6 months later (she is back)


Hei! hei!

i dag er det nøyaktig 6 mnd siden jeg la ut noe her på bloggen. Jeg har trengt å bruke litt mer tid på en del ting som trengte min fulle oppmerksomhet og nå føler jeg faktisk at jeg har mer kontroll.

Jeg skal nå forsette med bloggingen min som før bare med en liten vri denne gangen. siden sist så har mye skjedd, mye skjer nå og mye skal skje fremover, på hjemmebanen altså. Jeg skal skrive litt mer enn det jeg har gjort tidligere. her er en liten oversikt over alt nytt som skal komme på bloggen:

- Til å begynne med skal jeg forsette med å blogge om gjenbruk, DIY, sying, bærekraftig mote og den slags. En stor del av bloggingen skal omhandle denne kategorien for hoved grunnen til at jeg begynte med bloggen var for å dele denne hobbyen min med omverdenen.

- Videre tenkte jeg at jeg skal si litt om mamma livet, et innlegg i mnd kanskje. Jeg skal kun dele det som er mine erfaringer. Jeg skal innrømme at jeg liker å lese om andre mødre sine erfaringer om mammalivet (spesielt mammalivet i baby stadiet) men jeg er veldig klar over at det fins ingen magisk baby-fasit.

- Jeg tenkte også på å begynne å trene igjen, jeg trener på en veldig spesiell måte og liker å være i god form. samtidig som jeg trenger nå å komme tilbake til en normal treningsrutine. Nå etter sommerferien, skal jeg derfor fokusere en del på trening også.

- Og sist men ikke minst interiør! interiør, eksteriør og hus. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere men vi holder på å bygge hus og hele opplegget syns jeg er kjempe spennende. jeg kommer nok derfor til å skrive litt innlegg om hus-relaterte ting en gang iblant fremover. Det blir kanskje av interesse for noen, hvem vet :)Likes

Comments

Ingrid
,
Velkommen tilbake. Gleder meg til å lese mer fra deg 😊