7 sätt att få en tjej kåt

sex och relationer, tips

7 sätt att få en tjej kåt, tips 1

Första tipset ni kommer få är ett enkelt men effektivt sätt att få en tjej att bli galen, på ett bra sätt alltså. Dock är det ett tips som är som mest användbart precis när man ska hångla men kan även fungera innan man börjar. Dock är det lättast om man använder sig av några av tipsen på samma gång för att få bäst resultat.

Detta så enkla knep är helt enkelt att sätta hela handen bakom hennes huvud och greppa tag i håret, inte dra dem så hårt om du inte märkt att det är en sådan tjej som gillar det förstås. Så greppa tag i håret, kolla henne i ögonen, börja hångla och sen när ni hånglar som värst bara sluta och om hon försöker börja hångla igen dra ifrån lite retsamt och när du sen vill är det bara att fortsätta hångla.

Fungerar varje gång med samma resultat. 

7 sätt att få en tjej kåt, tips 2 & 3

Första tipset handlade om handen i håret så vi går vidare därifrån.

Med en hand i håret är en bra idé att kyssa halsen gärna så ”passionerat” man kan. Svårt att beskriva hur man gör det men jag ska försöka visa er nångång. Detta är ett knep som är särskilt effektivt tillsammans med att ha handen i håret. Ytterligare ett säkert kort.

Tips nummer tre kan användas innan man börjar bli intim innan man börjat hångla eller liknande. Men var noga med att fått tre TPI:n eller att hon är lite närgången. Knepet är helt enkel att ha en hand på innerlåret, behöver inte göra nånting särskilt mer än att bara låta den ligga där. Helst ska handen vara 2-5 cm från underlivet då det ger som bäst effekt. Fungerar även att ha det lite längre ut mot knät. 

7 sätt att få en tjej kåt, tips 4

Tips nummer 4 är säkert en sådan sak som ni alla gjort men inte tänkt på.  testa de först med,sen utan och jävlar vilken skillnad det kommer bli, kan jag säga på en gång.

ha handen på hennes svanskota, vet inte varför det fungerar bara att det gör det.

7 sätt att få en tjej kåt, tips 5

Ett tips som man nästan alltid gör undermedvetet men som stämmer är att när man vill kyssa någon så kollar man in i den andres ögon sen ner mot läpparna sen tillbaka mot ögonen och så kan man hålla på ett tag.

Detta tips handlar om hur man kan utnyttja den andres undermedvetna för att få dem attraherade och vilja kyssa dej.
Om du har gjort några av tipsen som jag redan berättat om och sen står mitt emot henne och kollar in i hennes ögon så ska du kolla lite längre i hennes ögon, kan du ”framkalla” glimten i ögat så gör det nu (fungerar klockrent), sen ner mot hennes läppar och sen sakta tillbaka mot hennes ögon. Om du har handen i hennes hår och kör detta tricks så ska du när du kollar henne i ögonen sakta närma dej hennes mun samtidigt som du med en lätt hand drar hennes ansikte närmre ditt. När du är någon centimeter från hennes ansikte blundar du och börjar kyssa henne.

Kan vara svårt att ”framkalla” glimten i ögat men med lite träning så blir det hela en barnlek sen. Det ni kan börja med är att le väldigt brett, det känns lite fel och konstigt men det är bara för att ni inte är vana. För när man ler brett så dras ögonmusklerna ihop på ett sådant sätt att man får ”glimten i ögat”.

7 sätt att få en tjej kåt, tips 6

Detta tips är mer inriktad när saker börja hetta till lite, när man vill få henne sådär lite extra kåt. Det är helt enkelt att när man börjar va intima så ska man vara nära de intima ”områdena” men inte på. Till exempel så ska man smeka brösten men inte på bröstvårtorna, sen handen på innerlåret sen föra den sakta uppåt men hoppa över fittan och börja på andra låret.
Så det är bara att sätta igång och retas.

7 sätt att få en tjej kåt, tips 7

Tänkte komma med ytterligare ett tips till när man har kommit till att rulla i sänghalmen. Tjejer älskar dominanta killar, nu menar jag inte att du ska försöka strypa dem eller nåt liknande, du ska definitivt inte behandla dem som i en porrfilm heller. Men lite influenser kan du ta därifrån det skadar inte.

En sak ni kan använda er av är att sätta fingrarna runt halsen och bara trycka lite, kan låta sjukt men har inte märkt många saker som fått tjejerna att bli mer kåta. Gör du detta  är det extra viktigt att du har ögonkontakt med dem, helst ett leende på läpparna också.

Naturligtvis tycker inte alla om samma saker, men nästintill. Alla tjejer tycker om dominanta killar, det ligger i deras gener.

Så ut och testa nu och säg hur det gick för er.

 

 

 

Gillar

Kommentarer