Tapetsering Stockholm

Den bästa tapetseringen i Stockholm

Om du finner dig själv på den här sidan är du troligtvis nyfiken på att tapetsera eller möjligtvis måla om i ditt hem? Oavsett vilket av de två alternativen du är nyfiken på har du hamnat helt rätt hos oss. Det är nämligen precis det vi sysslar med här.

När vi träffar våra kunder börjar vi alltid med att lyssna på dem prata om sina hem, sina visioner för sina olika rum och hur de tänker kring tapet och färg på sina väggar. Det gör vi för att vi förstår hur viktigt det är att det ska bli rätt. Hur väggarna ser ut i ditt hem påverkar inte bara helhetsintrycket utan även själva känslan i ett rum. Därför är det glädjande att vi tillsammans kan påverka den känslan med hjälp av måleri och tapetsering i stockholm.

Du undrar säkert; hur gör man med tapeter? Vad kostar det att tapetsera ett rum? Och vad händer om man gör fel? Allt det kommer vi att svara på här och passa på att berätta för dig om vårt tjänsteerbjudande och vårt tillvägagångssätt.

Våra tjänster

Vi har ett brett tjänsteutbud hos oss och garanterar alltid hög kvalitet och nöjda kunder!

Tapetsering

När det kommer till tapetsering är vi experter. Vi har bland annat över 12 års erfarenhet av tapetsering, måleri, putsning och renovering med mera. Tapetsering ligger oss nära om hjärtat och se ser tapeter som ett konstverk. Det betyder att vi alltid behandlar dig, ditt hem och dina väggar med respekt och varsamhet. Du kan alltid vara trygg i att tapetseringen kommer att vara utan skavanker, annars får du dina pengar tillbaka.

Måleri

Bor du i Stockholm och behöver hjälp med att måla dina väggar, tak, fönster eller fasad? Då har du verkligen hittat rätt. Vi älskar inte bara att måla utan är även proffs på det. Vi finns där när du både vill och behöver oss. Andra firmor sysslar sällan med ett sådan helhetsutbud som vi gör. Målning av väggar och tak är en av våra specialiteter, vi erbjuder också fördelaktiga och mer rabatterade priser från många etablerade färg-leverantörer.

Renovering och restaurering

Har du fått skador på dina väggar, tak eller andra platser i hemmet? Då kan vi hjälpa det. Många människor tror att en skada på en tapet inne bär att du måste göra om hela din tapetsering. Det stämmer faktiskt inte utan vi kan, som en av de mest erfarna tapetserarna i Stockholm, göra punktinsatser på dina tapeter så att de blir som nya. Du behöver alltså inte riva ner din tapetsering utan vi kan renovera och restaurera tapet för tapet.

Våra priser

Vi kan alltid garanter dig bäst priser i Stockholm. Vi har en fast timtaxa och debiterar aldrig mer än tiden vi lägger på din målning och dina tapeter. Det innebär att våra priser alltid är konkurrenskraftiga och jämfört med andra firmor i Stockholm ligger vi lägre i timtaxa.

Välj oss som din tapetserare i Stockholm

Om du ska tapetsera om eller om du ska måla om din bostad, då behöver du någon med många års erfarenhet och vi vill hjälpa dig. Oavsett om det gäller tapetsering eller målning, eller både ock för den delen, finns det inget annat företag i Stockholm med mer erfarenhet än vi. Vi vill också understryka att våra målare och tapetserare som arbetar hos oss alltid är professionella och ska alltid leverera den högsta kvaliteten på arbetet.

Vårt huvudkontor är beläget i Stockholm och du kan nå oss måndag till fredag mellan 08.00 och 19.00. Bor du i Stockholm tillkommer aldrig heller kostnader för färdvägar eller fraktkostnader.

????

Med vänliga hälsningar
Ufuk Ekici
VD på Designu?

Gillar

Kommentarer