysser henne på kinden. Trycker sig djupare in i henne. Cleo gnyr lite. André börjar smeka hennes fitta. Oljan gör sin verkan. Cleo stönar till av beröringen.
Nu trycker André in sista centimeterna av kuken hårt i henne.
Cleo skriker till.

- Du ville ju ha mer. Nu ska du få det.

André börjar knulla hennes röv hårt och sakta. Cleo stönar. Det är skönt samtidigt som det gör lite ont. Hon blir mer och mer upphetsad. Stönar högre och högre. André ökar farten.

- Ja mer! skriker Cleo.

André håller ett fast grepp kring hennes höfter, slår till hennes skinka med ena handen. Juckar kort och snabbt.

- Hårdare, hårdare. Jag kommer snart! Cleo smeker sig själv samtidigt. Oljan gjorde susen.

André drar sig ut henne. Vänder henne om, lägger henne på rygg. Lägger upp hennes fötter mot en varsin stolsrygg. Nu ser han hennes öppningar helt.
André för in kuken i hennes röv igen och börjar knulla henne hårt.
Glasdildon dem använt tidigare ligger kvar på bordet. Han tar den och för in den i hennes fitta. Den kalla glaset är så upphetsande. Cleo stönar högt.
En kall glasdildo i fittan och en varm kuk i röven.

Han för dildon och kuken in och ur henne. Tittar på henne där hon ligger i sin blå tighta klänning, så sexig. Han börjar stöna högre. Han kommer snart.
Han drar sig ur henne igen. Drar ner Cleo från bordet och tar med henne till soffan vid fönstret. Han sätter sig ner. För ner Cleo i sitt knä samtidigt som han för in kuken i hennes röv igen.

Hon börjar föra sig upp och ner. Andrés händer håller om hennes höfter och hjälper henne upp och ner. Han stannar henne, trycker ner henne över sin kuk, så hela är inne i hennes anus. Hon är så sexig.

- Jag får in hela min kuk i din röv Cleo.

- Din kuk är gjord för min röv André.

Cleo ställer sig upp, går ner på alla fyra i soffan. André ställer sig bakom.

- Jag vill att det ska vara hårt. Knulla min röv hårt! Jag vill att du ska komma i mig.

- Jag ska spruta din röv full.

André börjar knulla, hårt. Fortare och fortare. Han smeker hennes skinkor, drar isär dem för att se sin kuk försvinna in i henne.

- Ja ja! Mer! Jag kommer nu. Ah ah ah!! stönar Cleo högt.

Hon skriker ut sin orgasm, faller framåt och blir liggande platt på mage i soffan. André lägger sig över henne och fortsätter knulla henne i röven.
Han kommer också, trycker in kuken djupt i henne när han kommer. Sprutar henne full med sperma så det börjar sippra ut runt kuken.

Han ligger kvar i henne en liten stund, tills kuken glider ur av sig själv.
André sätter sig sig upp, Cleo har försöker sätta sig men det gör för ont. Hon tittar på André fnissar till lite, sätter på sig sina trosor och börjar packa ner allt i påsen igen.


När hon är klar går André fram till henne. Lägger båda händerna på hennes kinder och kysser henne.

- Jag tror att jag klarar att skriva klart rapporten själv nu. säger han och börjar klä på sig.

- Det hoppas jag. För jag kan inte tänka klart just nu. Vi ses på måndag. säger hon och börjar gå mot hissen.

- Det gör vi. God natt.

Han vinkar till henne när hissdörren stängs. Han vänder sig och och tittar på klockan. 4:07. Han börjar plocka upp alla papper tittar bort mot soffan. Inser att det är väldigt bra att det var en skinnsoffa, samtidigt som han hämtar papper för att torka upp kladdet. Han skrattar lite för sig själv när han lämnar stationen. Det var inte riktigt den fredagskväll på station han tänkt sig.

Gillar