Vi alla har väl varit där, har jag rätt?
Vi alla har varit/är tillsammans med någon eller träffar/träffat någon vi inte kunnat lita på.
Sömnlösa nätter där man stalkar Facebook-profiler, instagram-account, går igenom sociala medier om han gillar bilder på andra tjejer, skapar fake-konton för att kunna stalka dem låsta profilerna, snokande i telefoner, försöka snegla lite extra när han pillar med telefonen, får ont i magen så fort han pillar i sin telefon, DÖR när han går ut och festar med sina singelpolare, DÖR när man inte hörs på ett par timmar, DÖR när man inte har kontroll över honom.
Det tär något så fruktansvärt på psyket att inte kunna lita på sin partner. Successivt förvandlas man till en osäker, kontrollerande satmara istället för att vara hakuna matata, som man brukade vara.
Jag har vart där.
Jag var tillsammans med en kille. Från början var jag hakuna matata och struntade i om han ville ut och festa med polare, låt han tänkte jag. Men sedan kom dem där känslorna och slog en i ansiktet. Man blev kär. På riktigt. Och i rädsla för att förlora personen började man istället söka efter anledningar till att lämna han innan han lämnade mig, det var undermedvetet.
Min magkänsla sa starkt under en period att han inte är 100% trogen till mig. Så en natt, när han låg deckad efter att ha druckit för mycket alkohol tog jag tillfället i akt och snokade i hans telefon. Jag hade lyckats snoka till mig hans komplicerade kod till hans telefon och memorerat den.
Så där satt jag och snokade. Adrenalinet slog till rejält och hjärtat dunkade snabbt, hårt och explosivt.
Gissa vad?
Min magkänsla hade rätt. Jag hittade meddelanden till tjejer, massor av meddelanden till andra tjejer, raggande på Facebook och en rad andra saker en flickvän inte vill se i sin pojkväns telefon.
Så vad gjorde jag? Jag lämnade honom tillslut. Jag vågade lämna han tillslut. Under hela vårt förhållande hade han manipulerat mig att tro att jag inte klarar mig utan honom när det i själva verket var han som inte klarade sig utan mig. Jag mådde bra efter det, han mådde skit.
Så tjejer, vad gör ni om ni inte litar på han? Antingen lämnar ni honom eller så sväljer ni det och accepterar att ni måste börja lita på honom och hoppas på att ödet låter er få reda på om han är otrogen någon gång. Att inte lita på sin partner är självskadade och håller inte i längden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments