Header

Så för typ 2 veckor sedan bestämde jag mig att börja titta på "The End Of The F***ing World". Jag hade läst en del om den på Twitter och den verkade väldigt omtyckt, så varför inte? Finns bara en säsong med 8 avsnitt så efter ett avsnitt var jag fast och kollade klart hela säsongen på en kväll. Den var verkligen otroligt bra men samtidigt väldigt annorlunda från andra serier jag sett. Både rolig samt dramatisk men det var liksom "mörk humor". De lyckades få fram de "sorgliga/tråkiga" situtationerna på ett roligt sätt. Jag hoppas på en andra säsong då den slutade med en cliffhanger och jag är i stort behov av att veta vad som hände. Men för tillfället vet jag inte om det kommer en andra säsong eller inte.

Handling:

"James är 17 år och tror att han är en psykopat. Hans hobby är att döda djur, men han har blivit uttråkad av det. Han bestämmer att han vill försöka döda en människa. Han bestämmer sig för att döda Alyssa, en uppkäftig, upprorisk 17-årig klasskompis som har nog med egna problem. Hon föreslår att de ska rymma iväg tillsammans, då hon hoppas på ett avbrott och äventyr från sitt turbulenta vardag. James håller med Alyssa, i hopp om att ska hitta en möjlighet att döda henne. De åker på en road trip över England, och börjar snart utveckla ett förhållande, och en rad olyckor."

Om ni efter att läst detta vill kolla in serien så finns den på Netflix, men har ni redan sett den får ni gärna dela med er om era tankar bland kommentarerna!

James & Alyssa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Som ni förmodligen märkt har det varit en litet upphåll här p.g.a att jag haft en del i skolan och då inte haft mycket tid att titta på serier eller filmer. Men i helgen hann jag kolla ett Shameless avsnitt samt det nya Riverdale avsnittet. Riverdale hade ju uppehåll ett bra tag och nu är det äntligen tillbaka!!!

(SPOILERALERT! Shameless & Riverdale)

Shameless 8x8 / Frank's Northern Southern Express

Ian är fortfarande sur på Fiona, vilket är lite smått irriterande men man får väl hoppas att han släpper det snart. Debbie tror fortfarande att hon är gravid igen trots att graviditetstesterna visat negativt så Lip följer med henne till Planned Parenthood för att få det bekräftat. Visade sig att hon inte var det. På kliniken är även Charlie (Sierra’s pojkvän) med en tjej som han tydligen gjort gravid (som var i nionde månaden)?? Sierra vet ingenting och om Charlie inte berätta snart sååå.. Men jag tycker inte att Lip borde berätta då det inte är hans ansvar.

Lite tankar om Carl's nya flickvän Kassidi: Hon verkar liiite smått (eller mycket) galen och är väldigt kontrollerande. Är nyfiken på att se hur deras förhållande utvecklas.

Frank hjälper folk över gränsen till Kanada vilket gick bra, så han startar en import/export business med Liam då han ska smuggla in fler människor. Någon gång kommer han förmodligen åka fast.

Det finns någon kyrka som ska göra gays till straight wth??? Ian och Trevor går till den där kyrkan, för att se vad som händer. Pastorn är helt dum i huvudet, alltså spyr verkligen på han. De går tillbaks igen, Ian säger emot prästen och står upp för sig själv samt andra HBTQ personer. Vilket är en stor anledning till att jag gillar Ian, då han alltid står upp för sig själv. I alla fall folk filmar honom och han hamnar på Youtube.

Fiona och Ford typ kysstes, vilket inte sluta bra då han tycker att Fiona är komplicerad. Vi får även reda på att både Både Nessa och Mel är gravida, vilket gjorde mig så himla glad!! :D Ford är pappan till dem och det visar sig att han tydligen har 5 barn??

