Oh, hello 👋🏼

Nå er det lenge siden sist jeg la ut noe her. Det har skjedd mye siden sist for å si det sånn, og mye skal også skje fremover. Long story short, jeg har blitt mamma og har en hel ny hverdag nå. Mye nytt og mye skummelt, men gud som jeg koser meg med Minien!


Jeg ønsker å forsette å blogge som før, da mener jeg å blogge om sying, gjenbruk, redesign, vintage skattejakt og og slik. Men hvem vet, kanskje jeg deler litt mer enn det en eller annen gang? En ting er hvertfall sikkert, jeg blir nok ikke en klassisk mammablogger hehe. But again, hvem vet 🤷🏾♀️

I 2019 skal jeg forsette med å kjøpe mindre klær som mulig, og når jeg først kjøper noe, så er det enten noe med bra kvalitet (men rimelig) eller vintage/gjenbruk. Men jeg skal forsette å finne ut av hvordan jeg kan eie minst ting som mulig, men likevel sette sammen antrekk på forskjellige måter med min begrensede utvalg av klær i klesskapet. Og kanskje jeg bare syr om litt klær for å gi de nytt liv og uttryk... 2019 er også året vi skal bygge hus, det dukker  derfor nok opp innlegg om interiør her iblant.

Jeg syns at det er spennende å dele mine små prosjekter her på bloggen, siden jeg også henter inspirasjon fra andre som deler sine ting på diverse plattformer. 


Det siste jeg sydde nylig var en baby nest. Jeg skal dele oppskrift, prosessen og resultatet her på bloggen snart.

Likes

Comments