DE QUERVAINS syndrom (2)


Nå er det lenge siden jeg oppdaterte om plagen jeg fikk under graviditeten og som jeg fortsatt har.
Jeg tenkte her om dagen at det er hele 1 år siden jeg fikk denne plagen. Et år er altfor lenge å gå rundt med denne smerten jeg har i håndleddene mine, høyre hånd er verst!

Men siden sist jeg skrev om plagen, ble jeg henvist til enda et røntgen undersøkelse der hvor de mente at de ikke fant så mye. Jeg ble deretter henvist videre til røntgenseksjonen på Hillevåg der hvor de tok en MR undersøkelse og der også mente de at de ikke fant stort. Men smertene jeg har hatt i et helt år nå har jo rot i noe som ikke er som det skal. Kort tid etter MR undersøkelsen ble jeg kalt inn på enda ny konsultasjon, men denne gangen skulle de sprøyte med kortison.
Hvis du ikke du har hørt om plagen før kan du lese Om den her
Nå er det en måned siden jeg fikk kortison injeksjonen, og smertene er betydelig redusert men jeg får fortsatt vondt ved noen bevegelse så jeg må bare forsette å være forsiktig med hvordan jeg bruker hånden min.


Det som er kjedelig opp i alt dette er at jeg er fortsatt begrenset når det kommer til vise aktiviteter jeg kan gjøre i hverdagen,men et kjempe pluss er at jeg nå kan kjøre bil igjen uten å bitte sammen tennene Av smerter under kjøringen 😊En siste ting, jeg ble tipset om å drikke natron- natriumbikarbonat daglig og det har jeg gjort i nesten tre uker nå. Nå vet jeg ikke om det er kortisonen eller natron, men en av de har hjulpet med å redusere smertene. 

Har du Hørt eller vært bort i noe lignende? Del gjerne erfaringene dine i kommentarfeltet  :) ​

Likes

Comments

Nil
,
Stakkars! Tøft å være mor!