1. Vuxen-bebis.

Att klä ut sig till bebis och bete sig som en bebis kallas infantilism. Då vill man liksom vara bebis igen, har babykläder på sig, blöja, pratar bebisspråk, kryper istället för att gå, har en "vuxen" som tar hand om en. Fetish i all ära.. men vuxenbebis?!

2. Swingparty och gruppsex.

Detta innebär att ett par oftast har sex med ett annat par, man byter liksom "partner", en partner kan även se på när man har sex med en annan partner. Gruppsex vet vi alla vad det är, am I right? Beundrar dem som kan "låna" ut sin partner på detta sätt, hade ALDRIG kunnat göra det om jag hade någon. Hallå han har mig han behöver ingen annan????

3. Klä ut sig till motsatt kön.

Ja, detta är vanligare än vad man tror och det gäller både straighta och homosexuella människor. Det verkar finnas en del olika anledningar till varför människor tycker om detta, det kan vara för att det är "förbjudet", man känner att man inte passar i det könet man har och så vidare. Hade ni tyckt det var okej om er partner tyckte om att klä ut sig till det motsatta könet?

4. Fotfetish.

Nu kommer dem här fötterna igen. Men fotfetish verkar vara extremt vanligt? Att man tänder på fötter. Slicka, pilla och ha sex med fötter helt enkelt. Sigmund Freud sa en gång att människor har denna fotfetishism på grund av att fötterna liknar en penis. Men då undrar jag vad det är för penisar han har sett?!

5. Att spanka eller bli spankad.

Äntligen en fetish man kan relatera lite till! Älskar när man får en liten spank på stjärten! Kanske inte på det sättet som beskrivningen ger dock, att man vart "stygg" och måste därför lägga sig ned och få smisk. Eller jo.. det är ganska sexigt ändå.

Ja, vad ska man säga. Vi alla tänder på olika saker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments