Jag är trött hela tiden.
Har nyss börjat jobba 80% på ett nytt jobb. Det är mycket att ta in och mycket att lära. Många nya människor och nya rutiner. Det är jobbigt.

Hoppas den här tröttheten är övergående. Mitt psykiska tillstånd är inte heller så bra. Plåster över armen, psykakuten häromdagen. Ja... Ni hör ju hur det låter.
#suck

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är så roligt!

Jag personligen var väldigt skeptisk och tyckte det var töntigt, men desto mer R förklarade för mig desto roligare verkade det. 


Man går alltså ut med sin telefon och fångar pokemons, man levrar upp på olik nivåer och kan gå med i olika team. Du kan också ta över olika Pokémongym och utveckla dina pokemons, precis som i serien!

R har till och med startat en Facebookgrupp där se på väldigt kort tid blivit många medlemmar, jättekul!

Likes

Comments

Trött och besviken på mig själv, har slarvat otroligt mycket med dieten jag kör. Har på grund av det gått upp ytterligare i vikt, har slarvat med onyttiga saker, ska försöka skärpa mig denna veckan och framöver!

Likes

Comments

På något konstigt sätt plågar jag mig själv mot min vilja, vet att det låter weird men det är sant. Antingen äter jag inte eller så duschar jag inte på flera dagar och eller om när jag duschar har jag börja duscha kallt de två sista minuterna av duschningen eftersom det ska förbränna lite mer kalorier.

Ändå är jag inte träningsgalen, jag är bara knäpp, men på något sätt så jag inte finner mig sjuk. Vet att mina argument inte håller men det är så mina tankar går just nu.

Ibland behöver man väl flumma med en kopp te?
Puss

Likes

Comments

Bråkade rejält med R igår, han är orolig över min kost och över min hälsa. Han var nära på att ringa 112 igår för jag hade sådan panik. I grund och botten är jag bara rädd, rädd för viktökning, rädd för att förlora honom, rädd för att inte vara bra nog som människa och samtidigt avskyr jag mig själv mot min vilja.

Mår kasst idag har sådana skuldkänslor över allt dumt jag slängde ur mig igår. Det är orättvist och fel, jag vill bara göra något rätt, men jag lyckas inte göra den jag älskar glad.. Utan jag sårar honom!

Vill att allt ska vara stabilt någon gång.

Likes

Comments

Trött på att försöka,
Ibland känns överdos
som enda alternativet.
Inte många som vill mig något ändå,
kanske ska skriva något hejdåbrev.
Att jag överväger
alternativet säger hur jag egentligen mår. .

-Jag visste att det var dåligt, men inte såhär dåligt. Det kanske bara är en dålig dag. 

Likes

Comments

Passar på att sitta några minuter i solen med min cigg innan de gråa molnen tar över himlen igen. Tur att jag ska jobba ikväll så jag slipper gå hemma och bli rastlös.

Har fått vila ut mig ordentligt i helgen, bara vilat, spelat tv-spel, kollat på film och haft det bra. Det enda negativa egentligen är att jag ätit för mycket, har gått upp jättelite så måste se till att gå ner tills nästa vecka.
Måste ligga i med träningen, har vart så jävla lat.
Usch på mig.

Likes

Comments

Livet som är så vackert, en gåva till oss människor från någon högre makt som tyckte vi skulle få chansen att se världen, upptäcka solnedgångar, kalla vintrar med stjärnklar himmel. Upptäcka de exotiska delarna av världen, snorkla i korallrevet, dricka varm choklad, upptäcka andra kulturer, regnskogen, se vildmarken i Afrika.

Mitt upp i livet, bland allt det vackra infinner sig känslor, känslor som gör att livet känns meningslöst och onödigt att man bara längtar tills det svartnar, att upptäcka evigheten på andra sidan. Endast för att det inte gör alls lika ont som att vara en bland många levande varelser.

Ändå är världen så vacker och någonstans är det upplevelsen som gör livet värt att leva, inte känslorna. Att leva ett liv utan känslor skulle också göra det meningslöst att leva. Ändå vill de flesta av oss stänga av våra egna känslor.

Så, hur gör man för att finna balansen mellan upplevelser och känslor?
Jag har ingen aning.

-Dagen någon har ett recept på livets balans istället för antidepressiva tabletter står jag först i kön för att införskaffa mig detta magiska recept på "livets dryck". Allt för att slippa leva med den eländiga smärta jag ständigt bär på, utan att veta varför.

Tills dess, får jag nöja mig med antidepressiva och livets vackra gåva. Världen!

Likes

Comments

Hej alla fina,
Känns som den här dagen har vart hur lång som helst, skönt men ändå inte liksom. Har bara slappat och tvättat en maskin tvätt. Gick inte att ta någon promenad idag då det har vart väldigt ostadigt väder med regn, åska och hagel!! Haha helt sjukt!

Ha en fin kväll! 💕

Likes

Comments