DE QUERVAINSI dag blir baby O hele 8 måneder og da kom jeg på at det er nesten 10 måneder siden jeg fikk en veldig kjedelig plage i høyre håndledd. Dette skjedde da jeg var circa 7 måneder på vei. Jeg hadde en ganske fin graviditet helt til dette dukket opp. Jeg oppsøkte hjelp og behandling hos en manuellterapeut som fortalte meg at jeg hadde fått  en «condition» som het "De Quervains" som er en seneskjedebetennelse i strekkesenene til tommelen. Du kan lese mer om tilstanden her. Han forklarte at dette hadde noe med graviditet å gjøre og at det ville gi seg etter fødselen. Jeg har gått på behandling hos han helt siden men plagen er der ennå, selv 8 måneder etter fødselen. Noen ganger så kjennes det som smertene har blitt verre. Jeg har også blitt fortalt at grunnen til at plagen vedvarer er fordi jeg ammer ? Skal jeg liksom slutte å amme kun for å bli frisk ? 😮

Om circa 6 uker så begynner jeg å jobbe igjen og nå har jeg faktisk begynt å bekymre meg fordi noe må virkelig gjøres for at jeg skal få bruke hånden min igjen som det var før. Denne plagen har påvirket mye, alt fra ting som å nesten ikke kjøre bil like mye lenger til å slitte med å røre om en saus!

Derfor tar jeg til sosiale medier nå, blogg og alt som skal til får å prøve å nå ut til hvem som helst der ute som kan ha kjennskap til dette her. Har du eller noen du kjenner hatt denne plagen ? hva har de isåfall gjort for å bli bedre? Kanskje jeg får svar og hjelp gjennom dette, hvem vet?Bildene er gamle men passet fint til innlegget. 

Likes

Comments