Trädgårdsmästare Stockholm

Vi erbjuder professionell trädgårdsskötsel i - och runt om Stockholm. Vi har lång erfarenhet och en gedigen kunskap och vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders önskemål. Med hjälp av våra kunniga och skickliga trädgårdsmästare i Stockholm får du trädgården du alltid velat ha, oavsett om det rör sig om stora eller mindre uppdrag. Vi är specialister på det vi gör och ger våra kunder den hjälp de behöver. Hos oss kan du välja på allt mellan fullservice-avtal till enklare uppdrag som snöskottning eller gräsklippning, helt enkelt vad som passar bäst för dig och din trädgård. Vi arbetar på ett flexibelt sätt för att du som privatkund eller företag ska ha möjligheten att skräddarsy ett avtal med den servicen du vill ha.

Vi arbetar alltid med personliga trädgårdsmästare, det vill säga, du får en trädgårdsmästare som lär känna dig och din trädgård och tillsammans för ni en dialog om hur du vill ha det. Trädgårdsmästaren i sin tur kommer med tips och rådgivning kring din trädgårds potential och du som kund kan luta dig tillbaka medan vi gör jobbet. Genom stor kunskap om växter, trädgård och underhållsarbete skapar vi den trädgård du vill ha. Läs mer om oss här.

Tjänster

Vi erbjuder våra tjänster till privatkunder såväl som till företag i Stockholm. Givetvis kan vår service anpassas för att du som kund ska få den hjälp du önskar och behöver. Tillsammans med trädgårdsmästaren tas en plan fram för hur arbetet ska se ut. Du sparar tid och vi ger dig den hjälp du vill ha.

Våra vanligaste tjänster hittar du här:

Gräsklippning - Skötsel av gräsmatta är viktigt för en välmående trädgård. Vi klipper den åt dig.

Snöskottning/snöröjning - Att skotta och röja snö är ett tungt arbete som tar kraft och kräver tid. Det kan vara svårt att orka eller att hinna med. Vi ser till att du inte behöver oroa dig när snön faller utan sköter skottning och röjning åt dig.

Ogräsrensning - Ogräs är oundvikligt och oönskat. Vi hjälper dig att identifiera och ta bort skadliga växter och ohyra i din trädgård.

Beskärning av träd och buskar - Det är viktigt att träd och buskar hålls klippta och trimmade får dess mående. Våra trädgårdsmästare är specialister som vet hur olika träd och buskar ska klippas för att vara välmående och fina. Givetvis kan vi även forma dina buskar så som du önskar.

Lövkrattning - Vi krattar löv och forslar bort dem från din trädgård.

Häckklippning - Att häcken är trimmad kan vara ett krav om du bor ut mot en trafikerad gata. Vi ser till att den hålls snygg och nerklippt.

Mossrivning - Behöver din trädgård och/eller gräsmatta rensas från mossa? Mossa kan vara svårt att få bukt med och beror ofta på näringsbrist eller dåligt PH-värde. Våra trädgårdsmästare har lång erfarenhet och gör jobbet åt dig så att du slipper besvären.

Trädgårdsstädning - Ibland behövs en rejäl städning eller upprustning av trädgården. Löv ska röjas och växter ska planteras. Du och din trädgårdsmästare kommer gemensamt överens om vad det bästa för just din trädgård är och skräddarsyr en städplan över det du tycker är viktigt.

Trädgårdsanläggning

Vill du göra en helt ny trädgård i Stockholm? Givetvis gör vi även trädgårdsanläggning i Stockholm. Om du önskar hjälper vi dig att anlägga en helt ny trädgård utformad efter dina behov och din vision. Våra trädgårdsmästare har en gedigen erfarenhet och kan genom hela processen hjälpa till med allt ifrån rådgivning inför anläggning till arbetet med den.

Vi köper in träd, buskar och annat material för att din uteplats ska bli så lättskött och vacker som möjligt. Vi anlägger stigar och rabatter efter dina behov och skapar en grönskande fristad där du kan njuta.

Våra kunder och deras önskemål är mycket viktiga för oss och våra trädgårdsskötare gör allt och lite till för att du ska få den vackra oas du drömmer om. Kontakta oss för mer information.

????

Med vänliga hälsningar
Ufuk Ekici
VD på Designu?

Gillar

Kommentarer