Sexnovell

sex och relationer, sexnovell
Jag på perongen och väntar på dig. Är spänd av förväntan. Det har känns så bra att chattat med dig, så jag är ganska nervös om allt blir fel nu när vi ska ses första gången.
Det är en härlig oktober dag när tåget kommer in. Du går av och solen lyser på dig. Jag kommer bort och kramar om dig och ger dig en puss på kinden. Du ler.
Vi går hem till mig, vi pratar lite, vi är båda nervösa.
Väll hemma så visar jag dig runt, förklarar lite om vad jag har gjort om mm. Du ställer frågor och vi börjar pratat direkt.
Jag gör i ordning kaffe medan du sätter på musik.
Vi sätter oss ner, dricker och samtals ämnena kommer automatiskt. Vi skrattar tillsammans.

Efter en timme så frågar du om du får ta en dusch. Jag tar fram handduk till dig. När du precis ska stänga dörren så frågar jag om jag får hänga på. Du tvekar, inte för att du inte vill, utan för du är lite nervös Men du svarar ja.
Jag säger att jag kommer snart och nu börjar det pirra i min mage.
Jag hör hur duschen sätts på och förstår att du är där inne, naken. Jag väntar lite, men kliver sen in i badrummet, jag tittar inte på dig, utan tar bara av mig och går in i duschen. Du står med ryggen vänd mot mig och jag ser en snygg ända. Vill smeka den. Du står kvar och jag närmar mig dig. Jag smeker dina armar, kysser din hals och rör mig närmare närmare dig. Nu nuddas våra kroppar. Det är härligt, det går en elektrisk stöt från min kropp till din. Du gillar det. Jag kysser dig igen på halsen, du lägger bak din dit huvud och det är het i luften. Jag suger lite på din örsnibb, du gillar det och rör din bak, mot min könsorgan. Vi gillar det här båda två, det vet vi. Jag tar mina händer mot dina bröst och de är härliga, smeker dem, medan jag kysser din hals och din rygg. Mina händer utforskar dina bröst och går sen ner mot magen och nästan ända ner till dit kön.
Istället för att gå ner så smeker mina händer resten av din kropp. Mina händer smeker dina sidor upp mot halsen. Sen ner över din rygg. Jag kyss din rygg nu och ner vid ändan så fortsätter mina händer ner mot dina ben. Jag kysser din ända flera gånger. Mina händer går nu upp på din framsida. Kommer upp mot dit köns organ smeker det lite, du särar på benen och jag känner det nu för första gången, det är varm och härligt. Jag drar min tunga mellan dina skinkor, upp över ryggen, upp mot halsen och mina händer är vid dina bröst igen. Du vänder dig om och för första gången i duschen ser vi på varandra. Vi kysser äntligen varandra och dina händer rör äntligen min kropp. Du drar dina händer genom mitt hår och sen ner över ryggen. Jag smeker din ända och dina bröst och kyssarna blir hetare och hetare. Efter ett ag vågar du ner med dina händer mellan mina ben och din smekning är så härlig. Du gör allt rätt. Jag smeker dig också där nere och vi njuter båda två. Andningen blir tyngre och tyngre, men allt blir bara härligare. Jag suger på dina bröst nu och du gillar det. Du har slutat att smeka mig och vi bara kramas ett tag.
Du frågar om jag vill gå in i sovrummet. Det vill jag.
Vi slutar att duscha och vi torkar varandra.
Vi kysser lite och vi börjar att hångla lite igen. Jag går ner och suger på dina bröst. Efter en kort stund så går jag ner och kysser dig mellan benen. Jag drar min tunga fram och tillbaka mjukt, du särar och lutar dig mot vägen och njuter.
Jag går upp igen efter en kort stund. Vill vänta med orala äventyren till vi är i sängen. Du säger att det var skönt och ler.
Vi går sen in till sovrummet.

