For some weeks ago i attended my first sewing course (yes!). I learned there how to make an easy T-SHIRT. When i came back home,I used the same pattern from the course to make this nude top.

Having this "no-shopping for a year" rosolution is making me thinking creative and sewing/upcycling is one of the outcomes of my current state.I wore the top on V-day With an old skirt i have had in many years. Since the skirt has this popping red fake fur around it, a nude top was a necessary. Knowing that i couldn t buy one, the only option was sewing it myself.

I still have to retouch it a little bit, but i liked how it looked when i wore it.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsI like the fact that i can wear this overalls all year-round .

I just have to style it differently. Cool right?
Here is another way i styled it in june last year. i definitely will style it in many many other ways in the future, specially now that i still can`t buy new clothes.

Likes

Comments


This is my cousin, all dressed up like a prince for his marriage. This style is inspired by The movie “coming to America” and I was happy to create the look-alike accessories for him for his big day. What do u think?


Likes

Comments

Det er mye jeg har oppdaget ved meg selv den siste tiden. Siden jeg ikke skal kjøpe klær på et år så har den kreative siden i meg kommet mer frem. En side som egentlig har vært der hele tiden men ikke fått kommet frem før i det siste. Og jeg gleder meg til å gi den mer rom fremover.

Min fetter gifter seg om under en uke. Han er av den type som liker å skille seg ut og finne på de «rareste tingene», på en god måte altså. I anledningen bryllupet, så spøkte han med at han hadde lyst til å se ut som en «afrikansk prins» eller som Eddy Murphy i filmen «Coming to America». Han spurte om jeg kunne hjelpe han med det. Sånn startet prosjektet «Coming to America» som en spøk, og jeg er nå godt i gang med å gjøre spøken til virkelighet. Gleder meg til å vise dere resultatet om en uke.

 Hatten sydde jeg i går, ikke helt ferdig men begynner å ligne på noe.

Likes

Comments

Gledelig jul venner og familie! Håper alle hadde en like fortreffelig feiring som min. I år feiret jeg med svigerfamilien for første gang på Jørpeland ❤️

Likes

Comments

I havn t been here in a while now, so i thought i could share some pictures taken very recently. What do you think about this briefcase of mine? i remember buying it just like that for some years ago. I just liked it and wanted to bring it home with me. It didn t cost much (99Nok) about 12 $. You see, this is what i have been doing in many years, buying random stuff just because... And that is one of the many reasons why i decided to go a year without shopping. Speaking of my shopping rehab, i will start sharing the struggles i am/have been facing throughout the past five months. I have somehow managed myself though this and developed new ways to look at things. I now have new needs and priorities.

Wishing you all a merry Christmas!

Likes

CommentsGoing from casual to classy with one and the same dress, day and night. 

So, I decided to go one year without shopping clothes at all. I will instead have to deal with what I already have. I took this decision in January as a new year ‘s resolution, but did not really take it serious until august 1. Almost 3 mounths have passed and I am doing well. I find myself being creative in a new way and i like it. I want to go for less but sophisticated clothes in the future and I can t wait for the change in this direction. In the meanwhile, I am here documenting my journey throughout this first year. 


Dress:  2ND day  Shoes: Day birger et mikkelsen Purse: vintage  Coat: Selected femme 


Likes

Comments

Denne jakken redder så mange av antrekkene mine. Den er desidert et nøkkelplagg jeg kommer til å bruke på tusen forskjellige måter! Den blir nok «used and abused» men sånn blir det når jeg har et shopping forbud på et helt år.

Dressbukser er et spennende plagg. De brukes av både menn og kvinner. De kan bli «dressed up» eller «casual». Alle burde ha minst en dressbukse i skapet. Denne er vintage, jeg kjøpte den i Oslo for noen år tilbake og den er like fin enda. Her brukte jeg den med blåe pumps og var godt fornøyd.

#nouwfashion #nouwoutfit #nouwinfluencer #nouwinspo

Likes

Comments
Middag i en liten oase 🌴

Hola!

Her om dagen var jeg innom Ostehuset på Storhaug i Stavanger som er en av favoritt restaurantene i byen. Fantastisk plass med god mat spør du meg! Jeg gikk for et detektiv-aktig  antrekk med denne altfor store trenchcoat´en som jeg fant på Fretex for en stund tilbake. Siden den er oversize så pleier jeg å ha en belte rundt livet for å gi den en litt mindre Babushka look.

Frakken, skoene, belten og vesken er alle vintage.

Bloggen min vil nok være litt annerledes da jeg har shoppe-stopp i et helt år. så alt som kommer opp her fremover er bare gammelt nytt som jeg enten styler forskjellig eller gir nytt liv til. Det Blir en slags inspirasjonskilde og en dokumentasjon på alternative løsninger. Ønsker meg selv lykke til 😝


Likes

Comments

Disse dr Martens bootsene har jeg hatt i to år nå og jeg må innrømme at de er ganske grove med litt spesiell platå såle. Men jeg liker de veldig godt selv om de ikke er lette å style. Her syns jeg de passet så godt med svart bukse, svart overdel og denne gule dressjakken 🍋

Likes

Comments