Jag funderar på att, inte byta, utan brädda ämnet på denna blogg. Den kommer fortfarande att handla om sex men den kommer även handla om tankar som rör känslor och förhållande. Eftersom jag inte är någon kunskap utav varken känslor eller förhållande har jag många tankar om det och kanske även en hel del frågor till er läsare.

För inte ens en gudinna vet allt​.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen frisk!

Och inte nog med det för mensen har även slutat och det firades såklart med sex!
Och vem skulle jag annars fira det med om inte Mr. Big Dick som även han har avslutat sin antibiotikakur.

Jag smög ut vid halv tolv då han kom inrullandes i den välkända röda bilen där vi tidigare spenderat många timmar vid många tillfällen pratandes, kyssandes och smekandes. Ett samlag eller 12 kanske även har inträffat där...
Vi körde hem till honom som var ensam hemma vilket bara kan betyda en sak, hehe. Grejen med Mr. Big Dick är att vi har inte bara sex, det är inte det enda vi gör. Alla gånger vi setts, och då menar jag verkligen alla, så har vi såklart haft sex men vi har även pratat till långt in på natten. Vi kommer verkligen jättebra överens och vi har lätt för att hitta saker att prata om.
Iallafall. Vi kom hem till honom och begav oss genast in på hans rum. Vi lyssnade först lite på musik och pratade om våra liv då vi behövde "catch up" eftersom senast vi sågs var för en och en halv månad sen.

Det jag gillar med Mr. Big Dick är att vi myser aldrig, inget soffmys, inget efter-sex-mys. Fakta är att enda gången vi ens nuddar varandra är under sex eller om vi sitter i vars en ände i soffan och jag har mina ben i hans knä, typ.
Nu måste ni tänka "Men herregud mysa som är så mysigt hur kan man inte vilja det?"
Mysa är jättegos, verkligen. Men jag är ändå glad att jag och Mr. Big Dick aldrig gör det för jag tror att om vi hade gjort det så hade jag kanske (men bara kanske) fäst mig mer vid honom med tanke på hur bra vi trivs med varandra. 

Efter ca 2 och en halvtimmes prat och något  avsnitt av Two and a half men förflyttade vi oss till sängen. Eftersom jag inte haft sex på vad som kändes som en evighet ville jag göra allt, allt allt. Sååå det började med en striptease från min sida till passande musik av hans val (Pour some suger on me- LA guns). När sista plagget var av gränslade jag över honom och började klä av han och när endast kalsongerna återstod drog jag av dem med hjälp av mina tänder (mitt huvud skulle ju ändå ner där om 30 sek). Innan jag begav mig ner kysste jag honom hela vägen från insida lår vid knäna tills jag nådde mitt mål. 
Efter hans orala njutning var det dags för min. Jag vet inte om det var vetskapen om mitt rena och nybehandlade underliv som gjorde det eller om det var på tiden att det hände men för första gången gick han ner på mig. Mitt underliv har tidigare mött bra tungor och Mr. Big Dicks var en av dem. Hans teknik tydde på att han tränat och hans lust i att göra det verkade ha legat inne och vridit sig, bara väntat på att få komma ut. Det var första gången men om jag får bestämma så var det verkligen inte sista!
Vi hade lovat varandra att testa nya ställningar också så det gjorde vi och jag kan säga att genom att bara ta in en eller två ställningar man aldrig kört innan med en person kan verkligen krydda upp sexlivet.

Efter sexet blev det ytterligare lite snack och vid fyra körde han hem mig igen. Att sedan komma i säng vetandes om att man ska upp om två och en halvtimme och gå till skolan var mindre rolig men jag tänkte inte ens på det då utan jag var så pass nöjd med nattens insats och så pass glad över att min torka var över att det helt enkelt var så jäkla värt det! Jag somnade direkt och försov mig till skolan - fortfarande värt det, helt klart.

Nu har ni fått läsa lite om hur han är men ni är kanske även nyfikna på hans utseende?

Han är smal men ändå muskulös - fotbollsmuskler, Han är inte överdrivet lång men längre än mig som landar på runt 1.73, han har blont  hår och grön/blå ögon. Stor penis som ni kanske förstått, en riktig köttkuk för att vara brutal men ärlig. 