Riverdale 2x10 / Chapter Twenty-Three: Blackboard Jungle

Omg vilket avsnitt säger jag bara, ska försöka fatta mig kort men det är jag oftast inte så bra på. Kommer även använda förkortningar (de som är markerade) av namnen då det blir lite upprepande att skriva hela namn varje gång.

Den som tog bilder på Archie och Veronica var FBI (tror jag). FBI tar kontakt med A för att de vill ha hans hjälp för att sätta dit Hiram, då de tror att han (H) håller på med olagligheter.

Då Southside skolan officiellt har stängt så får vissa av Serpents börja på Riverdale High inkl. Jughead. Hermoine och Hiram samt borgmästaren hade med det att göra. De vill att det ska bli fokus på det istället för Black Hood. Så efter några veckor ska H & H köpa upp Southside High marken och borgmästaren kommer få en donation till sin omvalskampanj. Förstår inte riktigt vad H & H kommer få ut av det men.

Polly har fött sina barn, Juniper & Dagwood. Lite annorlunda namn. Betty vill hitta sin bror som Alice adopterade bort, hon får reda på hans namn men samtidigt att han aldrig blev adopterad utan fick bo på fosterhem hela sin uppväxt. Betty berättar för sina föräldrar att P fött sina barn. Plus att hon hittat adressen till ”deras” son. Vilket de inte blir så glada av, eller Hal inte blir så glad över. (Men jag tror inte att Charles är Hal's son och det är därför han inte vill träffa honom.) Alice berättar att hon vill träffa Charles. Alice och B letar upp C eller Chic som han kallar sig. Han var inte så glad och verkar inte vilja ha med dem att göra vilket är förståligt då han blev bortadopterad.

Lite senare i avsnittet åker B åker tillbaka till C. Då ser hon C bli knivattackerad av en man och pepparsprayar mannen, tar med C hem. För övrigt tycker jag att C är lite ”sketchy” och speciellt när han tittar på Betty när hon sover. Sjukt obehagligt.

Cheryl vet om kyssen mellan B och A, hon hotar att berätta för V om han inte övertalar henne att gå emot Southside. Hon berättar även för honom vad Nick tänkte göra mot V. Vilket han inte visste om. A besöker Nick och vill att han ska skriva en ny check till Cheryl för dubbla beloppet. Han frågar även om ”olyckan”. Archie slår ner honom vilket Archie ska besöka Nick. Vill att han ska skriva en ny check till Cheryl för dubbla beloppet. Archie slår ner honom vilket V får reda på. Då hittar A hittar på att Cheryl utpressade honom (med kyssen) så att han skulle åka till Nick. Sedan berättar A om kyssen för V. Vilket hon förlåter.

Någon ritade en orm på Riverdale High loggan i skolan. Jag är 110% på att det var Reggie bara för att han vill sätta dit Southside. Gillar verkligen inte honom. Rektorn bestämmer att Serpent inte får ha sina jackor + att tatueringar får inte synas, då riskerar de avstängning. Liksom wth?? Han borde inte få bestämma hur de ska gå klädda. Sedan tvingas Southside bära uniformer då rektorn tror att de inte har råd med kläder som gör att de passar in på skolan. Vägrar de blir de avstängda. Alltså är så sjukt löjligt att han hotar med avstängning hela tiden. Northside är inte bättre än vad Southside är. Så efter detta avsnitt hamnade rektorn och Reggie på "karaktärer jag ogillar" listan. J startar Swords & Serpents klubb, där Serpent kan får vara Serpents under skoltid.

A kräver skriftligt av FBI att hans pappa och V inte kommer bli straffade för det H håller på med. A frågar Agent Adams om han tror att de fick tag i rätt Black Hood, eftersom de förföljt A ett tag. A tror inte att de fick det och det gör inte jag heller. Blev inte så kort men hände så sjukt mycket galet ju!! Dela gärna med er av era tankar. Tror ni att Black Hood fortfarande finns därute?

Likes

Comments

Så första veckan på året började inte så bra direkt och är nog det längsta uppehåll jag haft här. Men under den tiden har jag hunnit kolla ikapp på alla avsnitt jag inte hunnit se + börjat titta på en ny serie: Castle. Men i detta inlägg så är två av de senaste Shameless avsnitten med.

Shameless 8x06 / Icarus Fell and Rusty Ate Him

Så det började med att Fiona hittade en av sina hyresgäster död och tydligen var hon väldigt ensam. :( Frank fick ett kreditkort (väldigt förvånade) och han köpte då en bil för att Liam hade frågat varför de inte hade någon. Sedan fick dock Frank sparken från sitt jobb precis efter att han blev "Employee of the month" för att butiken ska stängas ner. Brad är fortfarande borta så Lip ger sig ut och letar efter honom med hjälp av Carl och hittar han tillslut i någon trappuppgång. Lip lägger så mycket tid på att hjälpa Brad, precis som Brad hjälpte Lip. Dock vill Brads fru Cami inte ha tillbaka honom förrän han varit nykter i 30 dagar.

Debbie tror hon är gravid igen och hon har 39h på sig att köpa ett "morning after pill". Dock får hon inte köpa ett p.g.a sin ålder så hon ger en kvinna pengar och ber henne köpa ett åt henne. Kvinna försökte lura Debbie vilket resulterade i at De började slåss och båda hamnade i häktet. Hon hann lösas ut i tid för att hinna köpa pillret i slutändan. Fiona och Ian's fight fortsätter och verkar bara bli större, så får se vad det leder. Överlag var det ett bra avsnitt.

Shameless 8x07 / Occupy Fiona

Fiona och Ian's bråk fortsätter och tycker faktiskt att Ian beter sig ganska omoget. Hålla på att hälla vatten på Fiona + kasta ägg + spraypainting när han ändå ska vara vuxen. Samt att han ringer staten på henne I alla fall Ian flyttar all de hemlösa utanför Fiona lägenhet för att förstöra henne visning, vilket slutar i att Fiona kör bort alla genom att ge de pengar för att gå och äta pizza. Tillslut försöker hon lösa det genom att fixa en annan byggnad åt de hemlösa men Ian beter sig återigen omoget och ber henne dra åt helvete. Trevor åker och kollar på byggnaden och skriver på kontraktet.

Lip fortsätter att hjälpa både Brad och Youens. Han hjälper Youens göra iordning sig för rätten/domstol. Youens får fängelse för att han på nåt sätt fick tag i alkohol under pausen av rättegången och var full då han skulle "vittna".

Någon elak snubbe (kund på Debbies jobb) trodde han var bättre på Debbie jobb än henne och andra gången han skulle betala så förstörde han hela gaten/pinnen då Debbie bara gjorde sitt jobb. Wth?? Hatar sådan översittare som tror att de är bättre än andra. Hon hämnades dock sjukt bra tillbaka genom att svetsa fast en sopcontainer på hans bil. Nobody fucks with the Gallaghers som Fiona sagt. Debbie slutade jobbet då hon förstod att hon skulle få sparken för vad hon gjort men var ändå sjukt kul.

Carl har massvis med knarkare i källaren för att försöka göra dem rena (p.g.a att han får pengar för det, vilket han behöver till militärskolan). En utav dem, Kassidi är lite typ bossig och gör så att Carl spelar in en video då han låtsats ha kidnappat Kassidi och kräver henne föräldrar om lösen, så han får de sista pengarna han behöver. När han hämtat pengarna så berättar hennes pappa för Carl att hon gjort detta förut och ber Carl skicka hem henne. Men hon vill stanna hos Carl och inte åka hem.

Frank gick på en del arbetsintervjuer vilket inte gick så bra. Så tillslut för att kunna tjäna pengar erbjuder sig Frank att hjälpa en man och hans familj ur landet till Kanada. Tycker att Ian beter sig annorlunda och önskar att han berättat vad det handlar om för Fiona, i slutet av avsnittet.

