Jag har ju tidigare skrivit vad jag INTE tänder på när det kommer till människor som har snopp. Men vad tänder jag på? Fick ta mig en riktig funderare men jag kom fram till mina top 5 turn-on's som gör att det pirrar till i miffin lite extra! Mina top 5 turn-on's:

5. Hår på bröstet.
Detta är väldigt intressant tycker jag. För några år sedan hatade jag när killar hade hår på bröstet, jag tyckte det var äckligt och trodde bara det var tjocka äckliga gubbar som hade hår på bröstet. Men nu på äldre dagar så tycker jag det är skitsexigt?! Måste vara en åldersgrej. Det känns så himla manligt! Börja odla alla killar därute! Jag vill ba kunna grabba tag i ert bröst.

Mmmmm yaaaaas

4. Självsäkerhet men inte för mycket självsäkerhet.
Det är lätt att självsäkerhet övergår till egoism och det bara slår om och blir avtändande istället. Men män som har lagom självsäkerhet är så jävla hett. Ni vet, när han vågar ta för sig. När han kommer in i ett mörkt rum och är kristallkronan som ger lyse.

Oh boyyyy, why y so angry?

3. Skägg.
Detta är nog också en åldersgrej, förr tyckte jag inte alls om skägg men jag älskar det nu! Älskar slarvigt utvuxet skägg som man kan ligga och pilla på, kanske göra en fläta till och med? Okej, nu snackar vi inte värsta Santa Claus skägget men ett par centimeter hår är trevligt. Och så jävla hoooooot.

Let me touch it pls

2. Män i kostym.
Jag vet att många därute tycker det är sjukt sexigt med män i uniform, typ brandman eller polis. Men jag tycker det är så jävla hett när killar har kostym på sig och är stilig och stilren. Det får mig att ba vilja ruffsa till honom och slita loss den där dyra fina kostymen, kasta den på marken och hoppa på han.

Come to mama

1. När han är dominant.
Ok, när han är dominant på bådas villkor då vill säga. Älskar killar som är dominanta i sängen. Ni vet, lyfter upp en, kastar omkring en, vänder en om, smiskar en på stjärten sådär.. Oufff, hett!

Vad är era turn-on's?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments