första gången på engelska?
haha i vilket fall, detta är skrivet ur en killes perspektiv bara så ni vet. något ja bara fick upp i huvudet;

i know all the words are worned out
i know all the gestures are too
i know there are no more left to say
but i love you

and i know you wouldn't even raise your head
i know you would pretend not to hear
but you always said i love you was the strongest word in every single language
i didnt think you would come running for me just like that
i know i messed up but
i just wanted too see you at least look at me one more time

i know i messed up, and for what?
5 minutes in a diffrent bed with a different girl
when i could have a lifetime in the same bed with the same girl

it may seem boring when i write it
but that girl, the same girl
was not even close to boring
not even close to fascinating
she was all the good and the best words combined to one
and i was willing to screw that one girl and our life together for what?

no

i dont even deserve a fucking look
just let me see that you heard me
that is the only thing i want
because
i love you more than every "i love you" in all language combined
i do

and i messed everything up. i messed you up, you may never trust a boy again
and while i was laying in bed with that different, boring girl
you were sleeping in our bed, thinking that i would come home drunk, and you would have to listening to me talking while i puke and you would laugh
i was breaking our relationship by every second
and you were unaware and sleeping

i hope you the best
i really do
and you're hoping me the worst
i hope
because that is really what i deserve
the worst of the worst

i really love you
i do 
and i will always love you 
i honestly will 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 422 Readers

Likes

Comments

Man tror man minns så väl sist hjärtat krossades i 1100 bitar. Man tror man minns smärtan, man tror man är medveten vid dess innebörd och man tror sig vara förbered. Men ett krossat hjärta kan bli krossat på så många sätt, hårt eller lätt, agressivt eller ledsamt. Jag trodde att det var fejk när jag fick höra att man kunde spy av hjärtesorg. Att mat kändes som djävulens påhitt och kroppen kallsvettas, skakar och har ont. Fyfan vad jag var naiv.

Idag är en av de värre dagarna. Och jag verkar inte kunna få det att sluta.

Likes

Comments

Hur börjar man älska sig själv igen?

Likes

Comments

Just as the sun
Goes down to make room for the moon
Happiness is just a phase
Until the darkness comes again

(sebastian är delägare till detta citat så nope ej skrivit helt sj)

Likes

Comments

Något som kan få mitt hjärta att blöda är känslor som kallnar.

Jag kan faktiskt inte förstå hur de går till att sluta älska någon, HUR kan man helt plötsligt vakna upp en dag och känna att de senaste veckorna/månaderna/åren med en person inte längre känns lika speciellt?

Hur kan man vakna upp en dag och känna att ens persons kyssar inte längre känns lika åtråvärda som förut?

Ett förhållande kan vara stökigt, det kan vara svårt, jobbigt och en aning ledsamt. Men om du älskar någon hur kan man sluta älska? Hur kan man sluta försöka, hur kan man vilja radera en person ur ens liv utan vidare?

Hela mitt hjärta ramlade ner i bröstkorgen när jag läste detta inlägg ur en skilsomässablogg, som är just skapad av en kvinna som ska/har skiljt sig.

"Rädd

Rädd att allt ska gå åt helvete.
Rädd att jag inte kommer klara av vardagen.
Rädd att barnen kommer hata mig.
Rädd att du tar livet av dig.
Rädd att du kommer göra livet surt för mig.
Rädd att du aldrig mer kommer bli hel.
Rädd att du är förstörd för livet.

Jag menar inget illa.
Jag älskar dig bara inte längre."

Jag har inte själv varit den som har blivit bortvald så många gånger i livet och har jag det har de varit med personer som kanske inte gav så mycket intryck. Men jag har varit den som har tappat känslor, bara för jag alltid är den som slänger mig in i förhållande utan att tänka på personen jag kommer försöka älska. Jag känner mig som den värsta personen i världens historia, att jag har slutat älska en person utan vidare, en person som förlitade sig på mig och aldrig trodde att dagen skulle komma. Jag gav han inte ens några tecken, jag sa åt han att jag ville tänka på allting. Jag har en text någonstans på mobilen, "There are 3 kinds of heartbreak" börjar den med.

Den mittersta har jag sparat i mina anteckningar för att den texten fick mig att gråta i flera timmar.


"The second is when
you break
someone's heart
because you'll never
know pain
like the type that has you
look into their eyes
but they look away"

För du kommer aldrig veta riktig smärta, du kommer aldrig veta hur de är att gråta dig andfådd, förrns du har blivit lämnad utan några tecken, när du blivit lämnad även fast du gav allting du hade och du höll tillbaka så mycket ilska bara för du var rädd att förlora han. Du kommer ALDRIG veta hur de känns att få hjärtat krossat förrns du har bett på dina knän att han ska försöka älska dig, bara för en timme, och han säger nej utan att kolla på dig. Du vet inte hur de känns att bryta ihop förrns hela din kropp vill vara med någon som har tröttnat på dig. Han har tröttnat på hur du skrattar, hur du ler, hur du gråter, hur du går, hur du kramar han, han har tröttnat på hur du kysser honom, hur ditt leende lyser upp när du ser han gående mot dig efter en lång tid ifrån varandra.


MEN, de är inte ditt fel. Hur mycket jag än vill slå mig själv och alla andra som slutat älska någon så kan man inte göra något åt att hjärtat slutar slå för någon annan skull.

Mycket ändras i livet, känslor kommer och går, fjärilar kommer och går. Och du får aldrig straffa dig själv för att du har försökt få känslor tillbaka men de verkar vara borta. De är inte ditt fel att kyssarna känns mer tråkiga, de är inte ditt fel att du inte kan älska henom längre.

Skulle kärlek vara en person så skulle den personen fått så många aggressiva fyllesamtal från mig, personen skulle ha fått ett samtal varje kväll från mig om hur mycket jag hatar hen, men sen efter 10 minuter så skulle jag nog ringt upp hen och bett om ursäkt och bönat och bett om att hen inte ska lämna mig.

För kärlek är destruktivt, du hatar att du älskar det.

Likes

Comments

När man använder varje ting i hela sin jävla kropp för att försöka finna en mening. Jag kan inte längre. Jag K A N inte. De trodde jag aldrig att jag skulle säga. Att misslyckande och besvikelse skulle få ta över sån stor del av mig. Jag vet att jag har halkat efter förut, jag vet om att jag ibland inte har orkat med att verkligen försöka, jag vet det. Men jag har ju alltid ställt mig upp? Varje gång jag har försökt men ramlat så har jag ALLTID gått rakryggad till min coach och bett om hjälp. Jag har tagit in hjälpen och jag har BESTÄMT mig. Det är ju jag, Stephanie? Jag trodde jag klarade allt även fast det ibland var tuffare, eller, jag VISSTE. Men denna gång går det inte, fan, de enda jag vill varje natt är att all hjälp och ord ska gå in i huvudet på mig och jag ska vakna nästa dag med den viljan jag alltid annars haft. Jag har alltid försökt motivera andra att finna den styrkan, att hitta den försvunna biten i dig som säger åt dig själv att du kan om du vill, att inget i hela jävla världen kan hindra dig att få det du vill. Men vart fan är den nu?

Allt jag någonsin önskat, hela mitt liv har varit planerat. Jag visste vad jag ville bli och jag SKULLE bli det, skiter i hur de skulle gå till. Nu ligger jag i min säng när mina klasskamrater är i skolan som alla andra jävla dagar. De sitter och gör grejer på svenskan som jag aldrig någonsin har hört om. De lär sig om de sakerna jag alltid velat lära mig. Och jag ligger här, här i min säng, som alla andra dagar. De smärtar så mycket när allting du alltid velat som verkade vara så nära nu är så långt bort.

Om 51 dagar så skulle jag stått på flaket, med toppbetyg och den där studentmössan jag la flera tusen på. Jag skulle ta mina sista kliv i JENSEN, förhoppningsvis sista kliv i Linköping någonsin. Sen skulle jag bara ha fått några månader ledigt för att sedan förhoppningsvis ta mitt första kliv i Bonnas folkhögskola. Där skulle jag gått 2 år på journalistlinjen samtidigt som jag skulle kämpa som ett djur för att få praktikplats på Corren. Jag visste ju det?

Nu så står det mellan ofullständigt gymnasieintyg (det gör ont i hela mig att ens skriva de två sistnämnda orden) eller förhoppningsvis 365 dagar och 51 dagar tills mitt sista sommarlov. Om jag inte får som jag vill så har jag istället 3 år och 51 dagar kvar tills jag kan bli student. Då har varje gång jag stallt mig upp på våren för att göra klart de sista varit förgäves. Då har stressen, tårarna och magonten jag haft under de tre senaste åren varit onödigt och jag måste göra om det igen.

Jag visste att misslyckande och besvikelse gjorde ont, herregud, ja är proffs på det. Men helvete. Jag ville så gärna och jag försökte. Och varför gör de ont nu och inte 6 på morgonen? Varför känns ångesten som bortblåst varje morgon jag försöker ta mig upp?

Varför gör de inte ont då, varför gråter jag inte då?

Jag kommer så väl ihåg när min förra coach sa åt mig att jag skulle ta vara på de här sista åren. Att jag kommer ångra alla de dagar jag var hemma, för att jag missade de fina bland de jobbiga. De är just de som smärtar mest just nu. Jag saknar att sitta och stressplugga bland de personer som alltid fick mig att skratta. Jag saknar att springa fram och tillbaka till hemköp, jag saknar att få skäll för att vi röker på fel ställen.

Fan, den jag mest saknar mest av allt är mig själv.

Likes

Comments

Ta in och läs ALLT

  • 981 Readers

Likes

CommentsDenna bild skickade min syster till mig tidigare idag. Det där uttrycket är så himla fint och en sak som ALLA borde ta in. Jag brukar alltid säga "Var aldrig "fulare" än din fiende". Med ful menar jag inte utseendemässigt utan personlighetsmässigt. De äger att le mot dem som ser ner på dig, de äger att säga "Hej!" med världens största leende, mot dem som avskyr varje steg du tar. En sak folk MÅSTE inse är hur negativitet och att vara så jävla mycket "glaset är halvtom", smittar av sig. Jag vet att alla ibland har sånna dagar, men då tycker faktiskt jag personligen att man ska stanna hemma, inne på sitt rum och ta itu med det själv. Detta skrev jag bara nu lite snabbt efter att ha fått den här bilden, därför inte så poetiskt och fint haha..
Nä men blir så himla varm i kroppen av sånna här quotes, men samtidigt arg när jag ser tillbaka på all negativ energi jag har i min omgivning.
Anyways, snälla, SNÄLLA, låt denna bild läggas på minnet, mycket viktigt.

  • 987 Readers

Likes

Comments

Jag lovar dig att aldrig låta dig gråta dig andfådd när nätterna är mörkare än vanligt.
Jag lovar att aldrig såra dig som de före mig gjorde emot dig.
Jag lovar att aldrig försöka ändra dig, aldrig någonsin ska jag ta dig för givet.
Jag kommer aldrig någonsin skrika ur mig ord på ord utan en tanke bakom, jag kommer alltid tänka efter tre sekunder när vi har våra diskussioner.
Jag kommer aldrig någonsin skratta åt dig när du blir ledsen för saker som kanske i mina ögon är små, men stora i dina.
Aldrig, aldrig någonsin kommer du få se mig le åt en annan killes namn på min mobilskärm. Du kommer inte få känna smärtan av att se mig lycklig med någon annan om jag fick bestämma.
Du kommer aldrig behöva känna dig otillräcklig, obehövd eller oviktig.
Du kommer aldrig behöva känna dig oförstådd, jag kommer alltid försöka förstå och lyssna även fast inget av det du säger har någon logisk alls. 
Även när du säger de mesta dumma sakerna så lovar jag dig att du kommer känna dig som smartaste mannen på jorden, även när du mår som mest dåligt och hela ditt hjärta brister så lovar jag att jag kommer få dig att känna dig som den finaste som går på världens gator.
Jag lovar dig att du alltid kommer vara DU. Du ska känna själv, tänka själv och ibland vara själv. Jag lovar att aldrig någonsin ta över en sån stor del i ditt liv att du kvävs. Egentid ska man ta tillvara, både du och jag. 
Även när all ilska tar över min kropp, även när du gör mig så galen så jag vill skrika och slåss, inte ens då kommer du få känna dig oälskad.
Jag kommer aldrig lämna dig förvirrad, eller med frågetecken, jag kommer alltid försöka med allt jag har för att vara så klar som möjligt med dig. Även de gånger jag har förklarat 10 gånger så kommer jag alltid fortsätta förklara tills du förstår.
Du kommer aldrig få höra "De betydde inget" och/eller "Jag var full". Jag lovar på allt jag äger och har och någonsin haft.

Jag önskar att jag kunde lova dig att aldrig någonsin göra dig ledsen eller besviken. Önska jag kunde lova dig att aldrig någonsin göra dig galen eller arg. Men det kan jag inte, för jag är människa, precis som du. Men jag kommer kämpa tills jag inte orkar mer att göra dig så lycklig som en människa kan vara. Med handen på hjärtat, som om jag svor en ed, så lovar jag att älska dig tills mitt hjärta inte längre kan älska. Och för dig så har mitt hjärta kärlek för 100 livstider.

Likes

Comments