Header

Frida, Maggan

Godmorgon/Förmiddag!
Igår skrev jag inget inlägg då jag hade tappat bort min mobil och inte kunde hitta den. Imorse hittade jag den i hörnet av mitt rum där den låg och laddade (letade extremt noga 😝😝)

Igår så var jag stallet som vanligt och mockade + red ut barbacka. Jag och Maggan gick på en liten utforskningstur i ett stort träsk som inte går att rida i annars då marken är för sank. Vi hade det supermysigt och det var riktigt kul.

När vi kom till baka till stallet så lät jag Maggan få komma in i boxen och hjälpte Marianne att ta in de andra hästarna. Jag hade egentligen tänkt att rida Mixen också men han har blivit halt nu 😭 vi märkte det när vi tog upp honom till stallet 😢 Antagligen är han halt för att han verkligen inte tycker om detta väder och då går han och spänner sig och så blir han stel och får ont i lederna så att han börjar halta (världens sämsta förklaring men iaf är han halt igen 😖)

På kvällen satt jag lite framför datorn och kollade på en film men gick och la mig ganska tidigt dock blev det typ snöstorm (överdriver lite 😝) så jag kunde inte somna förens kl var 3,  att jag hade tre katter hos mig som inte kunde ligga stilla gjorde det inte precis lättare att somna 😴 😴

Pga att jag somna så sent så vaknade jag idag kl 12 och hade ett hemskt huvudvärk men det har blivit bättre nu 😀

Hoppas ni oxå hade en bra dag igår och att ni får en bra dag idag ❤ ❤

Kram Frida ❤ ❤

någon hittade en morot 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments