Jag är polyamorös och bisexuell

hbtq, polyamorous

Hej ❤ Jag tänkte nu ta min tid och komma ut här för er på bloggen.

För 1år och snart 2 månader sen, kom jag ut som polyamorös. Den dagen var innan nyår. Jag fick veta vad polyamorös är och jag fick som en bekräftelse på varför jag känt som jag gjorde i flera år, varför jag blivit kär i fler och ville ha öppna förhållanden och varför jag blev smått galen av att ha monogama förhållanden och varför jag inte mådde så bra av att bara vara med en person. Jag till mig själv den dagen find out till mig själv att jag är polyamorös och samma dag kom jag ut som det. Det var en lättnad. Sen hur det skulle tas av mina nära och kära, var jag lite orolig för. Men samma dag förklarade en kompis till mig vad polyamorös var och min kompis var den första som fick veta, jag sa när min kompis förklarade, att det är ju det jag är då, att jag i flera år känt som jag gjorde. Jag har nu med tiden, haft människor som försökt ändra mig, bara för dom ville vara med mig och inte ville vara i ett polyförhållande, har även fått hat för det. Men jag har varit stark och jag har sagt klart och tydligt att jag aldrig någonsin kommer ändra mig för någon vill det. Jag är stolt över att vara polyamorös. Idag är jag i ett polyförhållande, med en fantastisk kille och som har erfarenhet av denna typ av förhållande, vilket är skönt.

Jag i maj tror jag det var om jag minns rätt, kom jag ut som bisexuell, det är något jag känt ett tag med att jag attraheras av både tjejer och killar och blir kär i båda könen. Samma dag jag var på väg ner till spårvagnen för att åka till pride paraden, gapade några grannar efter mig och gav mig hat för att jag gick där med min polyflagga och regnbågsflagga runt mig som en mantel, det kändes inte jätte bra, men jag vände mig om och sa mina väl valda ord som fick dom att in igen från balkongen. Men jag har fått meddelande från människor som frågat om trekant pga min läggning och antagit att jag skulle med en trekant för att en tjej är med också, vilket jag tycker är elakt och något sätt att dom vill utnyttja min läggning bara för att ha en trekant. Jag har fått killar som velat att jag ska bli hetro och hat för det också. Men jag är stark jag tar igenom mig det och låter mig inte tryckas ner pga idioter som inte kan acceptera det eller är bifobiska.

Det togs förresten bra av mina vänner och min mamma som jag berättat för hittills, har inte berättat för min pappa än. Men när jag kom ut för mamma och mina vänner tog dom det bra och mamma och jag och mina vänner har pratat mycket om hbtq innan så visste att dom skulle ta det bra. Men inte pratat mycket om polyamori då vi inte hade så mycket vetskap om det och inte innan visste vad det var. Men nu pratar vi mer om det och dom accepterar mig.


Stå stark och låt ingen köra över med hat och stå stark när någon försöker ändra dig, stå stark och säg klart och tydligt att dom inte kan ändra dig. Du är den du är och det ska du vara stolt över. FUCK ALLA HOMOFOBER, TRANSFOBER, BIFOBER, POLYFOBER OCH ALLA SOM ÄR FOBISKA MOT OSS HBTQ PERSONER OCH EMOT OSS SOM ÄR POLY. Vi ska inte låta dom hata oss vi ska vara starka och inte ta emot det, vi ska stå starka och keep our head high and be proud of who we are. FUCK alla hatare. Sprid kärlek och inte hat.

Gillar