Jag kommer ihåg en gång när han kom till mig och vi hade först sex sen kollade vi en film sen skulle vi ha sex igen och jag ska rida av han. När jag sätter mig över han och låter hans penis penetrera mig och den kommer djupare och djupare in - det var det absolut skönaste jag varit med om någonsin. När jag kände att hela hans 20 cm var inne i mig var jag tvungen att stanna upp och bara stöna - herregud den känslan, åh.

Man kan förklara Mr. Big Dick på många sätt men jag känner att detta blev ett långt inlägg som jag bör avsluta nu. 

Ha det bra och använd kondom! /S

Likes

Comments

Sexgudinnan ber om ursäkt över att inte ha varit aktiv här den senaste tiden men ett fall av klamydia har nått min kropp och inga nya sexskandaler har då ägt rum. Tyvärr.
Man kan väl säga att jag ligger inne med en slags torka då senaste tillfället ett samlag inträffade var för ca. 5 veckor sedan. PANIK
Anyway. Klamydia.
Jag har själv inte märkt några som helst symtom och hade själv inte tänkt på att testa mig inom den snaraste tiden. Men som tur är så har man en fin vän (med fördelar) som var så vänlig att meddela att han har klamydia och att jag borde åka in och testa mig. Att man som 20-årig kille säger det till en tjej man träffar med någorlunda mellanrum enbart för sex tyckte jag var lite chockerande men framför allt starkt. Jag är väldigt glad att denna man, som vi döper till Mr. Big Dick (han gör sig ärad till namnet) då han med stor säkerhet kommer återkomma i min blogg, tog sitt ansvar och berättade det personligen. Det är lätt att gå in på ungdomsmottagningen och be dem ringa till de man har legat med och visst det hade Mr. Big Dick gjort med de andra och därför känner jag mig enormt ärad att han valde  ​att dela med sig, av något som är så pass hemligstämplat för vissa, till just mig. 

Det är första gången jag någonsin har fått en könssjukdom och jag har nog inte riktigt än förstått att jag verkligen har det. Jag tror det är pga att jag inte fått några symtom som jag inte har insett det än. Men om jag känner mig själv kommer verkligheten springa ifatt mig om en månad när det redan är bortglömt och slå mig med en snärtande kondom, som jag borde ha använt, i ansiktet. 

Men idag ångrar jag inget av det och det är det som är huvudsaken, att jag inte ångrar något av det jag har gjort och så länge jag inte gör det behöver ingen annan göra det åt mig heller.

Nu ska jag, min klamydia och min mens sätta oss i soffan och äta Ben & Jerry´s och titta på Sex and the city.

XOXO

Likes

Comments

Jag är en tjej i äldre tonåren som lever loppan i en förort i södra Sverige. Ser väl ganska så oskyldig, söt och snäll ut men ojojoj...
Har inga som helst funderingar på att stadga mig inom det närmsta tiden då oddsen att det inte kommer hålla resten av livet inte känns så höga. Men bara för det tänker jag inte leva i celibat. Nej, nej, nej absolut inte. Sex är det bästa, vackraste och roligaste som finns och låt oss hålla fast vid det.
Snart kommer mitt första "riktiga" inlägg. Håll ut, som tjejen sa till killen.

Likes

Comments

Med rubriken ovan menar jag inte att jag ska berätta om min oskuldsnatt då det är en alldeles för irrelevant historia faktiskt.
Med oskuldsinlägg menar jag mitt första inlägg här på Nattstad där jag tänker förklara lite om denna blogg.

I dagens samhälle är det nästan tabu att skriva öppet om sitt sexliv vilket jag kan förstå då det kan vara ganska för mycket information i vissa lägen som bara är euuw..
Så därför gör jag en blogg om det som aldrig skrivs öppet men som vi alla vill dela med oss av för att man själv ska kunna gå in och läsa på egna villkor.

Hoppas det kommer bli intressant att läsa då jag kommer blanda erotiken jag kan få uppleva med tipsen jag kan dela med mig av.

Tjingeling! Och kom ihåg brudar att försök inte lek pryda för vi vet alla att ni är sexgudinnor inombords *blink*

Likes

Comments