Hej!

Ett soligare Varberg, äntligen lite sol och D-vitamin.

Hur är det med er?

Med mig är det bara bra. Från Januari till Februari och jag har fyllt 19 år. Känns precis som när jag vara 18 och 17 inget speciellt med denna åldern. I helgen hände det inte jätte mycket, jag fyllde ju år så i på min födelsedag (i fredags) så var hela min familj och en kompis till familjen och hennes dotter och åt på Wild West i Halmstad. Jätte god mat och en riktigt mysig och trevlig kväll. På lördagen var jag bara hemma och städade inför mitt "familjekalas" och sen på kvällen så åkte jag till Falkenberg och var med min pojkvän och några kompisar. I söndags då så var det kalas för lilla mig, alltid lika kul att träffa familj och vänner.


Det har inte hänt så mycket mer än de. Skolan går framåt och snart har jag praktik och 8 veckor sedan efter det så är det ungefär 1 månad och 2 veckor kvar tills jag tar Studenten.

Jag jobbar och går i skolan, har fått ett till jobb på Cherry Casino. Det är så himla roligt och jag trivs sjukt bra med det jobbet.


Men men, tills vi hörs nästa gång så får ni har en härlig dag i solen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Feber och sånt äckligt.
Onsdag med feber, det regnar och blåser (standard svenskt väder).

Hoppas allt e bra med er idag!
E på väg till min syster ihop om att febern och dosan lägger sig lite.. Haft feber nu i några dagar.

Schema ändringar, e skoltrött och just nu känns livet inte så jätte Nice faktiskt.

Ni får ha en trevlig dag så hörs vi när vi hörs caio✌🏽

Likes

Comments

Söndag igen då, slutet på helgen är alltid lika seg.
Jag jobbade i fredag och i lördags men det gick bra lugna dagar.

I fredags på bussen hände det mest sjukaste ever, bussen ena back däck som va precis under mig sprängdes och 2st rutor sprack. Man kunde fortfarande höra hur glaset höll på att gå i kras. Jätte obehagligt 😨

Igår jobbade jag med sen åkte jag hem en stund, tog det lugnt. Sen åkte jag hem till Carro min guddotters mamma och myste lite och så grillade vi. Vidare efter detta åkte vi till fbg och nu ska jag ta upp nått som faktiskt rätt så många stör sig på.

Fulla människor, odrägligt fulla.
Jag har inget problem med fulla människor jag kan själv va full ibland men asså när man är så full så att man får en hel grupp att känna obehag då e det dax att åka hem, eller har jag fel?

Det kom någon från ingenstans fram till mig och mina polare och började smiska och ha sig.. Tycker verkligen inte det är okej. Visst in man ha överseende med fulla människor eftersom att dom faktiskt är påverkade av alkohol men när det går så långt att personen i frågan e aggressiv så e det nog dax för han/hon att åka hem.

Nog om det.
Hur har eran helg vart?
Va har ni hittat på?
Själv så sitter jag och väntar på mat just nu, men skriver eventuellt ikväll 🙏🏾

Likes

Comments

Förstår verkligen inte hur jag orkar med mina dagar 😅

Skola varje dag utom onsdagar sen så e det jobb vissa eftermiddagar samt att jag kämpar som fan med min körkort.
Jag har börjar ta fel på dagar och tider och skolan har bara börjat... Ingen bra början direkt...
Men men va är livet utan lite slit 🙏🏾

Har iallafall hunnit med en del idag tycker jag..
Efter att jag satt in p-staven har jag typ inte kunnat lyfta armen använder jag den för mycket så gör de skit ont, det är vanligt i början dock. Det är lite strängt att inte kunna använda den ordentligt när man jobbar.
Har ju haft spex foto idag med men bilden på klassen kommer upp när den läggs ut av företaget som tog kortet 👌🏽

Hur har eran dag varit?
Hoppas ni haft en mindre stressad dag idag!

Kram på er så länge 🌸

Likes

Comments

Halli hallå
Va händer?
Idag e set onsdag och jag e ledig från skolan på onsdagar, fett gött ändå! En retning härlig onsdag!

Idag så har jag tagit ut spiralen och satt in p-stav. När jag satte in spiralen gjorde det skit ont skojar inte, det känner som att någon stoppa upp ett järn rör i min vagina 😨 Men trodde faktiskt att de skulle göra mer ont att ta ut den än va de gjorde 🤔 Gjorde inte så ont kändes som en stark mens värk ungefär.. P-stav har jag ju haft innan så de gick också bra faktiskt 🙏🏾

Igår hände inte så mycket heller faktiskt. Träffa några av min killes kompisar i fbg och så träffade jag mitt lilla gosse gryn!

Asså när man träffar någon och dom på mindre än 1 timma går dig att älska dom så sjukt mycket!
Jag har många vänner, stor cirkel, men så tänker man "hur många av dom pratar man med dagligen? Vilka e det som faktiskt hör av sig?"

Jag har några kompisar som jag inte skulle kunna leva utan och några av dom pratar jag typ inte med alls men vissa behöver man inte prata med för att inte känna sig ensam.

Jag skulle inte kunna vara mer tacksam än va jag är för dom underbara vänner jag faktiskt har i min omgivning. Dom finns där och stöttar oavsett vad och det är de som jag anser som riktiga vänner! ♥️

Fortsatt trevlig mysig, retning onsdag! 🙏🏾✨

Likes

Comments

Hej alla
I fredag va jag på en grym fest i bua, måste göras om😻
Sen åkte jag vidare till fbg med min kille och i lördags va jag bakis och drack nocco. Idag är det söndag och det hånet inte mycket idag ska jag tala om för er.

Imon är set skola och jobba samt körskolan.

Håller ju på med körkortet nu så det är prio ett för mig just nu.

Lite bilder från helgen ✌🏽

Likes

Comments