Vet inte riktigt hur jag ska starta men jag är kvinna i 40 års åldern har 3 barn med en annan man. Separerade 2011 och träffade min nuvarande sambo på en gång, vi flyttade ihop efter 9 månader. Tillbringade varannan vecka i min lägenhet och varannan vecka hos honom så det var ett enkelt val att flytta ihop och det funkade med våra barn. Dock flyttade hans äldsta ganska omgående efter att vi flyttat in. Tog på mig det att det var mitt fel. Jag har alltid gjort allt för att vi ska ha en bra relation. Min sambo gjorde inget för att få henne att bo hos oss. Han försökte inte ens. Tyckte bara att det vart ett problem mindre typ. Han sa det aldrig men han är inte svår att läsa av.

Redan här var det ett svalt intresse ang. ihopflyttning jag förde det på tal. När vi väl hade flyttat in så bodde mina små ihop, då 6 och 10 det funkade. Ju längre tiden gick och den stora började påkalla att det var jobbigt med en lillasyster och hon behövde eget rum vilket jag förstår att hon ville, så tog det 3 år innan hon fick sitt rum. Jag påkallade det många gånger men det var ett svalt intresse med att göra detta också.

Jag blev varnad tidigt att han inte hade varit trevlig mot sitt ex men jag slog det ifrån mig att mig hade minsann inte varit otrevlig mot mig, men det gnagde i mig han hade inte varit trevlig alla gånger. Han somnade på krogen för att han hade svårt att kontrollera sitt festdrickande han blev helt enkelt trött och utkastad. Fick bot av polisen för att han kissat på offentlig plats. Ångest vad han gjort när han var ute och inte mindes. Varningsklockor. Japp. Första stora bråket och då borde jag dragit öronen åt min redan då var när han somnade hemma hos en kompis och vi tjejer kom på att vi skulle gå ut jag gick till honom en inte ett liv så jag tänkte att jag åker utan honom. Han vaknade och det blev ett jävla liv han tuggade om va fan jag skulle göra ute och vad det skulle vara bra för. Det slutade med att jag var så arg så jag rev sönder hans tröja och kastade en älburk i väggen. Vi gick hem. Han vann. Då sov han i sitt barns rum och jag i mitt barns eftersom hans andra barn hade tjejmys här med sina kompisar och sov över. På morgen fjäskade jag och kröp intill honom. Vi hade sex flera gånger och han bad om ursäkt. Bra igen... Kompisen som var med sa till mig han är ju farlig berättade det för sambon och han bara skrattade farlig jag. Men han hade börjat snärja mig.

Forts följer....

Likes

Comments

Måste ha ett ställe att skriva av mig anonymt. Jag funderar på om jag börjar bli galen. Manipulerad i hjärnan eller vad. Kommer berätta snart om vad som händer i mitt liv. Ska jag stanna eller gå och finns det en möjlighet att rädda detta och vill jag det framförallt. 

Hörs

Likes

Comments