Väl inne i ditt sovrum är stämningen förväntansfull men men härligt lättsam. Du känner dig bekväm med mig. Vi har redan haft en härlig stund och hela din kropp vill ha mer av mig. Jag drar skämtsamt ner dig i min säng och vi kysser varandra länge. Du utforskar mitt ansikte med fingertopparna och våra ögon möts en kort stund, det hettar till i mig vilket får dig att rodna lätt. Du kysser mig igen och jag besvarar kyssen för att sedan kyssa o och lätt nafsa på din örsnibb, sen kysser du min hals och nacke, drar händerna längs min rygg och smeker sen mina underarmar, mitt bröst och kysser mina bröstvårtor lätt, lyfter huvudet och möter leende i mina ögon för att sedan åter kyssa och smeka min överkropp och sakta komma ner mot mitt kön. Du smeker mitt kön med handen för att sen prövande kyssa och dra tungan nerifrån och upp och sluta läpparna om övre delen samtidigt som du leker med tungan. Du kan höra och känna att jag gillar det vilket gör att du njuter än mer av att jag tycker om det.
Du rör dina läppar upp och ner och hör mig andas tyngre, härligt. Det värker och hettar inuti dig och du längtar efter att känna mig i dig. Du tittar upp på mig och du sätter gränsle över mig lutar dig fram och kysser min mun för att sen tar jag dig och kysser och smeker dina bröst, jag låter dig sakta glida ner och omsluta ditt kön med mitt. Du rör dig sakta upp och ner några gånger för att verkligen känna dig för innan rytmen blir snabbare och jag tar ett fast tag om din ända och vi rör oss tillsammans.
Jag njuter. Du är på mig och vi rör oss så bra tillsammans. Jag har mina händer på dina bröst och jag knådar dem, reser mig upp och suger på dem. Du rör dig hela tiden och det är så härligt att vara i dig. Du trycker dina händer mot mina axlar och din ända rör sig så underbart härligt. Jag ser att du njuter. Jag tar på dig där fram, så mycket jag kan komma åt och du gillar när jag tar på dig.
Jag sätter mig upp och vi kramar om varandra, jag är fortfarande i dig och vi rör oss sakta i samma rörelse. Vi kysser varandra och livet känns så perfekt just nu.
Jag vill mer så jag säger till dig att lägga dig på magen. Du gör som du blir tillsagd.
Jag kysser din din hals, din rygg och din ända. Jag sätter mig på dig och masserar din rygg. Du tycker det är skönt. Jag rör mina händer försiktigt över din härliga kropp. Jag pussar på din kropp, den är varm, mjuk och härlig.
Jag masserar dina skinkor, särar på dem och allt jag ser är underbart. Jag fortsätter ner och masserar dina ben och fötter och sen upp till din rumpa. Jag lyfter upp din bakdel och du gör det snällt. Jag pussar din ända, kysser ditt kön och låter tungan röra vid det. Jag trycker mitt ansikte längre in i dit kön och nu kör jag bara på. Du kvider för att du njuter och jag känner att du älskar det jag gör. Jag trycker upp min tumme i dit kön och du andas fortare. Jag pullar dig snabbt och jag pussar din ända och slickar dig där bak. Jag låter min tunga slicka ett par gånger där bak och fortsätter sen ner mot dit kön. Du njuter. Jag frågar om det är skönt och du säger ja. Så jag fortsätter att slicka och pulla dig. Jag slickar dig igen där bak och min tunga går fram och tillbaka. Jag njuter av att få dig att njuta. Jag trycker försiktigt in i ett finger i din bak, allt går väldigt försiktigt och när jag känner att mitt finger har kommit in så pullar jag dig både där fram och där bak. Jag är lite osäker först om du skulle gilla det, men du säger inget, utan tvärt om så verkar det som du gillar det, så jag fortsätter.
Efter ett tag så tar jag ut mitt finger, pussar dit bak och dit kön och reser mig upp.
Du skakar, omtumlande efter att ha överlämnat dig helt i mina händer och låtit du dig själv njuta av allt. Du känner att jag tar ett fast tag om dina höfter och drar mig intill dig. Du särar på benen och svankande ligger du på alla fyra. Jag tränger mig in sakta, häftigt och bestämt. Jag drar mig tillbaka och gör samma rörelse igen. Du kan inte hålla i mot längre. Du kommer i vågor, det hettar och känns som en explosion i hela kroppen samtidigt som jag ökar takten och du hör på mig att jag också är nära nu. Din kropp skälver och jag håller dig i ett fast grepp tills jag kommer in djupare i dig för varje gång och äntligen känner jag att jag tappar kontrollen och kommer djupt inne i dig. Att höra mig komma gör dig så het att du kommer en gång till samtidigt som jag fortsätter att pumpa mig in i dig.
Vi kommer tillsammans och det är underbart. Jag skakar i kroppen, fryser lite, men det är en härlig kyla. Du har lagt din överkropp ner i sängen och jag är fortfarande i dig. Jag kysser din rygg och trycker mig långsam mig in i dig. Långsam långsam fortsätter jag. Du njuter och det verkar som du vill ha mer. Jag tar ut de och smeker dit kön med min hand, stoppar in min tumme och det är kladdigt, men härligt. Jag masserar dit kön, gnider in din bak med dina safter från kön. Fram och tillbaka. Jag känner mig på gång igen och jag trycker mig in i dig igen. Min tumme gnider sig runt dit bakre håll och jag trycker lätt in min tumme efter en liten stund. Den går lättare in nu och jag är otroligt kåt nu. Du stönar och det är härligt att höra dig. Du tar din hand och masserar dit kön. Jag tycker det är sexigt när du gör det och jag blir bara mer och mer kåttare. Hela min tumme i dig och vi har ett härligt, sexig stund. Våra rörelse är den samma och vi exploderar igen samtidigt. Jag trycker mig mer in i dig och du skakar av lust.
Vi är helt slut nu. Vi ligger bredvid varandra och bara andas. Jag vill hålla om dig, men jag är så varm så jag måste bara få ligga en stund bredvid dig. Du trycker dig närmare mig och pussar min arm. Vi säger inte så mycket. Vi är båda nöjda och vill göra det snart igen.

Gillar

Kommentarer