Detta återkommande olösta mysterium. Vem är det egentligen som betalar vid den första dejten eller dem första dejterna? Är det killen? Är det tjejen? Är det den som bjuder ut? Vad gäller egentligen.
Jag är nog ganska konservativ och old school på detta planet, jag anser att det är killen som ska betala. Inte för att jag inte har råd själv, för det har jag, utan mest för att det är en princip sak, ett tecken på en stabil man kanske som kan ta hand om en kvinna lika bra som jag kan ta hand om en man?
Om en man skulle be mig betala på en dejt skulle jag bli fruktansvärt avtänd och börjat ifrågasätta mannens kompetens. Låter antagligen sjukt men så är det där jag har vuxit upp och våran kultur.
Ännu värre är det ju nästan om man ska hålla på splittra på notan och dela på allting. Fatta vad stelt o sitta där med miniräknare och ba "Hörredu, det var faktiskt du som beställde lökringarna". OMG.
Men en annan grej, när jag väl är tillsammans med någon som jag tycker om och älskar så ÄLSKAR jag att skämma bort den killen med presenter, överraskningar och bara pyssla om han helt och hållet.

Och en annan tanke, hur gör homosexuella par? Alltså, två killar som är på dejt, vem betalar? Eller två tjejer som är på dejt, vem betalar? Delar man på notan? Betalar den mest "manliga" i förhållandet? Hur funkar det där egentligen?

Vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Brudar! Fuckboys! Jag har äntligen löst problemet med rakfinnar på fittan! Vill ni veta?!

Durumudududududdurum *trumvirvel*

Efter man precis har rakat sig ska man spraya någon typ av sprit på fittan (inte inre blygdläppar osv dock) Det svider som FAN en stund men gud, inga rakfnnar dyker upp! Så fantastiskt skönt.
Kanske tycker ni att det låter helt sjukt att man ska sprita in huden, men på riktigt, det är det enda som funkar, iallafall för mig. Jag tar sån rengöringsspray för sminkborstar och sprutar på och när det sedan har torkat smörjer jag in med någon lotion. Inga finnar, inga problem!

Testa själva om ni inte tror mig!

Likes

Comments

För en herrans många år sedan berättade en tjejkompis till mig att hon onanerat med både en gurka och en morot eftersom hon "ändå inte hade någon dildo" hemma kunde hon lika gärna ta en grönsak. Min första reaktion var WTF. Men lite senare berättade en annan tjejkompis att även hon använt sig av en morot, jag bara ännu mer WTF. Detta kanske är vanligt? Hur många av er vet någon/några som använt sig av grönsaker/frukt? Eller kanske har du använt dig själv utav det?
Min första tanke är, en gurka är ju så otroligt stor? Både i omkrets och längd. Kör man in hela eller bara toppen? Morötter är ganska spetsiga, gör det inte ont? Drar man över en kondom på frukten eller grönsaken eller kör man al naturale? Slänger man frukten/grönsaken sen? Vilket otroligt slöseri!
Min andra tanke är, är det verkligen skönt? Hur ska jag kunna leva vidare sen med vetskapen av att jag haft en gurka i fittan?

Några kommentarer om detta?

Likes

Comments