Likes

Comments

Hallå på er! 31 december idag vilket betyder sista dagen på detta året och även sista inlägget för i år!! 2018 är verkligen inte långt borta nu. Tänkte i alla fall köra en Teen Wolf tag idag, så har fixat ihop lite frågor och om ni inte har sett alla säsonger än, så rekommenderar jag er att INTE läsa detta inlägg eftersom det kan innehålla spoilers! Har ni några fler tips på tags jag kan göra (serie- eller filmrelaterade såklart)?

Hur upptäckte du Teen Wolf? Jag var inne på Vine och såg en om Teen Wolf, och då bestämde jag mig för att ge serien ett försök eftersom den verkade väldigt spännande.. Och sedan efter typ ett avsnitt så var jag fast och kollade så ofta jag kunde. 😊

Vilka karaktärer gillar du mest? Lydia Martin (Holland Roden), Stiles Stilinski (Dylan O'Brien), Melissa McCall (Melissa Ponzio), Allison Argent (Crystal Reed), Scott McCall (Tyler Posey) och Malia Tate (Shelley Henning) är bara några av alla mina favoriter. Har så många mer men kan lite gränser får jag väl ha 😂 😂

Vilka karaktärer gillar du minst? Den jag ogillar mest av alla är definitivt Gerard Argent. Fy fan vad jag hatar han på riktigt, har aldrig hatat någon mer än honom. Är så jäkla glad att han dog. Sen ogillar jag även Tamora Monroe. Hatar bara dem SÅÅ mycket.

Vilka shippar du (OTP)? Jag har 4 OTP. Stydia (Stiles/Lydia), Morey (Mason/Corey), Scallison (Scott/Allison) och Jethan (Jackson/Ethan).

Favoritvänskap (BROTP)? Sciles (Scott/Stiles), Allydia (Allison/Lydia) och även Liam och Mason.

Vilken är säsong gillar du mest? Jag gillar nog säsong ett, tre och fyra mest, för att det händer väldigt mycket under de säsongerna samt så var de för övrigt väldigt bra.

Vilken karaktär som inte var med längre ville du skulle komma tillbaka? Lätt Isaac Lahey (Daniel Sharman).

Vilket är ditt favoritcitat? Oj är sååå svårt att välja ut då det finns en del och jag har så många favoriter men här är 6 st som är mina absoluta favoriter.

Sorgligaste döden? Sorgligaste döden var definitivt Allisons 😭 😭

Vilken övernaturliga varelse skulle du vilja vara? Tror jag faktiskt skulle vilja vara en chimera framförallt den typ Corey Bryant (Michael Johnston) är (werechameleon), för att tycker det skulle vara rätt så häftigt. Annars skulle jag lätt vara en varulv.

Vem har haft bäst "character development"? Finns så många som haft bra development men tycker faktiskt Theo Raeken (Cody Christian) har haft en utav de bästa. För att i början gillade jag verkligen inte honom för fem öre. Men speciellt nu i sista säsongen så tycker jag om hur han utvecklades, framförallt då han hjälpte Scott och dem andra. Han blev liksom en helt annan person än vad han var från början. Sedan i slutet då han tog Gabe's smärta även fast Gabe var "ond", det visar verkligen hur bra han utvecklats. Den scenen var verkligen en sjukt bra (samt lite sorglig) scen för övrigt.

Vem är din favorit skurk? Void Stiles.

Vilken var din favorit av de nya karaktärerna i säsong 6? Gillade inte direkt någon av de nya karaktärerna i början men efter ett tag, typ i slutet av säsongen, så gillade jag Nolan Holloway (Froy Gutierrez) lite mer än de andra nya. Men han är inte direkt en jättefavorit hos mig men lätt den "bästa" av dem nya.

Vad var det bästa med det sista avsnittet?

Beskriv Teen Wolf med ett ord. FANTASTISKT ❤️

Likes

Comments

(SPOILERALERT! Riverdale och Shameless US)

Riverdale 2x9 / Silent Night, Deadly night

Detta avsnitt var verkligen chockerande, så mycket hände + att man fick reda på vem Black Hood var!!!

