"Jag gillar inte att gå ner på tjejer"

Låt mig gissa, ni måste ha hört den från er partner/sexbuddy? Man ba NE OKEJ. Jag hade ett förhållande i två år och mitt ex gick ner på mig totalt 5 gånger. PÅ TVÅ ÅR. Jag gick ner på han 500 gånger! Nej, jag vet inte. Har inte räknat. Det verkar dock som att det är många män som inte tycker om att gå ner på tjejer, i alla fall majoriteten av dem jag träffat. Jag undrar varför det är så? För dem vill ju att man ska gå ner och suga deras kuk. Det handlar om att ge och ta? Tydligen inte enligt er killar. Ni vill bara ha och ha och ha *blink*
Hur besviken blir man inte när en sexbuddy säger det? Första gånger jag gick ner på mitt ex och var klar förväntade jag mig naturligtvis att han skulle ge tillbaka men idioten säger "jag gillar inte att gå ner på tjejer". Han dödade hela stämningen. Jag sög inte hans balle efter det mer, tänker inte han ge mig då tänker jag fan inte ge honom! Det är inte det att jag inte respekterar att en kille inte vill gå ner på mig, men jag tänker då inte arbeta utan att få lön.

Jag förstår inte. Tycker ni det är äckligt? Får ni kramp i tungan? Luktar det illa? (skulle jag aldrig göra, svär) Är ni osäkra på hur man gör? Eller är ni bara själviska? Okej, fittan kanske inte är det vackraste man skådat, men kom igen, den förtjänar lite skönt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments