trött på att ha ett tomt CV så jag har sökt till en vuxen utbildning till undersköterska så bah hålla alla tummar och tår att man kommer in till hösten, segt att man får reda på de typ en vecka innan vill säga augusti...men man får väll ringa och kolla i sommar ;)

tjohej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och älsklingen vaknade ganska sent men hade bestämt igår att vi skulle ut och fiska! syrran och hennes boy kom på spontan besök så de ville följa med efter lite lunch och mys med katterna. drog te en sjö i närheten och tog med kiira så hon fick ta första doppet och variera motionen lite (hon Ä.L.S.K.A.R att bada, Asso nästan överdrivet älskar - simma o dyka oxå).

Likes

Comments

Igår kom Mickes systrar förbi och fira påsk. så jädrans mysigt. grillade, målade ägg, spelade kort, kolla på filmer från Kiiras valp dar och hade super trevligt.

Idag ska jag och Micke gå vanliga långpromenaden med kiira och sen bara softa och käka kex o ost. MUMMA! gosat med Precious hela morgonen i mammas säng ♡ mamma o nisse är i polen över påsk så passar på ;)
Likes

Comments

har heeeeeeeeeeelt glömt bort min blogg för tusiken (?)!!!
har t.o.m glömt och slänga upp en bild på min nya tattoo??!?! haaallååå?!


ska skärpa mig!Likes

Comments

Jag vill faktiskt inte leva med de här längre, vill faktiskt inte leva såhär längre.
Så trött på och känna de här hela tiden, såhär hela tiden och gå runt och vara så jädrans mållös, maktlös. kan inte göra mkt åt saken men nu ska jag attans göra ALLT jag kan. Jag ska klara de här, jag ska göra de här. De är faktiskt nog. nog får vara nog nu. dags och ta tummen ur röven och dumpa ursäkterna i sjön. Adjöss till detta, till "it".

ville bara skriva av mig öppet och publicerat

Likes

Comments