Header

Denna vecka har minsann varit lite gott och blandad. Nu får jag inte direkt berätta vad som gjorts på jobbet men det var en väldigt rolig vecka och framför allt lärorik. Vilket är otroligt roligt, eftersom det är det jag är där för liksom. Att lära och få erfarenheter inom Djursjukvården och de rutiner som finns. Verkligen jätteroligt och kunde inte vara mer nöjd över min praktikplats som jag är!


Denna veckan har som sagt varit lite gott och blandad, lite självgo och stolt i vissa lägen, andra lägen sitter jag från ingenstans på en buss till Kalmar. Jag har farit ca 24 mil på en dag, vilket blir 48 mil på en helg. Lite långtråkigt men fick en underbar helg med pojkvännen så kan inte klaga.

Fått jobbat självständigt under veckan på kliniken med vissa saker vilket är otroligt roligt. Det är ju liksom det jag vill, sen förstår man absolut att de inte släpper på en praktikant helt och hållet på sen sådan stor arbetsplats med så lite erfarenheter, jag menar det är ju inte så att jag kan allt de kan bara jag kommer ut på arbetsplatsen.

Lite diskussioner har ju gått mellan mig och annat folk om jag ska plugga vidare. Och svaret är Ja, jag ska plugga vidare till Legitimerad Djursjukvårdare är hela planen. Sen om jag göra det nu direkt efter studenten eller om jag försöker jobba ett år, det kommer som det kommer men det är mitt nästa mål i livet, att fortsätta plugga vidare och fortsätta inom Djursjukvården eftersom det är just de jag brinner för. Men vi får se vart livet bär efter studenten.


Nog om allt skitsnack, nu tar jag kväller och åker från Västervik.

Likes

Comments

Måndag är här igen, ny vecka nya tag som man alltid säger. Denna vecka består utav yttligare en praktikvecka. Och för er som inte följer mig och Evelina så genomgår jag just nu en 8 veckors praktik på Evidensia Djurkliniken Norrköping. Sen får vi se egentligen vad helgen har att bjuda på, kanske åker till Kalmar i helgen, allt beror lite på hur det blir. Annars blir det en sitta hemma helg, som jag alltid annars har.

Jag har äntligen börjar komma igång att övningsköra igen, vilket är mycket roligare nu när jag börjar fatta snitsen med kopplingen. Så nu är jag även ute i trafiken och kör, dock på kvällar när jag åker med min pappa men känner ändå att det är i trafiken.

Åker jag inte iväg till helgen så ska jag eventuellt ha en fotografering tillsammans med en av mins nya vänner Anna.

Mina tankar kring praktiken just nu?, det är egentligen att jag trivs otroligt bra, både med personal och arbetsuppgifter. Absolut att vissa uppgifter kanske är otroligt tråkiga men det är det som är hela poängen, allt kan inte vara roligt men de uppgifterna är också viktiga och har betydelse. Sen får jag tänka att det måste göras, är det inte jag är det någon annan och då kan jag lika gärna göra det! Sen, nu när jag jobbat några veckor inser jag att detta verkligen är något jag vill göra. Jag vill jobba med djur och människor, jag vill hjälpa djur så de blir friska, det är något jag funnit som jag verkligen känner att jag brinner för. Den känslan är helt underbar.

Likes

Comments