Bettys dröm i början var lite obehaglig, förstod dock att det bara var en dröm, då det kändes lite overkligt. Väskorna Tall Boy med, trodde ärligt det innehöll droger men visade sig att det bara var julklappar till Jellybean samt Jugheads mamma etc. Hoppas på att de kommer dyka upp i serien så småningom. Nana Rose lever tydligen, jag trodde att hon dog i elden men där hade jag fel.

Paketet Betty fick från Secret Santa som innehöll ett finger, sjukt vidrigt, ledde till att vi fick reda på vart Mr Svenson var. Kidnappad av Black Hood. Han hade tydligen syndat och då undrar man ju vad han har gjort? Visade sig att han pekade ut fel man som mördat hans familj och en oskyldig man dött. Tydligen så var Nana Rose Blossom med och dödade den oskyldig, eller hon fick ju inte vara med för att hon var kvinna, men hon visste om det. Men hon berättade att de begravde Liemannen levande (??) samt att Bettys farfar var med på det.

Över till annat Veronica hittade några papper och fick reda på att hennes pappa äger Pop's.Hon konfronterar sina föräldrar och får reda på allt om deras myskoaffärer och går med i deras lilla "spel" eller vad man ska kalla det. Hiram och Hermoine är ju de mest sneaky i hela serien.

Blev förvånad av den sidan Jughead visade då han hotade Penny, man förstår ju att han gör det för sin pappas skull men han skar av hennes Serpent tatuering, liksom wth???

Betty och Archie kysstes, även fats det bara var i stundens hetta men fortfarande = BIG NO NO NO NO. Jag tror även att Cheryl såg det, vilket hon förmodligen kommer använda sig av vid senare tillfälle.

Nu till avslöjandet av Black Hood: Han hotade Betty och Archie med pistol, Archie fick lägga sig i kistan för att Betty skulle begrava han levande, polisen kom och Sheriff Keller sköt Black Hood. Då fick man reda på hans identitet: Mr Svenson. Wth?? Jag tror faktiskt inte på att det var han utan det är något annat skumt på gång.

Och i slutet kysstes Archie och V, så de är tydligen tillsammans igen. Men något obehagligt var att någon smygfotade dem. Vem var det?? Tror att det har något med Black Hood att göra för tror inte den delen är över än.

Shameless 8x05 / The (Mis)Education of Liam Fergus Beircheart Gallagher

Carl håller tjuven (som visade sig vara drug-addict) inlåst i källaren vilket resulterar i att tjuven blir fri från droger. Senare kommer tjuven tillbaks med pengar från hans föräldrar för att Carl hjälpte honom. + att han bad Carl hjälpa hans flickvän så att även hon blir fri från droger. Och Carl behöver ju de pengarna då någon annan fick hans stipendium. Han började även köra "Uber" för att kunna tjäna pengar.

Frank har fått ännu en promotion, vilket är superbra då det verkligen går så bra för han. Undrar om han kommer fortsätta jobba och vara en bra pappa eller om han kommer falla tillbaka i gamla spår igen.

Kev's "cowboy"/redneck stil tror jag inte kommer hålla på så länge till. Han är ju glad att hittat sin familj men tror att V börjar störa sig på han, vilket kommer leda till att han börja dra ner på det lite.

Något jag verkligen gillar om denna säsong än så länge är Lips "development", att han slutat dricka och verkligen göra något med sitt liv som han tycker om. Dock så började hans sponsor Brad att börja dricka igen efter många år som nykter och Lip försöker hjälpa honom vilket leder till att Lip blir skadad och Brad försvinner.

Derek (Debbie's ex samt pappa till Franny) är tillbaka och har en ny flickvän med sig. Hoppas inte han förväntar sig att få vara med Franny då hans trots allt bara övergav Debbie. Jag vet att han inte ville ha barn, men då kunde han sagt det istället för att fly fältet och låta Debbie ta hand om Franny helt ensam. Sedan testade även Debbie droger med sin vän (ev. framtida pojkvän?), framför Franny dessutom. Tycker hon kunde gjort det när Franny inte var i närheten.

Fiona och Ian fight om kyrkan känner jag kommer växa till ett stort jäkla bråk och ser framemot att få se vem som får den i slutändan.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ju julafton häromdagen och fick några grejer som är relaterade med serier så tänkte varför inte visa upp de här? Är i Göteborg just nu när ni läser detta (mellandagsrea!!), så vi får se när jag kommer hem, ifall några fler inlägg dyker upp här idag. Håll utkik! <3

Fick de fem första säsonger av One Tree Hill så gissa vem som kommer ha seriemaraton nu på lovet?? Har hört väldigt mycket bra om denna serien så har ganska höga förväntningar. TAGGA!!!! 🙌🏼

Från en utav mina närmsta vänner, fick jag denna tröjan som nog alla Teen Wolf-fans känner igen <33 Vet ni hur länge jag velat ha denna? I nästan 2 år!! Så förstå min fangirl-sida när jag öppnade paketet och såg tröjan, trodde jag skulle dö typ (av lycka)😭 Visst är den så himla fin😍

Likes

Comments

Då jag nämnde att jag skulle lägga upp min recension av The Lovely Bones (Flickan från ovan) här, så tänkte jag att det passade bra idag då många har jullov nu och kanske vill ha någon film att se på.

Filmen utspelar sig år 1973 och den handlar om "14-åriga Susie Salmon som mördats och vakar över sin familj och sin mördare från himlen. Hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår."

Mina första tankar om filmen är att den var väldigt bra, sorglig, gripande men trots den hemska händelsen "vacker". Vet inte riktigt hur jag ska förklara vad jag menar med vacker, men liksom hur färgerna, scenerna och allt var uppbyggt/gjort.

Filmen var 2h lång och jag tyckte det var en lagom längd trots att det kanske blev liiite "utdraget" ibland. Början var den bästa delen, sedan blev det lite "utdraget" men slutet var ändå ganska bra. Tyckte dock att mördaren borde fått andra konsekvenser men karma tar en kan jag bara säga.

Men trots det så fällde jag faktiskt några tårar då och då, vilket jag ofta inte gör då jag kollar på filmer/serier när något sorgligt händer. Speciellt när eftertexterna börjar rulla så grät jag nog som mest.

Jag gillade att det var Susie som var berättarrösten och att hon kunde berätta allt från sin synvinkel. Sedan tyckte jag även om att de visade Susies liv både innan och efter mordet, då fick man en större inblick om hur hon var som person och hur hennes liv såg ut.

Allt som allt så ger jag filmen 4,5 av 5 stjärnor och rekommenderar verkligen er att se den. Personligen kan jag tänka mig att se om den igen.

Likes

Comments

GOD JUL på er allihopa! 🎄 Idag är det julafton vilket innebär lucka 24 = sista luckan. Det har varit så roligt att göra denna julkalender, även fast jag i vissa fall gjort 2 luckor på samma dag. Jag hoppas att också ni gillat den! Kram ♡

Day 24 - Best Christmas episode(s)

Idag så är det bästa julavsnittet/julavsnitten och egentligen har jag inte något speciell favorit för har sett så otroligt många julavsnitt, men om jag ska välja ut dem 2 bästa så är det dessa.

MODERN FAMILY - Undeck the Halls 1x10

Så kort och gott om avsnittet: Claire och Phil avbryter julen då de hittar ett brännmärke på soffan och ingen av barnen berättar vad som orsakade det. Jay försöker introducera sina jultraditioner för Gloria och Manny, vilket inte går så bra. Under tiden så förstör Cameron och Mitchell oavsiktligt julen på ett galleri genom att klaga på tomten, som inte är "tillräckligt full med julstämning" eller vad man ska säga. Hela avsnittet är bara otroligt roligt, men har även en del twistar hit och dit.

FRIENDS - The One With The Holiday Armadillo 7x10

Ross är orolig för att Ben (hans son) ska växa upp och bara lära sig om julen och inte om Hanukkah, så han försöker lära honom om sitt judiska arv. Det går dock lite fel och Ben börjar oroa sig över att tomten inte kommer i år. Då försöker Ross skaffa en tomtedräkt, men de är slutsålda överallt så då får ha ta ett annat alternativ: en bältdjursdräkt. Under tiden pågår renoveringar i Phoebes lägenhet och hon är orolig att Rachel (hennes rumskamrat för tillfället) som bor med Joey under tiden, trivs lite för mycket hos honom. Så hon försöker att förstöra mellan Joey och Rachel så att Rachel inte ska trivas där längre.Hela avsnittet var så himla roligt och är ett av mina favoritjulavsnitt från Friends.

Likes

Comments

Day 23 - Current tv show obsession

Bara 1 dag kvar till jul vilket innebär att sista luckan av julkalendern är imorgon. Men de senaste veckorna har jag sträckkollat och då menar jag verkligen sträckkollat på Modern Family. Vid ett tillfälle såg jag 2 säsonger på en natt. Och nu så har jag äntligen (nästan) kommit ifatt den pågående säsongen (9)! Ska se de 11 avsnitten som kommit ut bara så är jag ikapp. Är bara en sådan sjukt rolig + bra serie och eftersom avsnitten bara är ca 20 min långa så går det rätt fort att titta på. Har nästan bara kollat på den istället för alla andra serier jag följer, hahah. Men blir så när jag blir besatt av en serie, kollar nästan inte på någonting annat under tiden. Vilken serie är ni besatta av för tillfället?

Likes

Comments

Day 22- What I would want to happend on the shows I’m watching

För tillfället så är det dessa 3 serier jag kollar på varje vecka (då det kommer ut nya avsnitt en gång i veckan). Ska även kolla ikapp de 11 avsnitten av pågående säsongen av Modern Family, så jag kan börja kolla ett avsnitt i veckan på det också.

Riverdale: (Kommer förresten upp en recap av avsnitt 9 snart också) Jag vill att Bughead gärna blir tillsammans igen nu då Black Hood har avslöjats, dock tror jag inte att det var den riktiga Black Hood så jag vill gärna att man ska få reda på vem det nu är (SPOILER! om det inte var Mr. Svenson nu då.) Jag vill även att Betty och Polly's bror ska vara med snart, har ändå gått en del avsnitt. Men tror att han kommer vara med i nästa då jag såg trailern för det avsnittet. Men jag vill att det ska komma fram vem hans pappa är och om FP & Alice hade ett förhållande. Något annat jag vill ska hända är att vi får träffa Jughead's mamma samt hans syster Jellybean. Det pratas mycket om dem men skulle gärna vilja att de var med.

The Gifted: Nu har jag inte sett det senaste avsnittet än men jag vill att Lauren, Andy, Clarice och Sonya samt de andra mutanterna som är inlåsta på TRASK (??) ska bli fria. Hoppas att Caitlin och Reed genomför någon plan med de fria mutanterna så att de blir fritagna eller att Andy och Lauren använder sina krafter tillsammans, vore helgrymt!

Shameless US: (Har inte sett de 2 senaste avsnitten) Alltså min största förhoppning är ju att Mickey och Mandy ska komma tillbaka, kommer nog inte hända vilket är sååå trist, men man kan ju alltid hoppas. För saknar ju trots allt ha Gallavich <33 Sedan vill jag att det fortsätter gå bra för Frank, att han inte faller tillbaka i sina gamla spår, för gillar verkligen att han förbättrat sig. Just nu vill jag att Ian får kyrkan, men vet inte om han gör det bara för att imponera på Trevor eller för att han faktiskt bryr sig?

Likes

Comments