Header

Red ut på S:et idag:) Vi red i skogen" och förbi "grannstallet"c:
S:et känns pigg och fräsch<3 speciellt="" om="" man="" jämför="" med="" hur="" han="" var="" innan="" han="" visade="" hältan.="" då="" var="" han="" "ojämn",="" och="" kunde="" gå="" bra="" i="" ena="" klassen="" och="" inte="" vela="" hoppa="" i="" nästa.="" men="" nu="" är="" han="" hoppglad="" igen="" och="" jag="" känner="" mig="" peppad="" inför="" att="" börja="" tävla="" med="" honom="">
Bild
Kopiering förbjuden

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det nya tränset från Claridge house<3 kopiering="" förbjuden=""> Vet att det är brunt när min andra utrustning är svart men❤️

Idag åkte S:et "hem". Alltså till stallet där han är inackorderad:) Men innnan det åkte vi till GRK och tränade i ridhuset:)
Jag hade köpt ett nytt träns till honom som jag prövade och han verkade trivas med det c: Jag vet att man inte ska säga t.ex Åh min häst går så mycket bättre med tränset från Claridge house än det från CRW! Men jag provade en ny nosgrimma och han verkade iallafall trivas men jag säger INTE att han går bättre med det än med det tränset innan!

Likes

Comments

Har anmält mig till en liten "pay and jump" på Bellevue PRK. 50-60 cm. Mest bara för att han ska "bygga upp sig" med hoppningen efter han var halt. Och lite som träning förstås.:)

Bild
Foto: Amanda Nelander Kopiering förbjuden

Likes

Comments

Skriver sent igen:(

I söndags tog vi hem S:et till oss. Vi har dock inget stall än men nu när det är "varmt" ute så kan han gå ute dygnet runt:)
I vilket fall red vi iallafall ner till en badstrand (ej kommunal) och badade lite XD Han ville först inte gå i men med lite övertalning gick han i:) Jag tror han tyckte det var iallafall lite kul när han väl vant sig<>

Likes

Comments

Finns det något bättre sätt att fira sommarlovets första dag än att rida ut på världens bästa häst? Det var iallafall så jag firade första dagen på sommarlovet:D Vi (jag och S:et) red ut till andra sidan vägen och var borta typ 2 timmar:) Jag hittade också en stig som var perfekt att galoppera på!:D (efteråt berättade mamma att det var en motorcrossbana! hehe oops!..)
Men iallafall var det en otroligt bra ridtur:)

Likes

Comments

Vet att jag skriver detta lite sent eftersom träningen var  i tisdags men....

Då iallafall var det hoppträning. Det var första gången jag hoppade honom efter han var halt. Han var pigg och framåt och hoppade fint:)  Vi hoppade "3 studs" (3 hinder med "kort" mellanrum så att hästen ska hoppa igen direkt efter landningen) , S:et brukar ha lite problem med "3 studsen" han liksom orkar inte hela och sista språnget blir ofta lite ansträngt och "konstigt". Men inte då:D Han hoppade hela studsen utan problem och det sista språnget blev nästan det bästa:D

Likes

Comments

Bild
Foto: Louise Eriksson Kopiering förbjuden
Hej! Det här är min blogg om "S:et" min häst, som jag har valt att kalla honom i denna blogg.  Han är en Polsk arab F.1996 och flugskimmel (det syns på bilderna XD)  "S.et" är en väldigt snäll men lite seg häst. Han är lugn i alla miljöer så som tävling/träning eller bara att rida  ut i skogen med.

För ca 4 veckor sedan blev han halt. Det visade sig vara kotledsinflammation. Så då fick han vila i 2 veckor och gå på smärtstillande. Sen på återbesöket (efter 2 veckor) fick vi veta att han svarat på behandlingen och var frisk:)

Idag den 6/6 (Nationaldagen) tävlade vi i dressyr. Det gick väll rätt så bra med tanke på att jag råkade rida fel väg en gång (blandade ihop serpentinerna med snett igenom och trodde snett igenom skulle vara före serpentinerna, men det skulle dock inte vara så:( ) och att "S:et" skyggade för domarbåset m.m. Fick 144 poäng 55%.

Likes

Comments