Jag är tillbaka i Tyskland och tillbaka på bloggen! Varit hemma i Sverige en sväng efter att jag flyttat ifrån min första värdfamilj, och nu är jag i den nya och på ny plats mer centralt :) Känns väldigt bra, det är ju faktiskt så att du är den enda ansvarig för ditt egna välmående och lycka, ibland måste man ändra på situationer och utmana sina rädslor, för att sedan kunna må bra!

En vecka sedan jag kom hit, lilltjejen fyllde år i Lördags och idag fyller lillkillen 4 år, och vi ska senare åka till ett lekland och ha kalas för honom! Nästa vecka så börjar jag tyska språkkursen, excited for that. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

The only way that we can live, is if we grow. The only way that we can grow is if we change. The only way that we can change is if we learn. The only way we can learn is if we are exposed. And the only way that we can become exposed is if we throw ourselves out into the open. Do it. Throw yourself.

Jag har redan varit här i Tyskland i 5 dagar, tiden går så fort. Trivs bra här, börjat lära känna lite folk här redan vilket känns bra. Jag var inne i Munchen först igår, bor ju lite utanför. Det är såå stort och verkligen en fin stad! Det kommer bilder en annan dag. 

 Även om det känns jobbigt emellanåt, då allt är nytt och jag inte kan språket nästan alls. Så känns det så jävla rätt, jag är precis där jag ska vara just nu.


Puss!

Likes

Comments

Nu är det bara några minuter kvar tills jag ska flyga till Köpenhamn och sedan vidare till München! Flyget är en kvart försenat här ifrån Göteborg.. Så jag hoppas jag hinner byta plan!! Jo men det ska allt lösa sig, skriver nästa gång i Tyskland, nu ä jag så taggad!! 


Likes

Comments

Countdown.. 3 dagar kvar i Sverige, jag har faktiskt börjat bli lite nervös. Insett att nu händer det snart och börjat känna pirret i kroppen. Nu sitter jag på altanen i solen och bara njuter med en kaffe. Senare idag ska jag ha lite "hejdå" fika/lunch med familjen. Tänkte snart börja posta lite roligare inlägg men just nu händer det inte så mycket mer än plugg, packning och andra förberedelser, så stay tuned! 

Likes

Comments

oj vad tiden går fort, idag är det 5 dagar kvar tills jag flyttar till München! Idag har jag varit i stan och handlat saker jag behöver ha med mig (och lite kläder bara för att), tvättat o städat bilen, packat lite och pluggat! Ska bara packa klart väskorna helt och inhandla de sista småsakerna så är jag redo! Har fortfarande inte fattat att jag väldigt snart bor utomlands..sjukt!!!

Likes

Comments

​Jag har kört en månad nu utan socker, (så mycket som det går) vilket känns jätteskönt! Men ibland så kommer sötsuget ändå.. Så jag meckade lite i köket ikväll med det jag hade hemma. 

Päron

Kanel

Kiwi

Kokos

Hallon

Blåbär 

Och lite 70% mörkchocklad/jordnötssmörsbit som fanns i frysen. 

Ja denna är inte helt sockerfri men ändå nyttigare o ett fräscht alternativ! 

Likes

Comments

Äntligen fick jag tummen ur och skriver på mitt första blogginlägg. Det känns läskigt men ännu läskigare är att flytta utomlands helt själv, eller? Hahha har nog inte fattat det än.  

Mindre än 3 veckor kvar.. 

Likes

Comments