"Kaba Ngondo"

Har du noen gang hørt om uttrykket "Third culture kid"? hvis ikke så er det kort oppsumert: "...kids and teens who spend many years outside of their home culture... Caught between two cultures, they form their very own.... these children often benefit from their multicultural background." hehe, jeg har altså vært en sånn third culture kid, og selv om jeg ikke er kid lenger, så vil jeg alltid være en third culture individual.

Nå skal ikke jeg gå dypt inn i sosiologi her, men poenget med å starte innlegget med dette er rett og slett det at, det å ha mange kulturer å forholde seg til kan lett gjenspeiles gjennom måten jeg kler meg på, alt etter humøret mitt. Her har jeg på meg en Kaba Ngondo, som er en typisk afrikansk kjole som mange damer går rundt med i store deler av Afrika.

<-------- Til venstre ser du en typisk Kaba Ngondo.


Jeg husker da jeg var yngre så hatet jeg denne kjolen hehe. Men det var bare fordi jeg var en Tomboy da.

Jeg har faktisk aldri hatt helt sans for Kaba Ngondo, men når jeg får mulighet til å designe den selv så går jeg ofte for den her stilen. Med split på sidene og cleavage eller åpen rygg! Cleavage`n ble litt mye her at jeg måtte ha en gjennomsiktig t-skjorte fra Lindex under.

Disse bildene er foresten tatt for litt over en måned siden, dette var under Gladmat festivalen i juli i Stavanger.

Likes

Comments

marieoma
marieoma,
Såå fine bilder!
nouw.com/marieoma
sevencoloredflower
sevencoloredflower,
SirinBaily
SirinBaily,
Digger håret!
nouw.com/sirinbaily
sevencoloredflower
sevencoloredflower,
Takk, sommerstilen min det 👌🏽
nouw.com/sevencoloredflower