Det som hänt sen sist är att jag har jobbat några pass & det har varit super skönt att ha gjort lite mer än att ligga i sängen💤 Jag var på vårdcentralen idag igen & det visade sig att jag har kronisk halsinflammation. Så nu ligger jag här igen i sängen och har deppat hela eftermiddagen. Jag hoppas verkligen att operationen ska få bort det kroniska & jag hoppas att jag får en operation snart 😷

Har varit väldigt jobbig att inte ha fått motionera på 7 veckor & mina ben är ivriga att springa många rundor 🏃


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte tittat in på ett tag, men är fortfarande sjuk. Får panik av att vara instängd så här länge😱

Dom dagarna jag mått hyfsat bra på så har jag jobbat några pass och försökt hänga med Elli så mycket jag orkat. Vi har haft ett mini kalas för min ena syster Johanna och sen så har jag, Elli & Frida kollat på resor, jag bestämde mig för att inte åka med. Grejen är den att det är mycket som ska hända nu.

Nästa vecka ska jag skriva på ett kontrakt för min lägenhet, sen måste jag såklart bli frisk så att jag kan försörja mig, halvtidsanställning, operation och sen ska jag & Elli förmodligen dra iväg till Australien i Januari ✈


Likes

Comments

Här sitter jag sjuk igen, har varit sjuk i en vecka och jag förstår inte varför.

Till er som känner mig, vet att detta händer bokstavligen var 5e vecka. När det väl händer så påverkas oftast halsen, så jag har kollat runt och ska försöka få igenom att operera bort halsmandlarna. Hoppas det går igenom och att det löser det här, träningsnarkoman som jag är så funkar det bara inte.

Igår var jag barnvakt på ett bröllop & det var verkligen super mysigt, kom hem halv 3 i natt/morses & är helt slut.


Likes

Comments

Nu har vi varit på Summerbusrt för andra gången & det var helt okej. Åkte med ett härligt gäng och vi hade superkul. Vi bodde på Gothia och hade den bästa frukosten.

I fredags var jag & Frida längst fram hela kvällen och dansade tills fötterna värkte. Andra dagen (i lördags) hann vi knappt vara på festivalen, vi hann se en artist och missade Armin och Kygo som var mina favortier, istället virrade vi runt på alla möjliga hotellrum för att hitta våra kompisar och väskor med leg och kort.

Haha, alla i vårat gäng mådde ju inte direkt så bra efter festivalen, jag blev inte bakis, istället blev jag sjuk. Så tråkigt, men någon måste väl bli det också.


Likes

Comments

Nu har jag skickat in den näst sista inlämningen på väldigt länge. Nu ska jag börja med den sista filosofi inlämningen, inte kul alls. Om ett par timmar ska vi bort till gymmet och det ska bli så skönt med tanke på hur onyttig man var i helgen. I kväll ska jag även försöka planera för skumpartyt i morgon & mysa med min syster som har kommit hem ifrån Lund. Hejhej på er!


Likes

Comments

Den här helgen har varit så grym! Åkte ner med Elli & Emma med full packning. Vill skriva allt som hände men det kommer ingen orka läsa, så ska försöka ta med det viktigaste. När vi kom ner gick vi direkt till vårat hotell. Vi bodde på Scandic Opalen som låg 300 m i från Ullevi (perfekt). Precis innan vi gick in till hotellet så blev vi välkomnande med en stor vattenballong ifrån himlen.

När vi skulle lösa in våra biljetter så hände det en sak som faktiskt inte är så ovanligt för mig. De andra började ta upp sina leg & jag fattade ingenting. Sen kom jag på att man kanske skulle ta med sitt leg.. Jag fick panik för att mamma skulle åka till Halmstad på morgonen, och visste att hon hade åkt hemifrån för länge sen. Ringde ändå och det visade sig att hon var tvungen att va hemma ett par timmar till så hon skickade en bild på mitt pass som jag fick visa. (Annars hade jag inte kommit in på festivalen)

Gick till hotellet förfestade & sen kom Jessica, Anna & Bea. Svinkul hade vi. VI lyssnade dock inte på musiken så mycket. Jag & Emma var rätt så dragna hela fredagen.

Lördagen chillade vi i sängen, vi orkade inte göra nåt annat. Drog i väg till Jessicas, Annas & Beas hotell för att förfesta. Jag tog även med min barndomskompis Victor och hans kompis Annie till festen. Lördagen var grymt bra! Skit bra musik och tillbringade dagen med de bästa. På festivalen tappade alla bort varandra. Vi var grupperade 2 & 2. Avicii var grym, men det var inte så många låtar man kände igen. Alla i publiken var galna & det var en sån härlig känsla. Jag var inte den enda med minnesluckor som tur var!

Haha, det är knappast det renaste att bo med de här tjejerna. Bananskalet orkade inte Elli slänga så den fick ligga med i sängen, när jag blev äcklad ändrade hon bara sida & la den bredvid Emma ist.

Än så länge den bästa helgen 2015!

Likes

Comments

Försöker få iväg den sista inlämningen innan Summerburst, har väl suttit här med mina kompisar i 2 h utan resultat.

I morgon drar vi som sagt till Göteborg! Är sjukt taggad och det ska bli så kul, resan blev så spontan så jag har inte riktigt tänkt ut hur jag ska ha råd med allt. men det löser sig nog på något sätt.

Efter skolan åker vi in och hämtar våra balklänningar i Skövde & sen ska jag hem och packa.TAGGAD!

Sen så har jag blivit smått beroende av låten Forever börjar här. Jocke Berg (sångaren från KENT) har gjort den här låten med ADL, riktigt bra!

https://www.youtube.com/watch?v=dVmKdEvH-TY


Likes

Comments

Känner inget hopp för att hinna med dom här dagarna. Nu har jag mycket plugg att fixa innan vi drar till Summerburst på Fredag! En inlämning, en kompletterings inlämning i både filosofi och psykologi, Ett matte kapitel typ 3 dagar, svenska nationella tal, opponering på gymnasiearbetet. Sen ska jag hinna åka till Skövde, färga håret och packa.. Haha jaa, slänger in en pepp bild!

Annars är jag bara glad i dag! En bra dag och snart ska jag i väg på bodypump (y)


Likes

Comments

Har inte varit så aktiv det senaste, det som har hänt sen senast är inställda lektioner. Denna vecka har vi kommit hem mellan 12 & 2. Har blivit panikslagen över inlämningar som vi fått i veckan. Alltså pluggat ute i solen. Tränat med mina vänner. Tagit en tripp till Skövde med Linnea, Emma & Ellinor. Jag & Linnea köpte tabletter som skulle vara bra för hår och naglar, vi köpte även super goda frukt frappinos från Espresso house.

I fredags var jag och Elli på våran kompis mini konsert i kyrkan, efter det drog vi hem till min Pappa och sa hejdå vid 1 tiden. Pizza bilden här nedanför var från igår när jag och pappas kompis Per försökte cykla hem med pizzorna. Funkade så där halv bra. Det var Mello final i går med pappas kompisar tills de alla försvann till Olstorp.

Nu kommer snart Emma och hämtar upp mig till gymmet sen ska jag plugga hela dagen..


Likes

Comments

Likes

Comments