Mitt drømmekjøkken


Det var i 2017 vi bestemte oss for å bygge, men det var ikke før i år (2019) prosjektet for alvor startet opp. Jeg tenkte at jeg skulle begynne å dele husbygging prosessen litt og litt. Jeg trenger jo litt tips og råd for det har vært slitsomt å lese seg ihjel på nettet.

Circa sånn her ser drømmekjøkkenet ut, vi har gjort en del endringer siden dette ble tegnet i fjor, men vi er fortsatt ikke helt i mål.

I dag er tema OvnJeg trenger rett og slett hjelp og råd fra alle dere som kan noe og har erfaring med gode og nødvendige hvitevarer. Ovn for eksempel, altså stekeoovn, dampovn og kombiovn.


Bildet: Power.no


Slik jeg har forstått det så kan en ovn med full damp tilberede maten uten annen tilførsel av temperatur enn det dampen gir. Stekeovn med dampfunksjon kan også brukes som en helt vanlig ovn naturligvis. Mens en kombiovn er ovn med integrert mikrobølgeovn. Men er det kanskje bedre å ha vanlig mikrobølgeovn som en egen maskin i stede for inni ovnen?

Vi ønsker å ha to ovner. Men, vi er usikre på om vi skal ha en kombi damp/stekeovn som hovedovn, og en mindre stekeovn med mikro - eller om det er lurere med en stor stekeovn og en mindre dampovn.Hjelp! Hva er din erfaring med disse ovnene? var det verd investering? Hva anbefaler du?

Likes

Comments