Eftersom jag är hetero tänder jag på killar. Eller män snarare. Men en del män har vissa defekter. Vissa saker är rent utav sagt ÄCKLIGT och så jävla avtändande!

Saker som får mig torrt som ett russin:

1. När han tjatar om sex.
SÅ. JÄVLA. AVTÄNDANDE. Har vart med om det flera gånger. När dem ba "snälla?" "Lite bara?", "en avsugning iallafall?" MEN NEJ. Jag kanske hade velat innan du började tjata. Sex ska komma naturligt, inte pusha på.

2. Mamma-pojkar.
Alltså, det är jättefint när en mamma och en son har fin kontakt med varandra. Men det finns en gräns. Så jävla avtändande när mamma ska städa hans rum/lägenhet, tvätta hans kläder, laga mat, fixa matlådor till jobbet, ringa 75 gånger om dagen. MEN JA. Han är över 25, klipp navelsträngen!

3. Hårig pung.
Jag har inga problem med snoppar som har hår, bara det inte är en urskog liksom. Men en pung som har skitmycket hår är så jävla äckligt. Vad ser det ut som liksom? Bollar med hår? Nej tack jag vill inte stoppa dem i munnen. Har redan tandtrådat idag.

4. När han inte har något hår på bröstet men några få långa hårstrån runt bröstvårtorna.
Jag tycker det är sexig när killar har hår på bröstet, men då ska det liksom vara hår också. Så man kan grabba tag i det, som en matta nästan. Men varför har vissa inget hår alls och sen helt plötsligt typ 5 långa hårstrån runt sina nipples? Så fult. Det finns faktiskt pincett.

5. När han pratar om sitt ex.
"Hatar henne, hon är dum i huvudet, hon är efterbliven" yada yada yada. Jaja sluta prata nu. Du har inte kommit över ditt ex nej. Avtändande.

​Vad tycker ni är avtändande hos killar/tjejer?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments